Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל מצטער אם הגעתי לפורום הלא נכון..

לפני יומיים שלוש בערך נשפך כנראה למישהו צבע שמן ירוק על המכסה מנוע והכנפיים באוטו שלי מאזדה 6 החדשה צבע שחור

ויש לי כתמים של צבע וזה לא יורד.. איך אני יכול להוריד את הצבע?

פורסם

ניסית עם אלכוהול מדולל? ולעלות בריכוזים במידה וזה לא עוזר.

טרמפנטין בטוח יוריד, השאלה מה זה יעשה ללכה, וגרוע מזה, לצבע. יכול להיות שלא יהיה מנוס מלהשתמש בו, תלוי במצב.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

צבעי שמן מגיבים לטינר או טרפנטין.

אם לא בא בחשבון מבחינתך ללכת לאיש מקצוע, חכה כאן לבר סמכא.

בכל מקרה, לאחר שתקבל המלצה, עצתי לך לעשות ניסוי עם החומר שיומלץ לך במקום מוסתר וזעיר בכדי לוודא שצבע הרכב עמיד לתהליך שאתה מתכוון לבצע.

ראה משהו ישן כאן http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=333780

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

הורדתי חתיכות מהצבע אבל עדיין אם עוברים עם היד יש הבדלים בצבע ומרגישים אותו על הפח , פוליש ווקס יוריד את העניין? יש לי גם שריטות קטנות מעצבנות כאלה הבנתי שאפשר להוריד אותם עם פלסטלינה משהו מישו יכול להסביר לי מאיפה אני קונה את זה?

פורסם

איך הורדת את החתיכות?

אם זה מתקלף, אז בוודאי שפלסטלינה תבלע את זה.

את שלב הפולש והוקס, תשאיר לאחר ההסרה.

איך אתה יודע שזה צבע שמן?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

שטפנו את האוטו עם מלא מים וסבון ושיפשפנו באיזור שם וכמעט הכל ירד ..עכשיו בגלל שזה צבע ירוק כהה לא ממש רואים כי הצבע של האוטו הוא שחור אבל כמסתכלים מזוית רואים את ההבדלי צבע .. פוליש ווקס יוריד את זה?

ועוד משהו יש לי את השריטות הקטנות האלה שרואים בשמש פוליש ווקס יןריד אותם?

• תוכן חדש...