Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצל ההורים שלי היתה תקופה שהיה מכה של שריטות רכבים, מאז בתיאום עם הועד החלטנו לשים מצלמות החנייה והתופעה פסקה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני דווקא חושב שבמקרה שילד יראה שהוא לא מצליח לשרוט לך את הרכב, הוא יתאמץ עוד יותר, לא יעבור לרכב הבא.. ואז פוטנציאל הנזק הרבה יותר גבוהה.

אז זהו, זה כן נראה כאילו יש שריטה על הרכב (כשבפועל רק המדבקה נשרטת).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
לי לא בטוח היה אומץ לעשות את זה, אבל במחשבה הייתי גם עושה את זה, כמה שאני רגיש בענייני רכבים של אחרים (עושה סרט לכל חבר שפותח את הדלת של הרכב שלי ופוגע ברכב אחר), אני לא סובל אנשים אגואיסטים, אם בדרך הקשה לומדים, כנראה שזו הדרך הנכונה.

במקרה כזה אפשר לקרוא למשטרה ולתפור כמה דוחות לא? :wink:

לגבי המשטרה = נראלך הגיוני שילדים בני 14-15 מתקשרים למשטרה להתלונן על מכוניות שחונות עקום, לא ממש :|

לגבי האגואיסטים = גם אני לא סובל, לפני כשעה חזרתי לחנייה של הבית, לבנאדם היה נוח לתפוס 2/3 חניות ולחנות עקום בשביל שמחר בבוקר יהיה לו קל לצאת ...

פורסם

בושה וחרפה.

זאת תרבות הילדים העבריינים לאחר שלא קיבלו חינוך בבית ויוצאים לרחוב. צריך למצוא את העבריין ולתבוע אותו בתביעה אזרחית על כל הנזקים. מעניין אותי מה העבריין היה עושה אם היה נתקל ברכב מכוסה, האם היה עובר הלאה או מוריד את הכיסוי.

גם לי שרטו "נשמות טובות" את הפאביה בדלת אחורית ימין שריטה עמוקה שהורידה שכבה מהצבע - תיקנתי עם מכחול. בפעם אחרת שפשפו את הפגוש בפינה האחורית שמאל כנראה שלא בכוונה, אבל מצד שני ברחו ולא השאירו פרטים (תיקנתי את זה). עם הפיאט אונו הקודמת זכיתי פעמיים לעקירת מראת צד נהג (בהפרש של כמה חודשים), פעמיים לעקירת המגב האחורי כולל הזרוע, ופעם אחת ניסו לשבור את האנטנה שהיתה על הגג ולא הצליחו, אז עיקמו אותה. עם הפיאט 127 שקדמה לאונו עקרו את שני הסמלים מאחור, ופעמיים פרצו לרכב ע"י שבירת חלון וגנבו את הרדיו טייפ ובפעם השניה עקרו ולקחו גם את המצת סיגריות.

כמו ששמתם לב אני חושב שחוויתי על בשרי כבר את כל סוגי הוונדליזם - והמסקנה היא אחת: למנוע מגע בין אנשים לרכב. אני כבר תקופה רוצה לרכוש רכב מיוחד ויקר באופן יחסי שעשוי מאוד למשוך עיניים של צרי עין, ולמרות שהכסף כולו ממתין בבנק (ועל הדרך צובר ריבית) אני עדיין לא קונה כל עוד לא אשלים את עניין אישורי הבניה של החניה הפרטית שאני רוצה לבנות בגינה שלי. איך אמרתי לאדריכל? "המטרה היא להרחיק את הרכב כמה שיותר מהכביש".

פורסם

היום ילדים קטנים משיגים אלכוהול ומשתכרים, אחר כך מסתובבים ברחובות ומכוניות שרוטות זה עוד חלק מהמקרים ה"פחות גרועים". כמו שאמרו פה, גם כמו שיצא לי לראות פעם אחת, יש ילדים (שלא יהיה לכם ספק, לא מדובר כאן במעשים של מבוגר) שזורקים אבן על מכונית ודופקים ריצת אמוק בשביל ה"ריגוש".

פורסם

עד שמישהו חמום מוח יקלוט אותם, והריגוש היחיד שהם יקבלו אח"כ זה עם האינפוזיה בבית חולים.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לא יאומן איזה נבלות,שהסתכלתי על התמונות ואמרתי מעניין באיזה עיר פשע ורשע זה יכול להיות וראיתי שאתה רשמת חולון ירד לי הלב לתחתונים,אבל נאות שושנים זה רחוק ממני למזלי,נקווה שהזבלים האלה לא יגיעו לפה.

