Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תתחדש.

לא חבל להוסיף לרכב כזה חדש סאנרוף שלא מגיע מהיצרן ?

את האמת , כן , זה מרגיז שלא מביאים את הדגמים לארץ עם סאנרוף מקורי , ויש סאנרוף מקורי בג'טות , שלא תגיד שאין , פשוט כרגיל פה בארץ רוצים לעשות כמה שיותר כסף על חשבון הצרכן , אין מה לעשות , וכבר כתבתי על זה באחד הנושאים בפורומים פה , אבל לא משנה אני פשוט אוהב כשיש סאנרוף , זה גם שימושי (בשבילי לפחות) , וגם יפה משתלב בגג הרכב , במיוחד אם הרכב בצבע לבן (כי הסאנרוף תמיד שחור) .

תתחדש על הרכב.

אגב, מה הסיכוי שאני לוקח ממך את הצמיגים המקוריים במחיר שהציעו לך את הזיכוי?

הצמיגים אצל אמא שלי בגולף כבר בני 4 והגיע זמנם להתרענן.

מצטער , לא הבהרתי את עצמי כראוי , הציעו לי זיכוי על הצמיגים הסטנדרטיים , והלכתי על זה , נתתי אותם תמורת זיכוי עבור הסט החדש אצל אותו המתקין .

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

פורסם

קודם כל תתחדש ותהנה.

הג'נט יפה מאוד ותורם למראה של הרכב,פחות אהבתי את מסיטי הרוח לחלונות(זה עניין של טעם).

לטעמי הלבן יפה מאד לג'טה ועם הזמן תראה שזה הצבע הכי פרקטי לארצנו החמה ומלאת האבק.

לאחר כחודש עם הרכב מה התרשמותך מהגג?(איכות הרכבה,רעשי רוח,חדירת שמש כשהווילון סגור).

לסיכום רכב יפה מאד שוב פעם תתחדש.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
...

מצטער , לא הבהרתי את עצמי כראוי , הציעו לי זיכוי על הצמיגים הסטנדרטיים , והלכתי על זה , נתתי אותם תמורת זיכוי עבור הסט החדש אצל אותו המתקין .

תתחדש על הרכב והשדרוגים.

אתה יכול לחלוק עימנו מי המתקין של הג'אנטים?

פורסם
קודם כל תתחדש ותהנה.

הג'נט יפה מאוד ותורם למראה של הרכב,פחות אהבתי את מסיטי הרוח לחלונות(זה עניין של טעם).

לטעמי הלבן יפה מאד לג'טה ועם הזמן תראה שזה הצבע הכי פרקטי לארצנו החמה ומלאת האבק.

לאחר כחודש עם הרכב מה התרשמותך מהגג?(איכות הרכבה,רעשי רוח,חדירת שמש כשהווילון סגור).

לסיכום רכב יפה מאד שוב פעם תתחדש.

תודה .

אז ככה , לגבי הסאנרוף :

במהירויות בין עירוניות , הוא דווקא קצת רועש , למרות שיש ''ספויילר'' קטן שאמור לזרוק את האוויר בנסיעה מעל הפתח , הוא עדיין נמוך מידי וקטן מידיי , בולט מהגג כמה מילימטרים בודדים , אם הוא היה יותר גבוה (משהו כמו בליטה מעל הגג בערך של 2 ס''מ) אז אולי הסאנרוף היה פחות רועש . ראו דוגמא מצויינת לגבי סאנרוף ממש שקט עם ספויילר מצויין שעוזר בזה אשר מותקן על דגמי לנסר החדשה שהוא מקורי מהמפעל .

איכות הרכבה נראית בסדר , רק לא אהבתי כמה דברים :

1. הווילון בתזוזתו לא אחיד , ז''א כאשר מתחילים להזיז אותו לפתיחה או לסגירה אז בהתחלה דרוש מאמץ יד קל , פתאום באמצע המהלך זה נהיה קשה שצריך להפעיל יותר מאמץ , ולבסוף עוד פעם קפיצה כאילו וזה נהיה עוד פעם קל .

2. לא אהבתי שיש תריסים (פתחים צרים) בווילון , למה זה טוב ? , אם הבנאדם רוצה שמש על הראש או לראות כוכבים בלילה אז הוא כבר יפתח את הווילון עד הסוף , או עד לחצי , ולהיפך , אבל בשביל מה התריסים ?? , דרכם אני בכל זאת לפעמים בזוויות מסויימות מקבל פסי שמש עלי .

3. לא אהבתי את מסגרת הגומי הקשיח\הפלסטיק של הסאנרוף על הגג , הוא מולבש על האזור שבו נחתך הגג וגם טיפה בולט מהגג , ז''א לא בקו ישר עם הגג כמו שאנו רגילים לראות ברכבים בהם הסאנרוף הוא מהיצרן .

אז בכללי הציון שלי לסאנרוף הזה , מ-1 עד 10 הוא 6 או 7 , לא יותר , כאשר לסאנרוף המקורי שהיה לי בזמנו בלנסר החדשה הייתי נותן ציון של 10 מתוך 10 .

אבל זאת הייתה הבחירה שלי להוסיף אותו ואני אחייה עם זה בלי בעיה :-)

פורסם
תתחדש על הרכב והשדרוגים.

אתה יכול לחלוק עימנו מי המתקין של הג'אנטים?

אם כבר שאלת , אז כמובן שאני אחלוק וגם אשבח את המקום ואת הבנאדם שעזר לי בכל השאלות .

