Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום שישי הבא יש לי הזדמנות לטעום קצת אירופה, אחרי היבשת השחורה.

נוחת בבריסל בשבע בבוקר, ממריא ב-7 בערב לארץ הקודש.

משאיר לי נטו של 9-10 שעות לטיול. פעם ראשונה בים.

המלצות יתקבלו בברכה. צריך פרטי תחבורה (אני מניח שיש רכבת משדה"ת לעיר, היכן לרדת ממנה?), מה לראות (חוץ מהילד המשתין. כאלה יש לי שניים בבית והם נגמלו לפני שנים), איפה לאכול, איפה לשתות בירה נורמלית (אחת, בכ"ז צהריים), אם יש מוטל זול (רק מקלחת מעניינת אותי, כל השאר לא ממש) ואיפה לקנות שוקולד טוב?

מישהו היה במוזיאון של רנה מגריט ושרד כדי לספר (כן, אני יודע שאני פיינשמקער)?

בין הפותרים נכונה יוגרל פדופיל לסוף השבוע, או חוברת של טין-טין.

פורסם

שלא תגיד שאני לא משקיע... הקפצתי את המטה האירופאי של HP בשבת לקבלת מידע עדכני. :wink:

הנה מה שהם כתבו:

הפרט הכי חשוב לא הזכרת, באיזה שעה האיש נוחת ובאיזה שעה ממריא.

להגיע מנמה"ת למרכז הכי טוב ברכבת ולהסתובב בתוך העיר אפשר עם האוטובוסים העירוניים של STIB.

לסיורים בעיר הצץ באתר למטה, אתה יושב באוטובוס ורואה הכול, כמו מלך:

http://www.brussels-city-tours.com/engels/enghoponhopoff.htm

אחללה מקום עם מלא בירות!!!

http://deliriumcafe.be

ומסעדה שנותנת תמורה למחיר:

https://plus.google.com/101561888560457236616/about?gl=be&hl=en

נושא המוטל יבדק מול האנשים הרלוונטיים ביום שני.

אני אישית לא אוהב את אוטובוסי התיירים, ממליץ להעיף מבט באתר של סטיב ולתכנן מסלול עצמאי.

שבוע טוב בינתיים. :cool:

פורסם

תודה לכל העונים.

מוזיאון המכוניות יישקל בחום, מזכיר משהו את המוזיאון של האחים שלומפ במולהאוס, רק במבנה מודרני.

מה לגבי לוקרים (לא מתאים להיסחב עם תיק כל היום), יש כמו בסכיפהול?

איפה קונים הכי מהר חולצה סבירה ושלא יקרעו אותי? בחוכמתי ארזתי רק חולצות קצרות ובהלוך היה קריר למדי (איפשהו באיזור החמש מעלות, אפילו לשמן ושעיר כמוני זה קצת מעט עם טריקו).

ואם כבר הגענו עד הלום, המלצות לתעסוקה בשעות הערב ב-ברמיניגהאם (אמצע חודש הבא) יתקבלו בברכה.

פורסם

תודה, זה בסדר. :rolleyes:

החניה בבירמינגהם לא בעייתית אבל קצת מתחכמת. ברוב חלקי העיר המצב סביר סה"כ אך יש מקומות עם חניה יקרה (6-8 פאונד לשעה) אליהם עדיף להגיע עם תח"צ. יש מגרשים ששייכים לחנות או עסק מסויים ומי שחונה שם והולך לטייל מסתכן בסינדול וקנס שחרור. חניונים עירוניים רבים מנוהלים ע"י מפעילים פרטיים שמכופפים את החוק כרצונם (כמו בנתניה) ולך תתווכח איתם אח"כ.

מקומות שכדאי מאד לראות הם קניון ה-Bullring (בשביל הארכיטקטורה, לא הקניות), ובחלק אחר של העיר - קניונצ'יק בשם The Mailbox בו אפשר לאכול כמו שצריך בתקציב סביר (ב-GBK, ננדו'ס או באחד הפאבים) ולעשות קניות במינימרקט של Tesco שעובד עד מאוחר. לאחר מכן אפשר לצאת מחלקו האחורי ולהגיע היישר לתעלות המפורסמות של העיר, אשר טיול לאורכן יוביל אותך למקומות לא פחות מעניינים. אם יש באותו יום הופעות מעניינות באולם ה-NIA זה גם במרחק הליכה משם, אז שווה לבדוק.

