Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום

אני שוקל קנייה של סוזוקי ספלאש ידנית חדשה. אשמח לשמוע חוות דעת על הרכב מכאלה שמחזיקים ברכב\נהגו ברכב\ מבינים

ביצועי מנוע (גם לא במישור) , נוחות , נתוני צריכת דלק אמיתיים , הגיר הידני , וכל פרט שיכול לסייע לי בהחלטה :)

אשמח לשמוע גם מכאלה שמחזיקים את הספלאש הידנית\אוטומטית על טיב האחריות שמספק היבואן , תקלות , אמינות , מחיר טיפול וחלפים (חשוב..)

ומה בנוגע לשמירת ערך הרכב?..

הוצע לי מחיר 68,180 (אחרי מעמ ואגרת רישוי) על הדגם הידני -- לפני קודן , חיישנים , סגירת שמשות אוטומטי -- כאשר אביזרים אלה הם בתוספת 1000 שח בערך (והבנתי שאני יכול דיי בקלות לדרוש את האיבזרים האלה ללא תוספת) .

אשמח לשמוע חוות דעת על ההצעת מחיר .

חשוב לי לציין שבעיקר מעניין אותי אמינות וחיסכון (טיפולים , חלפים , דלק(!) ) אבל בכל זאת מעוניין ברכב עם ביצועים טובים (יחסית לקטגוריה כמובן ), ושירגיש כמו אוטו .

תודה רבה לעונים .

פורסם

מבחינת חיסכון וזריזות היא צריכה לענות על הדרישות שלך.

אבל יש לה תא מטען קטן,מאחור קצת צפוף,פלסטיק זול,לא אהבתי אותה.

אני הייתי מוסיף עוד כמה אלפים במידה וזה ניתן לקטגורית סופר מיני,כמו הפיאסטה,יונדאי,קאיה ריו שמציעות מרחב יותר טוב,תא מטען הרבה יותר גדול,אז הם יהיו קצת פחות חסכוניות ואולי פחות זריזות אבל יותר נוחות כמו המושב למשל,מרווח מאחורה.

אם זה נטו חיסכון,הספלאש תהיה טובה לך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אבא שלי קנה ספלאש ידנית לפני חודש בממוצע הוא עושה 16 קילומטרים לליטר, בדרך לאילת הוא הגיע גם ל20 קילומטרים לליטר

מבחינת בגאז' היא קטנה מבחינת מרווח פנימי (בהשוואה למיני) הוא בסדר גמור

המנוע יחסית חזק לסוג הרכב (גם למיני וגם לסופר מיני) והאוטו "סוחב" יפה מאוד למחיר הוא אחלה מציאה

פורסם
יש מבצע בקיה, ריו 1.25 ידנית ב69900 עם 7 שנות אחריות חבילה מודרנית ועדיפה בהרבה.

זה מבצע של מועדון צרכנות כלשהו, או מבצע ״כללי״ ?

יש קישור?

אם זה לא מבצע של ״חבר״ אז זה מאוד מפתיע כי מחיר המחירון שלהם הוא k82 (למרות שהם במבצע של 77k).

.We apologise for the inconvenience

פורסם

קניתי קיה ריו לפני ימים ספורים, מקבל מחר בעז״ה, אין מבצע כזה, דוד שלי עובד בקיה ובטוח שהיינו יודעים מזה, במיוחד כי זו העבודה שלו.

קיבלתי הנחה מטורפת ועדיין לא הגעתי ל70 אלף ש״ח קרוב אבל לא 69990.

יש מבצע עכשיו על 76600 ש״ח כולל עסקת תשלומים והכול.

פורסם

חבר יקר שעובד בענף אמר לי שאני יכול להזמים ב6K מעל הפיקנטו מה שאומר 69900.

ואני מתלבט האם לחזור לרכב חדש (היה לי פיקנטו) בגלל המחיר הזה אני אדווח מחר אם אנסה לסגור עיסקה.

פורסם
בקשר למבצע של הקיה - 76600 ש״ח.

המחיר שציינת היה לסקודה פאביה ידנית.

פאביה ידנית 69900 ?? זה לא מסתדר עם מה שרשום באתר שלהם . יש מבצע ? הציעו לך מחיר כזה ?

אשמח לפרטים

פורסם

רשמתי, ״היה״ המחיר, וכן היה מבצע, תרים טלפון לסקודה ותשאל אם עדיין בתוקף.

קח בחשבון שזו הגירסה עם האבזור הכי מינימלי בעולם, בלי כלום בעצם, ועם מנוע מיושן. זה מה שהיה אז לפחות.

• תוכן חדש...