Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מנצל"ש ומנסה להבין מי זה החמוד הזה ?

לא אני צילמתי ולכן אין לי עוד תמונות.

נצפה בחולון.

IMG-20130602-WA0000.jpg

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

זה עקרב מעורב עם צב, מה שהיה במגרש הקופסא בנתניה בעבר (נראה לי) :lol:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

יש אותם בכל מקום

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

הם חובבי מדשאות ונמצאים מתחתן משדה התעופה באילת ועד לאתר החרמון וגם בחצר הבית שלך! :twisted:

נראים מאוד מוזרים אבל לא תוקפנים, לא מזיקים, לא נושכים ולא עוקצים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

נראים מאוד מוזרים אבל לא תוקפנים, לא מזיקים, לא נושכים ולא עוקצים.

לא מזיקים?

הם אחד הנזקים הגדולים ביותר לחקלאות (הוא אוכל שורשי צמחים ובכך מחסל אותם). מעין ארבה תת קרקעי.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

אנצל את השירשור..החבר הבא כל ערב מופיע לו על הכרית שלי, וכל ערב אני מלווה אותו לאחר כבוד אל מחוץ לחלון בשביל שיאכל קצת יתושים..מה גורם לו לחזור שוב ושוב?

וסתם לידע כללי - מה שמו בישראל?

2013-05-10 23.04.52.jpg

פורסם
לא מזיקים?

הם אחד הנזקים הגדולים ביותר לחקלאות (הוא אוכל שורשי צמחים ובכך מחסל אותם). מעין ארבה תת קרקעי.

בהחלט.

אני שזוכר שכילד באוקראינה היינו מוציאים את מה שגדל אצלנו בגינה (קשה לקרוא לזה גינה, אולי מגרש) ושמים מעין גומי מסביב לשורשי הצמחים בשביל שהדבר הזה לא יאכל אותם.

פורסם
לא מזיקים?

בהחלט מזיקים לחקלאות אבל אם תראה את ההקשר שבו אמרתי את מה שאמרתי, הכוונה היא שהוא לא מכיש, לא עוקץ, לא נושך ולא מוצץ דם.

פורסם

צודק ולא צודק.

למיטב זיכרוני כל היצורים שמתפרסמים פה מוגדרים על ידך כחמודונים פיצפוניים ומתוקים להפליא שלא יעזו להפיל אף שערה מראשו של המבוהל התורן, טוב, אולי בעצם רק נמק קטן/ פצעון (כולל יצורים שנראים כמו הכלאה של עקרבוט, עקרב צהוב, דרקון ואלמנה שחורה) :twisted: .

אז.. או שאתה ממש מבלה בחברתם ונהנה מהם או שאתה מזוכיסט :wink:

אגב, הודעה זו לא צריכה להיות בשרשור תורת השרשורים של קארספורום?

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

אין לי ולו מילה אחת טובה להגיד על הזוועה הזו.

img_225_l.jpg

פורסם

אם יש משהו שבאגירה לא ישן איתו כפיות, כנראה ששאר העם יברח לצד שני של העיר.

אבל מילה טובה-

נראה שהוא עושה אחלה נעימי בגב.

מה חתימה? תתפשטי!

• תוכן חדש...