Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

יש איזושהי בעיה עם המזגן ברכב בנסיעה מקרר מצוין אך לוקח לו איזה 5 דק להגיע למצב שהוא מוציא אויר קר

ובעמידה הרכב כמה דק לא מקרר ויוצא פשוט אויר ופתאום יוצא אויר קר.o_O

מוזר!

הבנתי שרכב לא מקרר בעמידה הבעיה היא במאוור חשמלי אך הוא כן מקרר בעמידה לאחר עמידה של איזה 5 דק

תודה מראש לכל העוזרים :)

פורסם

גז בדקת?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

בעיה אחת יכולה להיות כמו שציינו חוסר בגז.

בעיה רצינית יותר יכולה להיות במדחס עצמו, שרק בסיבובים מהירים יותר הוא עובד,

ולכן בתחילת נסיעה הוא מקרר פחות טוב, ובמצב של עמידה הוא לפעמים מפסיק לעבוד.

פורסם

יכול להיות שאחרי 5 דקות עמידה בכדי לטעון את המצבר ניהול המנוע מעלה את הסל"ד בכדי שהאלטרנטור יפיק יותר זרם - ואז גם כנראה מדחס המזגן נכנס לפעולה, במקביל אולי זה יכול להיות קשור ליוניט מאוורר? קירור מנוע?

לי זה נשמע כמו משהו שקשור או לסיבובי סרק או למערכת חשמל, טעינה.

בדקת מצבר ואלטרנטור לראות שאין לך בעיות חשמל ברכב?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לי זה נשמע כמו מאוור מזגן לא תקין ,

מה שקורה זה ככה כשאתה נוסע בכביש האוויר שזורם למעבה עושה את העבודה של מאוורר המזגן ולכן בנסיעה רצופה המזגן מקרר, בעמידה המזגן לא מקרר כי מאוורר המזגן לא תקין לעומת זאת לאחר מס' דקות המנוע מגיע לטמפ' עבודה ומאוורר המנוע נכנס לפעולה , כשמאוורר המנוע עובד הוא מעביר כמובן אוויר במעבה ועושה את עבודתו של מאוורר המזגן ולכן המזגן מקרר גם מעמידה אבל רק לאחר זמן מה ,

בדוק את האפשרות הזאת וחזור אלינו עם עדכונים .

בהצלחה .

פתח מכסה מנוע כשהרכב מונע עם מזגן בגור אם המאוורר הימיני (זה שמאלך אם אתה מול הרכב) עובד .

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

המאורר של המעבה לא קשור למאורר של המאיד

- מה שיכול להיות זה שיש לך השהייה לפני שהמדחס נכנס אולי הוא מחכה שהמנוע יתחמם או משהו

פורסם

k0sta

כשאתה אומר המאוור של המאייד אתה מתכוון למפוח כניראה , אף אחד לא אמר פה שהמפוח לא עובד ,

הוא אמר שיוצא אוויר אבל לא קר , תקרא שוב אני עדיין בדעה שמאוורר המעבה (הוונטה הימינית מבין השנים על הרדייטור) לא עובד .

מחכה לעידכון של פותח השירשור .

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

תודה לכל העוזרים!!

הייתי עכשיו אצל בחור הוא בדק את המדחס ואת המאוורר הכל עובד תקין היה חסר קצת גז

מילאתי גז לפי הוראות יצרן, והמזגן עדיין באותו מצב. אובד עצות :(

פורסם

חזרתי לבחור שמילא לי את הגז שוב אמרתי לן שאין שינוי הוא אומר שפתאום המדחס לא תקין ב100 אחוז ובגלל זה הוא מקרר אבל לא מספיק חזק כי הוא יונק לפעמים טוב ולפעמים פחותטוב הוא הראה לי במכונה שהוא אמור להיות על 30 והוא עולה ויורד בין 50 ל40 מה זה אומר??? אין לי מושג, אגב הבעיה של הקירור בעמידה נפתרה.

פורסם

מדובר במדחס ספיקה משתנה, אין למדחס פולי קלאטש והוא מסתובב קבוע,

דבר נוסף, הלכת לחאפר כי כרגע לא יודעים כמה גז יש במערכת, צריך להיות 525גרם , הוא הוסיף לך גז לפי שעונים ולא לפי משקל וזה הבלוף הגדול, הוא היה צריך לשאוב את הגז, לראות כמה המשקל במכונה מראה לפני ואחרי,וככה ניתן לדעת כמה גז בערך היה, אח"כ מבצעים וואקום עמוק 30 דקות, ורק אז למלא גז 525 גרם +- 25 גרם,

עכשיו לעניין המדחס של Vw, זו בעיה ידועה ואצלי כבר תיקנתי שני מדחסים כאלו במשפחתי, ואפשר לסדר את העניין ללא החלפת המדחס,

דבר אחרון- במזג אוויר חם תמיד הלחצים יהיו יותר גבוהים גם כאשר הכל במערכת תקין, בגלל זה חייבים למלא גז על ידי שקילה ולא על ידי לחצים.

אשמח לעזור אם תרצה, כמו כן יש ברשותי מחשב לבדיקה של מערכת המיזוג במקרה הצורך,

• ספונסר פורום
פורסם

לא ניתן לבדוק תפקוד מדחס ללא חיבור של סורק וקריאת ערכים.אם תרצה אתה מוזמן לבדיקה מקצועית אצלנו ללא תשלום.

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...