Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כבר רישיון 4 שנים, מאז עד היום שכחתי איך לנסוע בידני ולתפעל אותו רוב נסעתי על אוטומט, ואז חסכתי מספיק כסף, בקרוב אני קונה סקודה סיטיגו, מנוע 75 כ"ס, ידנית ואני ראיתי אחד בסרטון ביוטיוב של שבמחשב דרך של דגם UP כמו סיטיגו מראה ואומר לי מתי להעביר הילוך ולהוריד עם חץ כלפי למעלה זה להעביר את הילוך וחץ כלפי למטה זה להוריד הילוך וזה בהחלט יכול לעזור לי להתחיל כלימוד נהיגה כדי להעביר ולהוריד הילוכים בזמן כפי שמחשב דרך אומר לי, ועוד אני יודע שזה דרך יעילה חסכונית בדלק. מה אתם אומרים על ג'ימיק הזה?

http://www.youtube.com/watch?v=IcBYC-QJnP0 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

לפני שאני אקנה אוטו אקח שני-שלוש שיעורי נהיגה כדי להתרענן ואיך לתפעל את ידני מאז שלא נהגתי עליו כבר 4 שנים ולמעלה.

פורסם

גיר רגיל זה כמו לרכב על אופניים, ברגע שלומדים אף פעם לא שוכחים, אחרי כמה נסיעות להסרת החלודה אתה תיווכח שזה כמו טבע שני.

אם אתה באמת חושב שאתה צריך שהרכב יגיד לך להעביר הילוך, לך על אוטומט.

פורסם

ההמלצה של הרכב לא תמיד נכונה.

לפעמים בזמן עלייה אני על הילוך 3 ב50-60 קמ"ש כי מדובר בעליה מתמשכת ואני עם מזגן שגונב קצת כוח,

והרכב מציק לי עם החץ שלו כלפיי מעלה.

באמת הדבר האחרון שאני עושה זה להתייחס אליו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני מתכוון שג'ימיק הזה יהיה כהמלצה בלבד למי שרוצה שישתמש מי שלא אז לא, זה מתאים במיוחד למיששכח לנסוע על ידני כמה שנים יכול להיעזר בזה עד שהוא יתרגל מבלי להסתכל למחשב דרך ויידע מתי להעביר הילוכים בראש עד שמתרגלים לזה לכל דבר, אני נהגתי רק בשיעורי נהיגה ועד היום אני לא זוכר איך בכלל לנסוע על ידני, אז אני חושב שזה בהחלט יכול לעזור לי.

אני יודע שלנסוע על ידני אי אפשר זה כמו לרכוב על אופניים אבל חסר לי גמישות בהעברת הילוכים בגלל צריך שפשוף והרבה נסיעות כדי שכל יחזור אלי. כבר נמאס לי מאוטומט ובא לי לחזור לידני אחרי 4 שנים.

פורסם

אני חושב שזה סתם מיותר (גם השיעורי רענון), בין אם אתה זוכר ובין אם לא, אחרי נסיעה אחת/שתיים אתה כבר תרגיש כאילו נסעת 4 שנים על גיר ידני.

המקום היחידי שיש לך להסתבך זה עם הקלא'ץ שצריך להתרגל אליו, כל רכב התגובה שונה.

הילוכים אתה פשוט מחליף לפי ההרגשה שלך באותו רגע, אם אתה רוצה לסוע לאט, תחליף הילוכים מהר, רוצה לסוע מהר, תחליף הילוכים לאט.

זה בעצם כמה כוח אתה רוצה מהרכב, בדיוק כמו באוטומט שם השליטה בגיר נעשית עם הגז.

פורסם

אל תיקח שיעורי נהיגה זה סתם בזבוז עדיף תשכור אוטו ידני מחברות השכרה יוצא יותר זול וגם כל היום האוטו איתך

• תוכן חדש...