Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מודעות שגויות במכוון ביד2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זו המודעה השניה ברצף שאני מחייג למוכר (כביכול) לפי מודעה ביד2 והמשיב אומר שלא מוכר כלום ותוהה איפה פרסמו את הטלפון שלו.

si vis pacem, para bellum

פורסם

ייתכן שזה באג במספר טלפון זמני שיד 2 מקצים. יש הרבה בעיות עם מספרים האלה. לעיתים קרובות יש הודעה שהמספר מנותק או שגויי. מתקשרים אחרי כמה דקות וזה שוב עובד.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לי קרה כמה פעמים שהתקשרתי בקשר למשהו במחיר מפתה, נאמר לי שזה נמכר, אבל במקרה אותו אדם הוא בעל חנות ויש לו מלאי גדול, ויקר יותר כמובן.

פורסם

או שמישהו רוצה להעלות את הערך של המוצר שהוא מוכר ומפרסם כמה מודעות פיקטיביות עם סכום גבוה.

פורסם

גם לי קרה פרסמתי איזה נגן MP3 ביד2, מתקשרים אליי שואלים בקשר לדירה שאני מוכר ביד, כמובן שהסתבר שזאת והמספרים הסלולריים של יד2 התבלבלו, אחרי הכל יש שם אלפי מודעות.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
גם לי קרה פרסמתי איזה נגן MP3 ביד2, מתקשרים אליי שואלים בקשר לדירה שאני מוכר ביד, כמובן שהסתבר שזאת והמספרים הסלולריים של יד2 התבלבלו, אחרי הכל יש שם אלפי מודעות.

אם יש אלפי מודעות אז סביר שיהיה בלבול באתר? למה לסבתא ביד2 התערבבה הכרטסת? בבסיס נתונים ממוחשב לא אמורים להיות גליצ'ים כאלה. אין סיבה שיהיו באגים כאלה שבגללם משתחל מספר טל' שגוי לרשומה לא שלו.

si vis pacem, para bellum

• תוכן חדש...