לא יאומן כמה רוע יכול להיות.

אל ילד קטן שלוקח מפתח והולך ותוך כדי שורט עוד אפשר להבין(אי אפשר להבין,פשוט הוא לא מבין כלום)

אבל הם אשכרה התמקדו בכל רכב ורכב ושרטו את האמ-אמא שלו,גועל נפש.

Miata ND2

פורסם

גם אצלי קרה לא מזמן סיפור דומה

ישנתי מחוץ לבית ליל שישי אחד, ובשבת בבוקר כשחזרתי גיליתי שכל הרחוב שלי מוצף בניידות, אחרי כמה בירורים מתברר שבאמצע הלילה פשוט עבר מישהו ושבר לכל הרכבים ברחוב את המראות, פשוט גועל נפש.. כמובן שהוגשו עשרות אם לא מאות תלונות (רחוב לא קטן) אבל אני בספק אם משהו באמת נעשה כיוון שאין דרך למצוא את האשם. (לי הורידו את השמאלית אם זה משנה.)

פורסם

זה מזכיר לי מה שעברתי כשהוצאתי רכב חדש מהחברה מסוג פיג׳ו rcz לפני שנה וחצי.

הרכב היה אצלי שנה . מלוקק ברמה שאין לתאר. כל חודש ווקס מיחד קריסטל לצבע פנינה. הרכב היה תמיד מכוסה בכיסוי שקניתי

ב300שקל. לא משנה איפה החנתי, תמיד כיסיתי אותו.

ידוע לי שהרכב הזה משך תשומת לב יתרה . גם משום שהרכב היה בין הראשונים שיצאו וגם בגלל סוג הרכב.

בכל אופן שמתי את הרכב בחניון ושילמתי עבור החנייה. כיסיתי את הרכב. ומה קרה???

חזרתי אחרי כמה שעות וראיתי מרחוק כי הכיסוי הוסר עד לגג הרכב. כאילו מישהו בא, הוריד לרכב את הכיסוי מאחורה ופשוט שרט את הרכב עם מפתח!!!!!! באותו רגע הייתי בטוח שאני מתעלף. באמת שהרגשתי כאילו מישהו קרוב נפטר.

באותו רגע כבר לא רציתי את האוטו ומכרתי.

מאז נשבעתי שאני לא קונה רכב חדש ובטח שלא בסכומים האלה. כאב לב.

אנשים צרי עיין. צריך לחוקק חוק.

אפילו שקלתי להתקין מצלמה בתוך הרכב עם שלט שהרכב מוגן במצלמה במעגל סגור. אבל כבר היה מאוחר מידיי.

פורסם

גם את הרכב שלי שרטו ,את רכבי הפרטי ממש מעט אך את רכב הליסינג שלי לא נשאר מקום שלא סרטו אותו כל מכסה המנוע הפגז' הדלתות ומה לא.

ובאופן מופתי כל רכב שאחד השכנים קונה והוא חדש מקבל מתנה, שריטות לכל הרכב.

שמתי מצלמות ונצפתה אישה זקנה באזור גיל 70 עושה זאת.

וכשה נתפסה על חם וצעקתי עליה מהחלון היא התחילה לקלל אותי ואמרתי לעצמי שעם אני יצא עכשיו מהבית אני ישב בבית סוהר בגללה אז העדפתי לוותר:cry:

הצרות עין של אנשים זה משהו לא יאמן .

שישרפו אנשים כאלה בגיהנום ,מה כואב להם?

אז יש לי רכב חדש ולך לא אז מה? :brickwall:

פורסם

כואב הלב לראות דבר כזה, חבל שככה התרבות במדינה שלנו.

שמתי מצלמות ונצפתה אישה זקנה באזור גיל 70 עושה זאת.

וכשה נתפסה על חם וצעקתי עליה מהחלון היא התחילה לקלל אותי ואמרתי לעצמי שעם אני יצא עכשיו מהבית אני ישב בבית סוהר בגללה אז העדפתי לוותר:cry:

באיזה זכות היא בכלל מקללת אותך? זה לא צריך להיות ההיפך? :shock:

פנית למשטרה בנושא או שאין מה לעשות אם זה ?

• תוכן חדש...