Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שקית סופר רגילה ותמימה לכאורה החליטה להתמקם על פתח יניקת האויר של הרדיאטור של הקומפרסור שלנו (בורגי 15 כוח סוס).

אנחנו שמנו לב לז ה רק כשלא היה לחץ אויר וכשיצאתי לבדוק מה קורה ראיתי אותו מסריח משמן שרוף ומכוסה בשמן כשהוא מעלה עשן כבד. מיד כיביתי אותו ופניתי להפעיל את מדחס הגיבוי שנמצא בפנים אבל לפני שהספקתי להגיע אליו הגיע אחד העובדים וכפיו בשורה שהקומפרסור עולה באש.

מיד דידי.י לשם במהירות המירבית ומצאתי מדורה בגובה של כשני מטרים שמחוברת מצז אחד לחשמל ומצד שני למיכל אויר דחוס בצינור גומי.

שלחתי אחד העובדים לרוץ לנתק את החשמל בכל המפעל (אני לא יכול לרוץ) ולקחתי מטף. המטף לא דגדג לאש שנבעה משמן בוער ש יצת מחלקי הקומפרסור שהאדימו מהחום וברגע שהחשמל נותק עברתי למים כשאני מת מפחד שצינור האויר יתבקע ויעיף עליי את כל השמן הבוער (וזו גם הסיבה שאני עשיתי את זה והרחקתי את יתר העובדים) . אחרי כרבע שעה של קירור במים הוא הפסיק לעשן ועכשיו צריך לקנות קומפרסור חדש.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מילא שאין אבטיח, אבל תפוחי אדמה בל"ג בעומר זה המינימום הנדרש.

שמח שזה עבר בשלום... מניח שכל פתחי היניקה יקבלו כלובים נגד שקיות?

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

זה ברור. אחרי 20 שנה איתו זו הפעם הראשונה ואנחנו נדאג שזו תהיה גם האחרונה.

הפחד הכי גדול שלי היה שמישהו יפגע. מה שנגמר בכסף זה לא נעים אבל לא סוף העולם במיוחד שמדובר בסכומים שאפשר לבלוע.

פורסם

אני מופתע מאוד שאין מפסקי בטיחות לקומפרסור שמופעלים כשהוא מתחמם או כשההתנגדות שלו עולה מאוד.

מעבר לבטיחות, זה לא משהו שנדרש כדי לשמור על הציוד?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

הוא בן 20 (של אטלס קופקו שהיא אחת החברות הטובות בתחום אבל עדיין 20 שנה). לא יודע אם במודרניים יש.

בכלל בציוד תעשייתי שמירה על הציוד היא משנית. בכרסומות המהירות למשל התנגשות נגמרת בשיפוץ ספינדל בכמה עשרות אלפי שקלים כי המיסבים הקרמיים מתרסקים.

פורסם

אחרי שהחזרתי נשימה מהאבקה של המטף זה בדיוק מה שאמרתי.

כשאדי שמן נדלקים זה יוצר כדור אש מאוד לא סימפטי זאחר כך חוזר לגודל נורמלי. המזל הוא שזה קרה אחרי שהתרחקנו.

פורסם
הוא בן 20 (של אטלס קופקו שהיא אחת החברות הטובות בתחום אבל עדיין 20 שנה). לא יודע אם במודרניים יש.

בכלל בציוד תעשייתי שמירה על הציוד היא משנית. בכרסומות המהירות למשל התנגשות נגמרת בשיפוץ ספינדל בכמה עשרות אלפי שקלים כי המיסבים הקרמיים מתרסקים.

שמירה היא משנית ?! :-o

לדעתי על מנת שמפעל יעבוד כמו שעון שמירה על הציוד צריכה להיות ראשונה !

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם
images?q=tbn:ANd9GcSCwMxRqDPTTTmD5hyAzn9X9uYpdBlXpAiZv5JD1Qw855fcNb3VZQ

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...