Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
התוצאה שראיתי כל פעם שהסתכלתי הייתה 16-16.5 ק'מ לליטר , לדעתי לא רע בשביל נסיעה ''רגוע'' עם 4 אנשים ברכב , לא ? מה אתם חושבים ?

אנחנו חושבים שאין שום משמעות לצריכה הרגעית שמחשב הרכב מראה לך אחרי חצי שעה שנסעת בהילוך שביעי על 90 קמ"ש בסל"ד רגוע.

אם אתה נוסע בכביש ישר שהוא ירידה ארוכה, כמו למשל מאליפלט לכיוון צומת עמיעד, ומוריד את הרגל מדוושת הגז, על 100 קמ"ש תראה גם צריכה 0 :roll:

צריכת דלק מודדים אך ורק בתום מילוי מיכל דלק מלא, חילוק מספר הקילומטרים שנסעת עד לתידלוק, במספר הליטרים שתדלקת.

מעבר לכך- תתחדש ותהנה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אנחנו חושבים שאין שום משמעות לצריכה הרגעית שמחשב הרכב מראה לך אחרי חצי שעה שנסעת בהילוך שביעי על 90 קמ"ש בסל"ד רגוע.

אם אתה נוסע בכביש ישר שהוא ירידה ארוכה, כמו למשל מאליפלט לכיוון צומת עמיעד, ומוריד את הרגל מדוושת הגז, על 100 קמ"ש תראה גם צריכה 0 :roll:

צריכת דלק מודדים אך ורק בתום מילוי מיכל דלק מלא, חילוק מספר הקילומטרים שנסעת עד לתידלוק, במספר הליטרים שתדלקת.

מעבר לכך- תתחדש ותהנה

טוב , אז אני יכול לפחות להגיד כמה ליטרים הלכו לי , קילומטרים לא מדדתי טעות שלי .

בראשון תדלקתי מיכל מלא (55 ליטרים) , משם לתל אביב (אזור יציאת השלום) , משם לפתח תקווה , ומשם כבר ישר לכיוון המסלול בצפון בנחל זוויתן , ואותו הדבר בחזור , שרפתי בידיוק חצי מיכל , נסעתי עם מזגן מופעל כל הדרך הלוך וחזור (היה דיי חם) .

וזה לא שהסתכלתי רק פעם אחת או נסעתי איזה חצי שעה , הנסיעה הייתה ארוכה והסתכלתי על התצרוכת דלק כל כמה זמן , והנתון היה כל פעם או 16 או 16.5 ק''מ לליטר , כמובן גם עשינו כמה עצירות בדרך לשם ובחזרה .

בקיצור , את ההרצה כבר סיימתי :-D , ועכשיו אני נוסע איך שאני רגיל לנסוע , אני מקווה שבעוד שבועיים אני עוד פעם אסע לצפון , הפעם היעד הוא כינרת , ואז כבר אני אראה איזו תצרוכת תהיה בנסיעה ''רגילה'' , וגם הפעם אני לא אשכח למדוד ליטרים וקילומטרים במדויק :-)

תתחדש. רכב יפה בטירוף. ובגלל הג'אנטים הוא כבר לא עוד מונית.:wink:

חח , תודה :-D

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

פורסם

תתחדש!

אני מאוד לא אוהב מגייני שמשות אך חייב לציין שאצלך זה נראה טוב, מאוד אהבתי. כמובן שהגלגלים נראים ממש אבל ממש טוב.

עכשיו מה שחסר זה מדבקת הפורום!:-)

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם
תתחדש!

אני מאוד לא אוהב מגייני שמשות אך חייב לציין שאצלך זה נראה טוב, מאוד אהבתי. כמובן שהגלגלים נראים ממש אבל ממש טוב.

עכשיו מה שחסר זה מדבקת הפורום!:-)

תודה , ולגבי מדבקת הפורום , כבר הדבקתי אחת על המשולש האחורי השמאלי ועוד אחת ארוכה על מסגרת מספר הרישוי האחורית , ופירסמתי את התמונה בנושא שנקרא ''חברי CF עם מדבקות'' , אני יודע שרואים את המדבקה לא משהו , רק מקרוב כי היא מודבקת על חלון משולש שהוא מושחר . הנה הקישור למי שרוצה לראות :-)http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=474058&page=23

פורסם

אתה נוסע כרגע עם מידת צמיגים שלא מתאים לרישיון?

מקווה שיש לך ביטחון מלא לקבל את האישור הנדרש למידה החדשה.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם
אתה נוסע כרגע עם מידת צמיגים שלא מתאים לרישיון?

מקווה שיש לך ביטחון מלא לקבל את האישור הנדרש למידה החדשה.

אכן אתה צודק , אבל המידה הזאת מאושרת ואף יותר מזה , מותר לשים גם מידה יותר גדולה של צמיגים על הרכב (18) , לדברי משרד התחבורה , פשוט כאשר ניגשתי אליהם הם אמרו שלא יכולים לחתום לי ולעדכן את רישיון הרכב בגלל שעדיין לא קיבלו את הגיליון עם מידות מאושרות מקבוצת צ'מפיון לכל דגמי 2013 או משהו בסגנון הזה .

אבל זאת לא בעיה כי זה כבר בטיפול , והשבוע אני צריך כבר לקבל מסמכים רלוונטיים מהסוכנות\נציג בכדי לסגור את העניין הזה מול משרד התחבורה ולעדכן את רשיון הרכב .

פורסם
תתחדש!

ותעשה טובה,אל תעמוד איתה בשוליים,אף פעם!

תומר

חחח תודה , אבל לא הבנתי למה לא לעמוד עם הרכב בשוליים ? , למה התכוונת ?

• תוכן חדש...