Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, מתוך סקרנות אני רוצה לדעת כמה כוח סוס יש לשרייד 1.3 16 שסתומים מדובר על שנת 93.

ולא מצאתי באינטרנט תשובה חד משמעית .

תודה

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם

אתה בטוח?

זה נתון מאוד מרשים יחסית לנפח...

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

ריבוי שסתומים מאפשר מילוי ופינוי טוב יותר של האוויר והגזים בצילינדר וע"י כך מתקבלים נצילות והספק גבוהים יותר לעומת אותו מנוע ללא ריבוי שסתומים. תוסיף לזה הזרקה רב נקודתית ואתה מקבל נתונים לא רעים בכלל.

פורסם

נתונים על הנייר זה משהו אחד, ובפועל משהו אחר, ממה שזכור לי לפחות.

בזמנו יצא לי לנהוג ברכב הנ"ל (אוטומטי), וההרגשה בפועל היתה של רכב חלש הרבה יותר (הרכב היה דווקא במצב מכאני משביע רצון). דווקא בשרייד עם מנוע 1000, זכורה לי נסיעה יותר "חלקה".

alfa 156 2.5.

פורסם

אתה כנראה מתכוון כמה כוחות סוס היו לשרייד.

נדיר למצוא מנועים משנתונים אלא כשכל הסוסים עדיין לצידם, לכן לא משנה מה הנתון שאתה מוצא, תוריד לו לפחות 10 אחוזים

פורסם

בדגם 1990-1993 1.3 היה 74 כ"ס, ב 1.0 היה 52 כ"ס.

היו ידנית ואוטומטיות בשני הנפחים.

בדגם הבא שהגיע ב 1994 אבל התחיל להמכר בכמויות רק ב 1997 היה 84 כ"ס ב 1.3 ו 90 כ"ס ב 1.5.

ה 1.3 היו רק 5/3 דלתות וה 1.5 היו רק 4 דלתוצ סדאן.

• תוכן חדש...