Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(קניית) ג'יפ יוקרתי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים שלום, הייתי רוצה שתעזרו לי לבחור ג'יפ למשפחה.

כעקרון התקציב הוא נע בין 350-450 אלף שקלים אבא שלי לא נעול על להוציא מהחברה אבל עדיף להוציא

רציתי לדעת יתרונות וחסרונות וכמה בערך הערך שלו ירד אחרי 3 שנים

כמובן שהג'יפ יהיה 3 שנים אחריות אם הוא יוצא מהחברה

רוצה לדעת כמה הוא יאכל מבחינת דלק, טיפולים ואחזקה.

אנחנו לא נעולים על משהו אבל כעקרון הX5 עומד על הפרק, Q7 או Q5 (מעדיף את הQ5 לדעתי יותר יפה.), גרנד שירוקי, ג'יפ קאדילאק SRX והייתי רוצה שתציעו לי גם אתם.

תודה רבה לעוזרים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

באופן אישי הוולבו xc60 הכי "קנה" אותי.

סולידי, בטיחותי, מכובד מאובזר מאוד, ובגרסת הדיזל אפילו חסכוני.

אלי.

פורסם

איווק יהיה קטן וצפוף למשפחה. לדעתי גם ה srx, וה-Q5 גבולי גם הוא.

לכמה אנשים אמור לשמש הרכב, ואיזה גילאים?

הגרנד שירוקי החדש הוא חבילה מוצלחת מאוד, ויחסית לאחרים גם לא יקרה מאוד.

הבעיה היא בירידת ערך גבוהה יותר, שוק יד שניה בעייתי וצריכת דלק גבוהה,

אם כי בסופו של יום, כל הג׳יפים טוחנים דלק, במיוחד בנסיעות עירוניות,

ומי שיספר לך שלא, חי באשליות.

ירידת ערך לרכב שעולה נגיד 400k בשלוש שנים, משהו כמו 150 אלף.

פורסם

בפעם המאה: את מי בדיוק מעניינת צריכת דלק ברכב שערכו יורד 50K בשנה? הפער בצריכת הדלק בין רכב חסכוני לרכב שתיין עומד על כ-2K בשנה, וגם זה בלחץ. בקיצור, בטל בשישים.

אם ירידת הערך מטרידה אתכם, אני מציע לקנות רכב בן 2-3 שכבר ספג חלק גדול מהירידה במחיר.

פורסם

מבחינת גודל במחיר הנ"ל יש את השברולט טראוורס שבגרסתו המאובזרת יהיה טיפה מעל הקו התחתון של התקציב שלכם.

הרכב ענקי. הן מבחינת תא המטען והן מבחינת תא הנוסעים.

פורסם

הייתי ממליץ גם אני על רנג'-רובר איווק.

מנסיון ארוך שלי איתו הוא מספיק מרווח (אני 1.95), מאוד יוקרתי ומיוחד!

בתקציב שלך אתה יכול ללכת על הגרסה הכי מפוארת ומאובזרת. וכל תוספת שם באמת שווה את זה.

הוא גם מדהים בשטח ונראה פשוט מעולה. אני עושה איתו צריכה של 9 ק"מ לליטר בנסיעה משולבת ודי רגועה שזה יותר ממכובד ל-SUV.

הרכב יאבד המון ערך בשנה, צריכת דלק זה שולי.

לדעתי כל ה"ג'יפים" שמתומחרים סביב ה-400K שווים 250K בלחץ. האיווק יוצא דופן.

זה ה-SUV היחיד שהייתי שם עליו 400,000 ש"ח אם היו לי לרכב חדש.

83971d1319430836-range-rover-evoque-range-rover-evoque-wallpapers.jpg

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

מה עלות של ריינג' רובר אייווק עם כל התוספות חדשה מהחברה?

