Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מסרבים ולא נעליים , כאחד שעובד בבנק (לא פועלים) אני מכיר את הבעיה מקרוב, מנהל סניף מנסה למנוע הגירה שלילית של חשבונות מהסניף שלון בכל מחיר, כל עוד הלקוח לא עומד על שלו, הסניף יעשה גל דבר כדי להשאיר את הלקוח בסניף.

כל מה שהלקוח צריך לעשות זה לבקש בצורה נחרצת מהסניף להעביר אותו לסניף השני וזה הכל.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
לא מסרבים ולא נעליים , כאחד שעובד בבנק (לא פועלים) אני מכיר את הבעיה מקרוב, מנהל סניף מנסה למנוע הגירה שלילית של חשבונות מהסניף שלון בכל מחיר, כל עוד הלקוח לא עומד על שלו, הסניף יעשה גל דבר כדי להשאיר את הלקוח בסניף.

כל מה שהלקוח צריך לעשות זה לבקש בצורה נחרצת מהסניף להעביר אותו לסניף השני וזה הכל.

תראה את הכתבה ואחר כך תדבר. אפילו הבנק עצמו התנצל על ההתנהגות בסניפים.

פורסם

איזה מין שטויות אתה מדבר??

על רקע מקרה אחד שבו בכלל מדובר על חשד לחטיפה, אז בגלל זה אתה פוסל מגזר שלם?

את החרא הזה עשו לעם מסוים לפני כמה עשורים, מדהים כמה שטווח הזיכרון הוא קצר, פשוט מדהים!

אני טענתי ותמיד אטען שמדינת ישראל היא המדינה הכי גזענית בעולם!

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

עדיין אני אומר שטויות במיץ , יכול להיות שהלקוח לא הלקוח הכי טוב ולכן המנהלת לא רצתה אותו אצלה אז היא חירטטה אותו במשהו , את זה אפשר ועושים גם ליהודים .

מספיק כבר לבלבל את המוח עם גזענות.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4388326,00.html

אין אמון בהם, וגם לא יהיה, תגידו מה שתגידו, נקודה סוף.

זה הדבר הכי מפגר ששמעתי היום, וראיתי את הסרטון של המזרחי והרוסי שצועקים אחד על השני.

עדיין אני אומר שטויות במיץ , יכול להיות שהלקוח לא הלקוח הכי טוב ולכן המנהלת לא רצתה אותו אצלה אז היא חירטטה אותו במשהו , את זה אפשר ועושים גם ליהודים .

מספיק כבר לבלבל את המוח עם גזענות.

יכול להיות.

לי למשל לא נותנים לעבור לסניף שליד הבית שלי בגלל המצב של החשבון.

אז כן, זה לא אומר שזו גזענות אבל סביר להניח שכן.

אולי זו לא מדיניות של הבנק אלא פשוט הטמטום של פקיד אחד.

פורסם

מה שאמרתי כל לקוח מבלי קשר למוצאו יתקל בניסיון לשמר אותו בסניף שלו/ לא לקבל אותו לסניף אם הוא לקוח בעיתי.

אך כמו שציינתי דרישה תקיפה תעביר את חשבון הלקוח לכל מקום שהוא חפץ.

בסופו של דבר הבנק לא ירצה לאבד לחלוטין את הלקוח לטובת בנק אחר שקרוב לבית הלקוח.

פורסם

בד"כ מנהל סניף לא יקבל חשבון X אם יש לו בעיות עם תשלומים חוזרים/הו"ק חוזרות וכד'. אם החשבון נמצא במינוס תמידי גם הוא לא יהיה שמח להעביר אותו. מבחינתם הם לא מוכנים "להוריד את הרמה" של הסניף עם לקוחות "קשי יום". היתה לי בעיה עם הוצל"פ, ועד היום (שנתיים אחרי) הם לא מוכנים להעביר את החשבון שלי לסניף ככר ציון (אני במעלה אדומים). באתי מככר ציון, ולשם אני רוצה לחזור - אבל בגלל שיש לי רישום חנ"א (חוק נתוני אשראי) אני מנוע מלעשות כן.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...