המקום בוא התקנתי את הג'אנטים ואת הצמיגים החדשים זה ג'י.אם. פורטל , הם נמצאים בבת-ים .

אביתר הוא האחראי שם כמו שהבנתי והוא עזר לי בשאלות שלי לגבי הג'אנטים והצמיגים , ונתן שירות טוב ומחיר סביר , ולא בשמיים .

ד''א הוא גם כן מנוי פה אצלינו בפורום ועוזר להרבה אנשים בכל מה שקשור לג'אנטים וצמיגים , ויש להם מלאי דיי גדול של שניהם .

פורסם

תתחדש ותהנה !

כבר מאוחר במקרה שלך אבל אני ממליץ בחום להימנע מהתקנות מקומיות ככל האפשר .

חלון גג בהתקנה מקומית על רכב דנדש היה מדיר שינה מעיני בלילות החורף :)

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

פורסם
אם כבר שאלת , אז כמובן שאני אחלוק וגם אשבח את המקום ואת הבנאדם שעזר לי בכל השאלות .

המקום בוא התקנתי את הג'אנטים ואת הצמיגים החדשים זה ג'י.אם. פורטל , הם נמצאים בבת-ים .

אביתר הוא האחראי שם כמו שהבנתי והוא עזר לי בשאלות שלי לגבי הג'אנטים והצמיגים , ונתן שירות טוב ומחיר סביר , ולא בשמיים .

ד''א הוא גם כן מנוי פה אצלינו בפורום ועוזר להרבה אנשים בכל מה שקשור לג'אנטים וצמיגים , ויש להם מלאי דיי גדול של שניהם .

תודה רבה..היה לי העונג לקבל אותך,ולשרתך..כיאה לחבר פורום זה

פורסם
תתחדש, אחלה רכב ואחלה מנוע!

תתחדש ותהנה !

כבר מאוחר במקרה שלך אבל אני ממליץ בחום להימנע מהתקנות מקומיות ככל האפשר .

חלון גג בהתקנה מקומית על רכב דנדש היה מדיר שינה מעיני בלילות החורף :)

תודה על התגובות . גם אתם תתחדשו על הרכבים החדשים (Fabia 2013 / Golf 2013) :-)

פורסם

תתחדש. בחירה יפה של חישוקים - משתלבים יפה עם האוטו.

אני אישית הייתי מוותר על סאנרוף בהתקנה מקומית.

תהנה מהרכב!

פורסם

דרך אגב , אם כבר הצגתי את הג'טה החדשה שלי , אני גם אספר על צריכת הדלק שלה , למי שזה מעניין אותם , מה ששכחתי לכתוב בהתחלה .

אז ככה , זהו מנוע 1.2TSI ,כ''ס 105 . הרכב עצמו שוקל באיזור ה-1250 ק''ג .

כאשר הייתי עוד בתקופת ההרצה איתה (1000-1200 ק''מ) נסעתי מהמרכז לצפון , לעשות מסלול הליכה בנחל זוויתן למי שמכיר .

כמובן שכל הדרך הלוך וחזור נסעתי על 90 קמ''ש , רק לפעמים הגעתי מאקסימום ל-100 קמ''ש , גם בלי האצות מהירות ובלי בלימות פתאומיות .

ברכב היו 4 אנשים מבוגרים עם כמה תיקי גב (בשביל ההליכה במסלול) .

אז כל הדרך הלוך וחזור מידי פעם התבוננתי במחשב הדרך בפונקציית צריכת הדלק , והתוצאה שראיתי כל פעם שהסתכלתי הייתה 16-16.5 ק'מ לליטר , לדעתי לא רע בשביל נסיעה ''רגוע'' עם 4 אנשים ברכב , לא ?

מה אתם חושבים ?

פורסם
דרך אגב , אם כבר הצגתי את הג'טה החדשה שלי , אני גם אספר על צריכת הדלק שלה , למי שזה מעניין אותם , מה ששכחתי לכתוב בהתחלה .

אז ככה , זהו מנוע 1.2TSI ,כ''ס 105 . הרכב עצמו שוקל באיזור ה-1250 ק''ג .

כאשר הייתי עוד בתקופת ההרצה איתה (1000-1200 ק''מ) נסעתי מהמרכז לצפון , לעשות מסלול הליכה בנחל זוויתן למי שמכיר .

כמובן שכל הדרך הלוך וחזור נסעתי על 90 קמ''ש , רק לפעמים הגעתי מאקסימום ל-100 קמ''ש , גם בלי האצות מהירות ובלי בלימות פתאומיות .

ברכב היו 4 אנשים מבוגרים עם כמה תיקי גב (בשביל ההליכה במסלול) .

אז כל הדרך הלוך וחזור מידי פעם התבוננתי במחשב הדרך בפונקציית צריכת הדלק , והתוצאה שראיתי כל פעם שהסתכלתי הייתה 16-16.5 ק'מ לליטר , לדעתי לא רע בשביל נסיעה ''רגוע'' עם 4 אנשים ברכב , לא ?

מה אתם חושבים ?

מנועים מוגדשים סופר חסכוניים בנהיגה רגועה,אבל נהיים זוללי דלק כאשר מגבירים את הלחץ ברגל ימין,במידה ותמשיך לנהוג רגוע(ומשעמם)תגיע לתוצאות יפות,אבל נראה לי שבקרוב ימאס לך ותתחיל להנות באמת מהמנוע...:-D

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

• תוכן חדש...