Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגלקסי 3 ובנוט 2 זה היה מורגש מהתחלה.

ברגע שהמסך היה כבוי והמכשיר היה נכנס לשינה עמוקה, היה לו דיליי מרגיז כזה בהדלקת המסך. אמרו שזה בעיה בגלל מעבדי האקסינוס של סמסונג.

הייתה בעיה נוספת של דיליי בחזרה למסך הבית, הרבה בגלל ה- s voice. ברגע שמבטלים אותו, הדיליי נעלם. אבל זה מטופש שצריך לבטל אופציה בשביל שלא יהיה את הדיליי הזה.

• תגובות 134
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זו לא אופציה, זה service שרץ ברקע. יש דיליי רגעי כי המכשיר צריך לברר אם אתה לוחץ פעם אחת או עומד ללחוץ פעמיים. אם המכשיר פשוט היה חוזר למסך הבית ברגע שהיית לוחץ בפעם הראשונה לא היית יכול להפעיל את ה S voice בלי לחזור למסך הבית. ואז היית מתעצבן למה כל פעם שאתה רוצה להפעיל S VOICE אתה חייב לחזור למסך הבית.

עניין היציאה מ deep sleep אכן גורם לדיליי. ומצד שני, אני מעדיף את החצי שניית דיליי הזו, זו אחת הסיבות שזמן הסוללה במכשירי סאמסונג כל כך הרבה יותר טוב מרוב האחרים.

פורסם

ה-S.VOICE זה הדבר הראשון שעף אצלי לאלף עזאזל, אין דבר יותר מציק מזה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

נכוון, יש את הדיליי הזה של המעבר מחייגן לאנשי קשר, זה ממש מציק.

החלפת חייגן תפתור את הבעיה בטוח?

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

עדיין אני לא מבין באיזה דיליי מדובר. אני מזפזפ חופשי בין החייגן לאנשי הקשר.

כשלוחצים על מקש הבית פעם אחת באמת מורגשת השהיה כי הטלפון מחכה בקוצר רוח ללחיצה השניה. אבל האמת היא שאני מורגל ומאומן לא להשתמש בו כי בגלקסי הקודם שלי הייתי נוהג ללחוץ על כפתור "חזור" ע"מ לסגור את האפליקציות הפועלות.

עוד כמה רשמים:

סוללה החזיקה לי מ-7 בבוקר ועד עכשיו עם שימוש בינוני +. שזה סביר, במיוחד אחרי שהתרגלתי לסופר בטריה של הגלקסי הקודם. (הייתה לי בטריה של מומקס 2700 מ"א) אבל ללא ספק אני ארכוש סוללה נוספת.

ה-WIFI השאיר אותי המום, הראוטר נמצא בקומה למעלה ומפרידים בנינו לא מעט ברזלים ובטון. הגלקסי S היה קולט אצלי אות ממש חלש ומתנתק לעיתים קרובות. ה-S4 מצליח לתפוס פה קליטה מלאה, כמובן שמשתנה בהתאם למיקום שלו, אבל עדיין לא מתנתק ומרגיש ממש מהיר.

הורדתי את אפליקצית השלט, אני יכול לשלוט בינתיים על הטלויזיה והמזגן. טוב מאוד לעצלנים ששכחו את השלט על הספריה, והפלאפון נמצא לידם.

גם טוב לתלמידים שאוהבים לשגע מורים ע"י כיבוי הפרוקסימה/מסכי מחשב/טלויזיה שאמורה להציג את סרטון הטבע המרתק.

המהירות של האינטרנט הסלולרי גם ממש מפתיעה לטובה. הורגלתי להמתין מספר שניות/דקות עד להעלאת תמונה בוואטסאפ. עכשיו זה קורה לפני שהספקתי ללחוץ אישור.

ה-S VOICE לא כזה גרוע, ואני מצליח לתפעל אותו גם עם האנגלית במבטא עברי שלי. אבל אני לא מבין מה השימושים שלו חוץ מבזמן נהיגה.

ולסיום: מי הזיז את הזיכרון RAM שלי?

מקסימום זיכרון פנוי שראיתי היה 700 מגה.

מה לעזאזל יש לפלאפון לעשות עם 1.3 ג'יגה ראם?!?! ממש חזיר.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

תוריד את הפליקציה שנקראת smart remote for galaxy s4 (עולה 35 שקל בפליי סטור. כמובן שאפשר לצרף את רצף האותיות APK ולהריץ בגוגל - אבל לא שמעת את זה ממני.)

ותתחיל לשחק איתה.

יש שם רשימה של מכשירים. אתה בוחר מכשיר (טלויזיה/וידאו/וכו') ואז בוחר יצרן. ואם צריך אתה גם מריץ עוד בדיקה נוספת שאמורה להפעיל לך פיצ'ר כלשהו, ואתה מאשר כשזה קורה.

אני מאמין שתסתדר, לא ממש מסובך.

באסה שאין לי כפתור להדלקה וכיבוי של המזגן. רק את כל שאר כפתורי השליטה :roll:

אצלי זה LG, אולי ליצרנים אחרים יש כפתור הדלקה וכיבוי.

פורסם

אלפא, מדובר בתוכנה בלבד..

הרי עינית האינפרא היא אותה עינית בכל המכשירים.

פורסם

אני חושב ש i9500 מגיע עם מעבד ה Exynos מתומן הליבות וכרטיס מסך טוב יותר. זאת הגרסה שנמכרת בארץ ובאירופה. ה i9505 מגיע עם Snapdragon מרובע ליבות וכ.מסך נחות, זו הגרסה שנמכרת בארה"ב (להוציא כמובן Amazon וכו').

.Your average Notepad

פורסם

אני דווקא הבנתי שה9505 הוא תומך דור 4 בעוד שה9500 לא תומך. או שגם אני צודק?

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• תוכן חדש...