Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זכור לי שראיתי עקיצות של הדבר הזה והן לא סימפטיות במיוחד, ואני די בטוח שזה מה שהיה לי על הקיר :|

7tyZX8sjLpKUq4p3f25ZhYNm-I_hIS9BUn4PTM0ioyc?size=1280x960

-4MagoPeaW4RoS2N4XepZ05WgMaeVpPzhDaYhRRSDF0?size=1280x960

לי לפחות זה נראה די דומה. היה ממה לחשוש? :shock:

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני אישית הייתי... בורח!!! :onfire:

לא לדאוג? תקרא:

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A9%D7%A9%D7%9F_%D7%97%D7%95%D7%9D

אגב, מה היה הגודל של העכביש? ולפי ה"תחת" שלו זה לא נראה כמו ששן חום.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

זה ששן חום

199.jpg

נראה שונה..

וככה נראית נשיכה שלו במקרה הקל:

200.jpg

בכל מקרה, רק ליתר בטחון, תכניס לו כפכף בכל העוצמה תוך כדי צעקה נשית! :-)

פורסם

לא יודע מי זה בתמונה אבל אותי עקץ לפני כשנה שישן חום וזה נגמר בפצע מעצבן שלקח לו כמה חודשים לעבור.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אז זה הדבר שעקץ אותי!!! לפני כמה חודשים לבשתי מכנסיים, פתאום הרגשתי דקירה די חדה בירך הפנימית... ישר הורדתי אותן, וברח מהן עכביש.. ניהיה לי שם כתם אדום, גדול וכואב שעבר רק אחרי מספר שבועות...

פורסם

זה נראה יותר כמו זאבן. אני לא מצליח לפענח את הגודל, תניח עיפרון או משהו לידו. אם אתה מצליח תראה כמה עיניים יש לו. לשישן יש 6 במקום 8 כמו לשאר חבריו הנחמדים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מצד שני, בגוגל יש תמונות של ששן שיותר דומות ל"תחת" של זה שצילמתי:

GyINAmNqQIo.jpg?itok=jxgg-yqg

israeli_black_widow.jpg

ואתם עוד שולחים אותי להסתכל על העיניים שלו אחרי שרדפתי אחריו רבע שעה והורדתי אותו עם נייר לרצפה בשביל שאוכל להסתכל יותר מקרוב :shock:

פורסם

גם הרגליים שלו לא עדינות מספיק. שים לב שהרגליים של השישן נראות כמו שלומי סרנגה, והרגליים בתמונה שלך נראות כמו ג'יסון סטייתם. אולם, אני לא מומחה כמו באגירה, אז תמתין לו.

עריכה: שבטח נמצא בכנס עכבישנים שמתקיים היום ברמת הנדיב.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
זה נראה יותר כמו זאבן. אני לא מצליח לפענח את הגודל, תניח עיפרון או משהו לידו. אם אתה מצליח תראה כמה עיניים יש לו. לשישן יש 6 במקום 8 כמו לשאר חבריו הנחמדים.

עיפרון? מי משתמש בעיפרון לקנה מידה?

נסה אבטיח.

• תוכן חדש...