Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי...

אני קורא את השרשור ולא יודע אם לצחוק או לבכות.

הפוקוס שלי היתה מאד מלוכלכת כמה ימים בגלל הגשם והבוץ וכו'. שלשום אני שוטף אותה ואני מגלה 3 שריטות ענקיות חדות, עמוקות

ומכוערות במרכז מכסה המנוע.

הלב שלי נפל:cry:.

גם אני תושב חולון. גם הרכב שלי חנה בחניה פרטית של בניין, לא בחוץ על הכביש.

אני האדם הרגוע ביותר עלי אדמות. אבל אם אחד כזה נופל לי לידיים בשעת מעשה, רק אלוהים יעזור לו.

אתמול הייתי אצל פחח שאני סומך עליו. הפתרון הוא צביעת מכסה מנוע כולו מחדש, והוא כמובן לא ממליץ.\

זאת הבעיה עם המדינה שלנו. אותם ונדליסטים קטנים שלא מטפלים בהם, הם בדיוק אלא שדוקרים אחר כך על חניה או כסא בחוף הים, ובגיל מאוחר יותר נכנסים לכלא על רצח של מישהו, ובכוונה הגזמתי.

טינופות.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ערן, משתתף בצערך.

צביעה היא פתרון אחרון לדעתי האישית, יעורר יותר מדי שאלות אם וכאשר תרצה למכור.

אם אתה כבר הולך לכיוון הזה - למה לא פלסטידיפ? יש המון יתרונות ביחס לצביעה רגילה. במיוחד האפשרות להסיר לגמרי את כל הציפוי ולחזור לצבע מקורי..

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

עם כל הכבוד - ממש לא שווה לדפוק מכות למישהו ששרט לך את הרכב. אם הוא גומר בביה"ח אזי אתה גומר בתא מעצר ואז עם תיק פלילי, ומצד שני אם יש לו טיפה נסיון במכות אתה עלול לחטוף את אותו המפתח בעין.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

• חברי המעגל הראשון
פורסם
ערן, משתתף בצערך.

צביעה היא פתרון אחרון לדעתי האישית, יעורר יותר מדי שאלות אם וכאשר תרצה למכור.

אם אתה כבר הולך לכיוון הזה - למה לא פלסטידיפ? יש המון יתרונות ביחס לצביעה רגילה. במיוחד האפשרות להסיר לגמרי את כל הציפוי ולחזור לצבע מקורי..

מצד שני מי ירצה לקנות רכב עם מכסה מנוע עם שריטות מכוערות?

אפשר לצלם את הנזק לפני הפחחות ולהראות את זה לקונה, שידע שזה לא בגלל תאונה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

גועל נפש, רואים לפי הצורה גם שזה נעשה ע''י אותו הבן אדם .

רק צרות עין של אנשים תביא לכזה התנהגות .

זה מכעיס ומקומם מאוד ,אם הייתי הבעלים של הריו שם שהיא נראה לי הרכב הכי חדש שם הייתי מתעצבן מאוד .

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם

מה ההבדל בין זה לבין כך שנהגים שורטים מכוניות אחרות תוך כדי חניה וממשיכים באדישות לדרכם?

שורש הבעיה זהה. חינוך/תרבות/חוסר כבוד לאחר.

ואגב זה לא שונה מעוד הרבה התנהגויות ונורמות קיימות.

אם זה מפריע לכם - תחנכו את הילדים שלכם להיות שונים.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
מה ההבדל בין זה לבין כך שנהגים שורטים מכוניות אחרות תוך כדי חניה וממשיכים באדישות לדרכם?

שורש הבעיה זהה. חינוך/תרבות/חוסר כבוד לאחר.

ואגב זה לא שונה מעוד הרבה התנהגויות ונורמות קיימות.

אם זה מפריע לכם - תחנכו את הילדים שלכם להיות שונים.

תתפלא או לא אבל גם אנשים מבוגרים 60+ שורטים מכוניות בשביל ההנאה. ולא עם הרכב שלהם אני מתכוון .

פורסם

לא מתפלא על כלום, כאן.

אבל אם הייתי מכיר אחד כזה, הייתי מוצא דרך להביך אותו.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

ראיתי את התמונות ונחרדתי! ניסיתי ככה להרכיב בראש פרופיל של החוליגן שביצע את הגועל נפש הזה.. האם מדובר בילד חסר חינוך ותרבות? לא נראה לי. זה נראה שיטתי מדי. האם בחבורת נערים שכל אחד לקח ל''טיפולו'' רכב אחד להשחתה? סביר, לא מי יודע מה. נראה לי בכלל שמדובר בחונ''ש בגיר שקנאתו העבירה אותו מדעתו הרפויה ופתח במסע פריקת עצבים, כנראה.

הרוב טוב.

פורסם

זה מזכיר לי ש לפני כמה שנים ברחוב מקביל לשלי שברו לכל הרכבים לאורך הרחוב את המראות .

חוץ מ VW טרנספורטר שכנראה המראה שלו קשות לשבירה או משהו .

זה פשוט קבוצה של אנשים או איש מתוסכלים ומשועממים .

פורסם

פשוט מפחיד לקנות רכב חדש במדינת ישראל. אני לא יודע איך זה במקומות אחרים, אבל פה אני חושב שקיבלנו כבר תמונה.

מי שאין בידו אפשרות לגור בבית פרטי, או בדירה עם חניה פרטית, צריך לקוות לטוב.

סקרנה אותי התגובה הבאה:

אפילו שקלתי להתקין מצלמה בתוך הרכב עם שלט שהרכב מוגן במצלמה במעגל סגור. אבל כבר היה מאוחר מידיי.
אפשר לקבל סרטון איך זה עובד? לקרוא על זה מעט?

נראה לי שאין מה לעשות, חוץ מלקוות לטוב כמו שכתבתי, ולא לנקות את הרכב לרמה של ממש חדש (מוזר לכתוב את זה, אבל מה נעשה לצערנו?),

כי רכב נקי, מצוחצח, יפה - מושך את עיניהם של אותם עבריינים.

גם כיסוי לרכב זה לא טוב לדעתי. ממה שהבנתי פחות או יותר.

כי זה מגרה את יצר הסקרנות שלהם לדעת מה מסתתר מאחורי הכיסוי. לכן עדיף לא לכסות.

ממש מעצבן ולא נעים שככה צריך להתנהג פה מי שיש לו רכב חדש ומפחד.

בקרוב בעזרת השם גם אנחנו נרכוש רכב במשפחה, רכב חדש. אני מקווה שעד אז אמצא פתרונות כמו המצלמה שכתבו פה או פתרונות נוספים.

פורסם

כמו שאמרתי . גם אני שקלתי טוב אם לכסות את הrcz כי אז הסקרנות של האנשים גוברת. ובכל זאת כיסיתי.

ומה קרה?? פשוט הרימו את הכיסוי עד הגג ושרטו את הכנף האחורית. ועוד בשיא החוצפה ציירו ציפור :twisted:

בנוסף, ההורים שלי קנו BMW סדרה 3 החדשה ולהם פשוט גנבו את הכיסוי!!

אין אין רק פה יש את התופעות האלה בצורה ניכרת.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

היית בכל העולם שאתה קובע שרק פה יש אנשים מטומטמים חסרי חינוך? גם בארה"ב, בריטניה, צרפת, לא חסר ערסים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...