Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם .

ברשותי סיאט איביזה 2002 מנוע 1600 ,100 כוחות סוס ידני .

היום נגמרה לי חבית השמן מנוע ובמנוע עצמו אני צריך למלא שמן , אני אשמח לקבל המלצות על איזה סוג שמן מומלץ למלא ברכב זה .

הבנתי שישנם כמה סוגים של שמן 10w40 15w40 20w40 שמן חצי ושמן מלא סינטטי . אין לי מושג מה ההבדלים אבל אני אשמח לקבל הסבר על סוגי השמנים !

בכל מקרה איזה שמן מתאים לרכב שלי ועל איזה חברות אתם ממלצים ?

תודה .

פורסם
שלום לכולם .

ברשותי סיאט איביזה 2002 מנוע 1600 ,100 כוחות סוס ידני ..

היום נגמרה לי חבית השמן מנוע ובמנוע עצמו אני צריך למלא שמן , אני אשמח לקבל המלצות על איזה סוג שמן מומלץ למלא ברכב זה .

הבנתי שישנם כמה סוגים של שמן 10w40 15w40 20w40 שמן חצי ושמן מלא סינטטי .. אין לי מושג מה ההבדלים אבל אני אשמח לקבל הסבר על סוגי השמנים !!

בכל מקרה איזה שמן מתאים לרכב שלי ועל איזה חברות אתם ממלצים ??

תודה .

חבית? המכונית שלך כזו זללנית שמן שאתה צריך חבית?

מה אומר היצרן? על מה הוא ממליץ בספר רכב? לגבי כל השאר, נושא השמן הוא אחד הנושאים הלוהטים בפורום. אם תחפש תמצא אין ספור שירשורים בנושא.

תתחיל מפה

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

היתה לי קורדובה עם אותו מנוע, ולפעמים אפילו לא זכרתי לבדוק שמן כי אף פעם הוא לא היה מאבד טיפה.. אז תבדוק למה אתה מאבד שמן.

בכל אופן אם אני לא טועה, השמן ששמו לי בטיפולים זה 5W40 ולא 10W40 אבל אתה חייב לוודא שזה שמן שעומד בתקן של VW. לא כל שמן בצמיגות הזאת יתאים.

• ספונסר פורום
פורסם

אתה צריך לרכב הזה שמן מנוע סינטטי מלא בצמיגות 5W40 בתקן VW 502 .

התקן אמור להופיע בכיתוב על הגלון .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...