והגיוני שאני לא מוצא ביד שתיים אנשים פרטים שמוכרים? כולם שוכרי רכב

וכעקרון שאמרתי משפחה סליחה שלא הדגשתי אני יש לי אוטו וגם לאמא שלי יש אוטו

אנחנו ארבעה נפשות בבית ופעם בחודש אולי גג יוצא לנו לנסוע ארבעתנו באוטו אז כך שזה לא כל כך משנה לנו.

אני מאוד אוהב את איך שהג'יפ נראה הייתי רוצה לשמוע עוד הצעות

ולגבי ירידת ערך של 3 שנים גם לי נראה משהו כמו 150 אלף ואין לי תלונות...

אבא שלי בן 50 והיה לנו עד עכשיו CADDILAC CTS 3.6 שהוא הוציא אותי מהחברה, חטפנו סטירה הפסדנו 250 אלף שקל עלייה בלי כל ההוצאות שהוצאנו עלייה (דלק,טיפולים,אחזקה,ביטוחים...), אני חושב שלקאדילאק ספיצפית הוא לא יחזור, סבלנו ממנה הרבה.... אז נראה לי שאני ארד מSRX. גם ככה הירידת ערך שלה אני בטוח תיהיה יותר גדולה מכל ג'יפ אחר שהצעתם כאן.

פורסם

מה עם הלנד-קרוזר הפשוט והטוב ? אולי הוא לא יוקרתי כ״כ כמו קיו 5 או בוודאי 7, אך ירידת ערך שלו מאוד מתונה בקרב הג׳יפים האחרים שמאבדים חופשי 5000 בחודש, וגם בגרסת דיזל (שהיא היחידה היום, פעם היה גם בנזין 4 ליטר) הוא מאוד חסכוני - עשה אצלי 1:10 במשולב שלדעתי זה יפה מאוד.

דרך אגב הוצאתי אותו חדש ב-262 (שנת 2008 ) והוא נמכר אחרי שנה וחצי תמורת 220 תוך שבועים (בן אדם אפילו לא לקח אותו למכון בדיקה - !) תעשו חישוב לבד לגבי ירידת ערך.

נראה לי כירידת ערך אפסית לג׳יפ.

נ.ב. חוץ מזה, לנדקרוזר הוא ג׳יפ :) בניגוד לכל ״הצעצועים״ כמו xc60, xc90, q5, q7, x5 , וכו׳ שאין להם כלל יכולות שטח.

פורסם

לנד קרוזר אחלה ג'יפ ירידת ערך נמוכה יחסית לג'יפים הנ"ל, אחזקה נמוכה יחסית וצריכת דלק לדעתי הכי פחות, אבל

ג'יפ מאוד חרוש, אני מאוד לא אוהב את הצורה החדשה שלו המרובעת הזאת לא יודע, לא מתחבר אליו וגם אבא שלי ככה...

הייתי רוצה לשמוע עוד על הריינג' רובר איוויק בכמה אפשרל הוציא אותו ועד כמה זה משנה כי ראיתי שיש שם דגמים PURE + וכזה ויש הבדלים של 100 אלף שקלים בין הדגמים למרות שהמנוע אותו מנוע...

ובכללי הייתי רוצה לשמוע עוד ממכם, תודה על העזרה.

פורסם

במציאות לטעמי הרכב די מאכזב, בייחוד החלק האחורי. שורה תחתונה לדעתי, זה פורד אקספלורר מקוצר ומאובזר.

ההבדלים במחיר אם אני לא טועה זה באבזור, אבל לא סגור על זה. ג׳יפון חמוד, מפואר ומאובזר, שבארץ הוא בעיקר

ג׳יפון של נשים עשירות.

פורסם

אושרי אני לא מסכים איתך, נהגתי גם באיווק וגם ב Q5.

האיווק הרבה יותר מפואר ומעוצב, הישיבה מאחורה הייתה בסדר גמור (דגם 3 דלתות), אפילו כשישבנו 3 אנשים.

המנוע חזק ונמרץ והנסיעה נעימה באופן מפתיע לרכב שנועל 21".

VW Golf GTI 2006 Manual

• תוכן חדש...