Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ לגבי פולו פוקס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה היא כזאת:

אני מעוניין לקנות אוטו פשוט כדי להגיע מהבית לבסיס ובחזרה כל יום (בנוסף פה ושם נסיעות לא רחוקות) אני צריך שהאוטו יהיה עד כמה שיותר פשוט בתחזוקה ואמין עד כמה שאפשר (לאוטו בגיל הזה). עכשיו האם אתם ממליצים על הדגם הזה בכל זאת גרמני (אמין?) והאם החלקים שלו זמנים כי לא ראיתי הרבה רכבים כאלו על הכביש ובכלל כל מי שיש לו מה להוסיף לגבי דגם זה שיגיד.

תודה מראש

*עשיתי חיפוש ולא מצאתי כלום על הדגם המדובר

פורסם

תלוי על איזו שנה מדובר.

יש את הצורה הישנה שנקראה פולו קופה - פוקס שהוחלפה ב94 ע"י הדגם עם הצורה כמו שלי אך

עם מנוע 1300 מיושן יחסית.

ב96 הן כבר נמכרו עם 1400 או 1600 ככה שיש פולו פוקס צורה "חדשה" שנת 95 בלבד.

בקשר לאמינות, שאל את turbo מהפורום . יש לו אחת כזאת.

אני אישית לא מכיר את המנוע הזה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
מה זה הרכב הזה "פולו פוקוס"?
הדגם הוא פולו ורמת הגימור היא פוקס. אם אני לא טועה מדובר במנוע 1300 סמ"ק וגיר ידני.

הרכב בכלליות מאוד מאובזר ובטיחותי (יחסית לשנתון) אבל יש אנשים שסובלים מהאמינות ויש כאלה שלא.

אם אתה מוכן לקחת את הסיכון אז תקבל רכב ממש נחמד אם לא אז תתן לנו את התקציב שלך ואנחנו נמליץ לך כבר על איזה יפאנית משעממת אבל אמינה ...

לאחר עריכה:

המנוע דווקא מאוד אמין אבל מיושן וחלש מאוד. עם גיר ידני הרכב לא כ"כ זריז אבל זז פחות או יותר במהירות התנועה כל עוד אתה לא ממהר לשום מקום. נסעתי באחת כזו לפני הרבה זמן אז אני לא זוכר לתת לך פרטים יותר מדוייקים. היה לי פעם חבר שעבד במוסך של צ'מפיון והוא הפך את הפולו פוקס שלו לאוטומטית ונתן אותה לאישתו (באמת חבל על הרכב, לא הייתה לו אפילו שריטה אחת, כל חודשיים וקס, כל חצי שנה שמנים וברקסים ובכלליות הרכב היה מלוקק). הגיר האוטומט פשוט גמר את האוטו, הוא הפך להיות עגלה שחבל על הזמן ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

הפולו נמכרה בארץ משנת 82 ועד 93 כולל,כשבתחילת שנות ה 90 דגם הקופה נקרא פוקס.היא צויידה בכמה סוגי מנועים-1.05 עם 40 כ"ס,1.1 עם 45 כ"ס(ששוק עד אמצע שנות ה 80)ו 1.3 עם 55 כ"ס.בחו"ל נמכרה גם גירסת ה GT שהיו לה 75 כ"ס וצויידה במאייד כפול.כל גירסאות הפולו היו ביצועים סבירים והתנהגות כביש טובה ומהנה,רק חבל שהאיבזור היה כל כך דל ותא הנוסעים היה קודר וחשוך.גם המרווח הפנימי לא יה מדהים,והמכונית היתה צפופה מאחור.חלק נכבד מדגמי הפוקס מתחילת שנות ה 90 שימשו כרכבי השכרה(יורופקאר).

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אם כך , אז לדעתי עדיף ללכת על משהו אחר. עדיף אפילו יפני בסגנון ג'סטי / שרייד....

הפולו קופה רכב לא נפוץ בכלל ויהיה קשה להשיג לו חלפים שהם לא מצ'מפיון עצמם...

ושם ידאגו לשחוט אותך במחיר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...