Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יצא לי לראות את זה בחצי חינם

מעניין אם הריח הוא של פרחה, כמו השם.

הנוזל של דליה הזה, דביק? (לדוגמא כמו של כימיקל גייז, דביק מאוד)

לא דביק ולא מכתים

בברכה

מוטי

פורסם
כנס לכל תחנת סונול.

2 ב30 מבצע

זה עוד בתוקף ?

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

אני נכנסתי שלשום לתחנת סונול (מול דרך הים בחיפה) הפחיות לא היו במבצע ועלו 24.90 ש"ח, שאלתי על המבצע, נענתי שאין והלכתי...

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
איך אתם סובלים את ריח המסטיק בקיץ :(

בכללי ריחות מתוקים בחום הזה - אני שם רק ריחות קלילים - לימון / הדרים וכדומה

כל כך מסכים,

חום ומסטיק לא הולך ביחד בכלל..

אבל לא בא לי לזרוק אותו, אז נסבול עוד קצת [עדין הוא מאוד מומלץ! של קליפורניה]

Seat Ibiza FR

פורסם

הריח מעולה, אני אוהב אותו בחורף אבל בקיץ זה שווה ערך לשקית הקאה על ההגה.

נ.ב תנסו את הריחנים של AREON, אני תמיד ממליץ עליהם, יש להם ריחות מעולים על כל סוגיהם.

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

נ.ב תנסו את הריחנים של AREON, אני תמיד ממליץ עליהם, יש להם ריחות מעולים על כל סוגיהם.

הם טובים למקסימום יומיים שלושה

בברכה

מוטי5ANPC1051032.jpg

עריכה אחרונה על ידי MOTIOZ
פורסם

יש גם בפחיות. קניתי 2 בריח מסטיק. ממש טוב.

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם (נערך)
הם טובים למקסימום יומיים שלושה

בברכה

מוטי[ATTACH=CONFIG]435654[/ATTACH]

לא את ה X האלו, לא אהבתי אותם

יש להם את האלו עם הסמיילי, או עם העטיפות בשמות מוזרים כמו MALIBU BREEZE וכדומה, הריח מחזיק לשבועיים שלושה, ועולה 6 שקל לעץ כזה.

או שיש את הבקבוקון הקטן שתולים, הופכים פעם בשבוע והוא נותן ריח מעולה ללפחות חודש חודשיים, מחזיק לי יותר מפחית ממוצעת של קליפורניה בריח בחילה (דובדבן)

אני מתכוון לאלו

http://img.diytrade.com/smimg/854276/7887077-1053222-0/nn/66b8.jpg

http://www.tshina.ru/appshowimg/400/400/resample/upload/7f16847e-ffb0-11dc-a474-505054503030.png

נ.ב - איך גורמים לתמונה להיות כמו THUMB?

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

פורסם

אגב קפצתי לעדכן שהסתובבתי בחצי חינם היום כדי למצוא את התרסיס של דליה - הסנפתי, הקאתי קצת בפה, והחזרתי את הבקבוק חזרה למדף, זה בדיוק הריחות שיש במלונות הישנים.. לא יודע אולי רק אני לא אוהב את הריח הזה אבל לדעתי הוא אחד הרעים, מחזיר אותי למלונות של פעם

Opel Adam S 2017

פורסם

נ.ב - איך גורמים לתמונה להיות כמו THUMB?

בחלק העליון (מעל מסגרת כתיבת ההודעה) טור אמצעי , סמליל חמישי משמאל (insert image)

בברכה

מוטי

פורסם

ליאב מאיפה מוצאים את הבקבוקים של Aeron ?

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

ממליץ על chemical guys black frost בתרסיס ריח מזכיר אפטרשייב לא נשאר הרבה זמן ולא מסריח ולא מחניק שהרכב חם.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
ממליץ על chemical guys black frost בתרסיס ריח מזכיר אפטרשייב לא נשאר הרבה זמן ולא מסריח ולא מחניק שהרכב חם.

שכחת לציין שהוא גם מכתים...

לדעתי, לא שווה.

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

• תוכן חדש...