Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,אני רוצה לקנות סט בוקסות דרייב 1/2 ו3/8,ראיתי סטים גדולים של בוקסות עם 1/2 ו1/4 אבל בלי 3/8.

סטים כאלה גם מתחילים מ600 ש"ח.

יש לי אופציה לקנות שני סטים של סיגנט האחד הוא ה1/2 שמופיע ראשון בקטלוג פה :

http://peledtech.com/catalog%5Fsignet/#/115/zoomed

והסט השני הוא אותו סט כמו בקטלוג רק של 3/8.

אני יכול לרכוש את שניהם בפחות מ500 ש"ח,האם יש משהו עדיף במחיר הזה?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אם אתה יכול להסתפק בערכה הקטנה יותר אז למה לא.

לא שווה אם תקנה את הגדולה ובסוף יצא לך להשתמש רק ב5 בוקסות אולי, קיצר תלוי מה השימוש שלך יהיה.

גולף 1.8 שנת 99 ידני לא צריך יותר מזה!!!

פורסם

אני קיניתי את הסט הנ"ל לפני כחצי שנה, קבל קישור: http://www.lkltd.co.il/web/8888/nsf/ProLookup.taf?_function=details&_ID=138818&PF=13&did=3508&G=10290&lang=HE&SM=10290

ל.כ זו חברה שמתמחה במכירת כלי עבודה למוסכים. למחירים שלהם אין תחרות, הסט שאתה רואה עלה לי, אם אני זוכר נכון כ400 ש"ח. לא מדובר על חברה סינית, אם אני לא טועה קנדית, והכלים שלהם מאוד איכותיים.

סיגנט, אמנם מיצרים כלים איכותיים, אך בארץ נוצר להם שם של הרולס רויס של כלי עבודה, והיבואן מתמחר את הכלים האלו בהתאם. אישית אני לא מבין למה, הרי בעולם הם נחשבים לעוד חברה שמיצרת כלים, וממש לא נחשבת לבין המובילים שבהם.

נ.ב: כדי להוציא לך את הקישור ראיתי שיש שם בקרוב יריד מכירות, שווה לנצל.

פורסם

היריד היה אתמול והיום.

ביקרתי שם היום ויצאתי עם שלל, הסט (או סט קטן יותר) נמכר בכ 250 אם זכרוני אינו מטעה אותי, ההנחה הייתה בערך 40 או 70 שח, אם אתה מחפש שווה להתקשר ולראות בכמה נמכר, ואפילו לבקש יפה את מחיר היריד כי פיספסת ביום.

• תוכן חדש...