Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חזרתי לאחרונה לשוק הבשר של הפנויים פנויות, וקיבלתי מאישתו של חבר פייסבוק של חברה שלה שמעוניינת להכיר.

ראיתי עכשיו את הפרופיל והתמונות שלה ובו נגיד שזה לא עשה לי טוב (בלשון המעטה).. אני לא מעוניין להגיע איתה אפילו לסיטואציה של דייט .

זה פעם ראשונה שאני מנסה להכיר בדרך הזאת, עכשיו איך יוצאים מהסיטוציה הזו בצורה 'הטובה ביותר' בלי לצאת שמוק מצד האישה ומצד הבחורה? :? בחורה יודעת שהביאו לי את הפייסבוק שלה.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

מקום העבודה דורש שתעשה רילוקיישן לזימבבואה

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אומרים לאישתו של "תודה, אבל לא תודה." בלי הסברים, בלי התנצלויות, בלי שקרים.

שהיא תסביר לבחורע שאתה לא מתכוון להתקשר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

או שאפשר לנסות כנות: "אני בטוח שהיא אחלה של בחורה, אולם אני לא נמשך אליה, ואני לא יכול לצאת עם מישהי שאין לי משיכה פיסית כלפיה."

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

למה להתפלסף?

"לא מתאים לי, תודה."

או

"לא נראה לי מתאים כל כך, תודה."

מה הקשר ביניכם? תוכל להעביר את המסר דרך החבר שלך.

פורסם

אני עכשיו יצאתי מקשר ושניסו לסדר לי מישהי שנראית כמו הצרות שלי, אמרתי שפשוט אני לא בשל לקשר חדש ולמחוייבות.

תמיר.

• תוכן חדש...