Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גוט שאבעס לחברי הפורום.

אחרי כמעט שנתיים שנהנתי במהדוטק אוביישן.

אני רוצה להשתדרג. המגבר הוא אלמני PA 800.

ממנו אני מרוצה והוא לא בעדיפות ראשונה לשדרוג.

איטום גם יגיעה בבוא הזמן.

הכיוון של הרמקולים יותר לSPL אז זה פחות או יותר התחום.

תודה:-o

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רובם מוצהרים על הספק נמוך יותר משל הדוטק שברשותי.

אני מבין יש עוד משתנים, אבל אני לא רואה אותם אולי.

הפוקל למשל חורג הרבה מהתקציב שלי. בקישור שפריסמתה המחיר שלו סביבות ה1600 שח.

ואת חלקם אני לא יודע איפה להשיג. אני יודע שיש כמה יובאנים בפורום אבל אני לא יודע מי הם.

תודה :)

פורסם

אל תבחר סט עפ"י ההספק המוצהר שלו.

תשתדל לשמוע כמה סטים לפני הרכישה, הכי מומלץ להגיע למפגשים.

לדעתי אם אתה מחפש להשתדרג, במסגרת התקציב שלך עדיף ללכת על יד שניה, אם חדש אז במקסימום תוציא סט פחות או יותר ברמת הדוטק, ככה שההשקעה לא תהיה כ"כ משתלמת.

SCANSPEAK

פורסם

אני יודע שהספק לא קובע.

אבל אם כבר להשתדרג אז אני לא חושב שלרדת בהספק נקרא כך. לפחות לא בכיון הSpl אבל תקנו אותי אם אני טועה.

אני פתוח ליד שניה אבל כרגע אני לא מוצא בפורום משהו שמתאים לי.

פורסם

בפורם המכירה יש

מורל הייבריד (משום מה הסט הזה לא נראה לי לסטאפ spl, אולי זה רק אני...)

הרץ היי אנרגי

קלארוס טיה יקר, ואימגן (לא יצא לי לשמוע אותם).

יש עוד, צריך לנבור ולנסות לשמוע לפני שנופלת החלטה.

SCANSPEAK

פורסם

לspl לדעתי חייב סט עם כוח אחרת הסאב פשוט "יבלע" אותו. אם תאהב את גוון הצליל של הרץ הייתי הולך על ההיי אנרג'י משומש סט אגרסיבי הרבה יותר מהדוטק. אבל קודם כל לך לשמוע כמה סטים...יכול להיות שלא תאהב.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

חשבתי על וופרים. אבל אז אני נתקע עם קרוס וטוויטר של דוטק.

ככה שזה לא כול כך אפשרי.

יצא לי לשמוע סט של אנרגי אצל אחד מחברי הפורום. אהבתי את הצליל אפילו יותר מהמורל.

עכשיו אני רואה שיש פירסומים של סטים.

מה לגבי סטים של דימונד?

פורסם

על סמך מה אתה ממליץ לו לעבוד אקטיבי? אתה לא יודע אם יש לו מספיק ערוצי הגברה ולא עם איזה hu הוא עובד. חוצמזה שאם הוא קונה סט קומפלט כולל קרוס הוא יישמע מעולה גם פאסיבי.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

אני גם לא חושב שעבודה אקטיבית היא שדרוג . יש מספיק אנשים שזכו בפרסים עם סטים פסיבים ואפילו בנו קרוסים קסטום. כך שזה לא מחייב ובמיוחד בסטים גבוהים יותר. שם תכנון הקרוס הרבה יותר טוב. ולגבי המלצות. אפשר להמליץ עד שנה הבאה, אבל בלי לשמוע זה הימור! ואפילו לשמוע ברכב אחר לא תמיד זה מדד נכון. כי יש אקוסטיקה של רכב עצמו, מגבר שונה, רדיו שונה. יותר מדי פרמטרים שמשפעיים לא פחוט

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

תקראו שוב את השרשור, הוא ציין שהוא מחפש כוח, עוצמה (SPL), נתתי לו המלצה לזוג וופרים נצילים, עבודה אקטיבית נותנת יותר כוח לכל אלמנט, מאשר עבודה פסיבית, אני מחשיב בנית קרוס קאסטום כעבודה אקטיבית.

ההמלצה שלי שואפת לכוח.

JL Audio

פורסם

איפה? קרוס פאסיבי למיטב ידיעתי מחלק את הכוח בין הטויטרים לוופרים (ובמידה שזה 3 way, אז גם למידים).

קרוס קאסטום לכל אלמנט לא אמור לאבד כוח.

אולי אתה התכוונת לקרוס קאסטום לכל הסט? אני התכוונתי לכל אלמנט בנפרד.

JL Audio

• תוכן חדש...