אגב, החניה במיילבוקס היא בתשלום, אבל ב-Holliday Street שנמצא מעבר לפינה (מול מלון קראון פלאזה) זה היה בחינם פעם אחרונה שביקרתי. למקרה שלא תהיה נייד, בבירמינגהם יש אוטובוסים דו קומתיים בדומה ללונדון, כך שגם שם תוכל לתכנן לעצמך מסלול בהתאם למה שתרצה לראות, ולהנות מהנוף בקומה העליונה.

פורסם

תודה. הבוס שלי מאיים להאכיל אותי בFISH & CHIPS, הבטחתי להאביס אותו ביורקשייר פודינג.

מה לגבי לוקרים בבריסל?

פורסם

טוב, משיטוט בזמן הקצר שיש לי - הסיור שיש נמשך 2:45, מתחיל בעשר. כלומר בשעה 13:00 אני מתפנה.

כמה זמן לוקח להגיע ממרכז העיר (בו נגמר הסיור) למוזיאון האמור? כמו כן, כמה זמן צריך במוזיאון וכמה זמן לוקח להגיע מהמוזיאון חזרה לשדה התעופה (עדיף כולל מעבר קודם במרכז העיר לקניית שוקולדים)? כיוון שאני בלי מזוודה (רק תיק יד) ועם כרטיס עליה למטוס, אני מניח שאפשר להגיע משהו כמו שעה וחצי לפני הטיסה ועוד להספיק להוציא את התיק מהלוקר ולגמור את כל הבדיקות הבטחוניות.

נראה מעשי? או לתכנן מסלול באוטובוסים וכו'? מעדיף סיור מוסדר, בעיקר בגלל קוצר הזמן וחוסר הרצון להתברבר.

תעזרו לי, אני חייב מקרררררררררררר !!!!!

פורסם
נושא המוטל יבדק מול האנשים הרלוונטיים ביום שני.

הנושא נבדק.

אומרים שבבריסל די מקובל להיכנס לכל מלון בו חפצה נפשך ולבקש חדר לפי שעה או בתעריף יומי.

לא קשה להבין את השימוש הטיפוסי בשירות הזה, אולם כסף זה כסף ולכן אין סיבה שלא יעבוד גם אצלך.

על כך אני מוסיף וממליץ לנקוט בגישת "חגורה וכתפיות" - כאשר תחליט באילו אזורים בעיר אתה מעוניין

לטייל במהלך היום, תרים טלפון מראש למספר בתי מלון סמוכים ובדוק אם הם אכן עובדים בשיטה הזאת.

טיפ אחרון - Google Maps מציגים כיום הוראות הגעה מנקודה א' ל-ב' גם באמצעות תחבורה ציבורית.

פורסם
טוב, משיטוט בזמן הקצר שיש לי - הסיור שיש נמשך 2:45, מתחיל בעשר. כלומר בשעה 13:00 אני מתפנה.

כמה זמן לוקח להגיע ממרכז העיר (בו נגמר הסיור) למוזיאון האמור? כמו כן, כמה זמן צריך במוזיאון וכמה זמן לוקח להגיע מהמוזיאון חזרה לשדה התעופה (עדיף כולל מעבר קודם במרכז העיר לקניית שוקולדים)? כיוון שאני בלי מזוודה (רק תיק יד) ועם כרטיס עליה למטוס, אני מניח שאפשר להגיע משהו כמו שעה וחצי לפני הטיסה ועוד להספיק להוציא את התיק מהלוקר ולגמור את כל הבדיקות הבטחוניות.

נראה מעשי? או לתכנן מסלול באוטובוסים וכו'? מעדיף סיור מוסדר, בעיקר בגלל קוצר הזמן וחוסר הרצון להתברבר.

תעזרו לי, אני חייב מקרררררררררררר !!!!!

במטותא, כמה רחוק (בעיקר בדקות נסיעה) המוזיאון ממרכז העיר? יש מצב לסיור אוטובוס + ביקור או לוותר על אחד מהם.

ואדים - לגבי השימוש לפי שעה, זה כולל שירות מלא? ;-)

• תוכן חדש...