Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה למקרה שקרה היום ,אני עמדתי ברמזור אדום עם קבוצת רכבים בכביש שהיה בו 2 נתיבים ישר ואחד שמאלה ,פניי מועדו לנסוע ישר ועמדתי באמצע ...

ואחד הנהגים מצד ימין שלי ביקש לעבור מהימין לפנייה שמאלה ושאני יתן לו מקדמה ,בעצם היה לו מרווח להיכנס לפני בלי שאני יזוז בכלל (שמרתי מרחק חחח). בכל אופן כשהוא התחיל לעשות את הנסיעה שלו ,המצלמה התחילה לצלם בעצבנות עם פלאשים !

השאלה לי היא למה ?הוא לא עבר באור אדום את הקו הצומת .

פורסם

אתה בטוח שהמצלמה הייתה מכוונת לכיוון שלך?

המצלמות תופסות הרבה דברים שאתה לא רואה אז יכול להיות שהיא צילמה נהגים שנסעו מעל המהירות המותרת מהנתיב הנגדי.

פורסם

האם הוא התחיל נסיעה כאשר ברמזור היה אור ירוק או כאשר היה אור אדום + צהוב ??

אם זה אור אדום+צהוב -> בקרוב הוא עתיד לקבל "מתנה" בסך אלפייה.

פורסם

המצלמה לא מצלמת רכבים בנתיב הנגדי בצומת.

רק לכיוון שבו היא הוצבה וזה כיוון הנסיעה.

אם הנהג עבר את קו הצומת ודרך על פסי הדריכה ברגע שהיה אדם הוא צולם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אתה בטוח שהמצלמה הייתה מכוונת לכיוון שלך?

המצלמות תופסות הרבה דברים שאתה לא רואה אז יכול להיות שהיא צילמה נהגים שנסעו מעל המהירות המותרת מהנתיב הנגדי.

לכיוון שלנו .היה אדום כל הזמן. הוא עבר נתיבים בזמן שהיה אדום בזווית המצלמה.

פורסם
המצלמה לא מצלמת רכבים בנתיב הנגדי בצומת.

רק לכיוון שבו היא הוצבה וזה כיוון הנסיעה.

אם הנהג עבר את קו הצומת ודרך על פסי הדריכה ברגע שהיה אדם הוא צולם.

ל'

על מנת שהצילום יהיה חוקי וישלח,על הרכב להיות מצולם פעמיים,פעם ראשונה עובר את פס הדריכה,ובפעם השנייה תמונה של הרכב בתוך הצומת.הסיבה לכך היא שלא יאשימו אדם שבטעות או לא בטעות גלש ועבר את פס הדריכה.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

הוא לא חייב לקבל דוח על רמזור אדום.

כניסה לצומת לא פנויה, הפרעה לתנועה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
הוא לא חייב לקבל דוח על רמזור אדום.

כניסה לצומת לא פנויה, הפרעה לתנועה.

ל'

נכון.אבל עד כמה שידוע לי לא נשלחים דוחות כאלה ממצלמת רמזור,אלא על מעבר באדום,מהירות.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

• תוכן חדש...