Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואני אומר, שיגידו תודה שזה רק שריטות בפח.

בעברי כבר יצא לי להיתקל במשהו הרבה יותר גרוע.

אני שומע רעש מוזר מהרחוב, אז אני הולך להביט מהמרפסת ומגלה נערס פשוט הולך ושובר לכל מכונית בדרכו את החלון. הולך, מכונית, בום- חלון. הולך, מכונית, בום- חלון. פשוט ככה.

אז שריטות עוד ניחא, חלון שבור זה הרבה יותר גרוע.

ועדיין, אם הייתי תופס את מי שהיה עושה לי משהו כזה, כמו גם את כל הנחמדים שפתחו את הדלתות שלהם עליי בחזקה...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זו תופעה נפוצה ומעצבנת בארצנו של אנשים קנאים.

שבוע אחרי שהבאתי לארץ ביבוא אישי את הקאמרי הייבריד שלי (שנמכרה לא מזמן) דפקו לי חריטה לכל אורך צד שמאל.

מכנף קדמית עד סיום דלת אחורית.

זה היה ממש כואב ומעצבן.

לאדם שביצע היה מזל גדול שלא נתקלתי בו , אני בטוח שהיו קוראים עליו קדיש!

פורסם

באמת מעצבן, זה מה שהשעמום עושה....

אבל לא תמיד כולם צדיקים, כשהייתי עוד נער לפני יותר מ15 שנה אני זוכר דבר אחד במשך כל הזמן.

אספנו קרשים לל''ג בעומר בתוך עגלת סופר והתכוונו ללכת לשים את זה במחסן של ידידה.

בשביל להגיע צריך לעבור על מדרה שנמצאת ליד כביש.

במקום לחנות בחנייה 20 מטר קדימה, האנשים מעדיפים לחנות על המדרכה מתחת לחלון, ולהאיר לאנשים בערך 40 ס''מ לעבור וזהו !

תינוק/ילד עד גיל 5 בערך יכול לעבור, מגיל 8 אין כבר מקום.

אז חבר, לא הכי חכם בעולם החליט שבכל זאת נעבור/ננסה לעבור עם העגלה :shock:

ולמרבה הפלא כן הצלחנו לעבור בפתח הקטן, אבל נשארה שריטה בינונית על המכוניות שחנו על מדרכה של 2-3 מטר ולעוברי

אורח כחצי מטר.

לאחר ל''ג בעומר כל פעם שהייתי עובר על המדרכה היה מקסימום רכב 1 ו 2 שעמדו וגם הם השאירו מקום לעבור.

מסקנה: יש ישראלים אשר חושבים רק על עצמם ולא על האחרים, לפעמים צריך שיקרה משהו ורק אז הם מבינים.

פורסם

חולה נפש אצלנו בשכונה היה חותך צמיגים מסיבות לא ברורות.

רק אחרי כמה עשרות צמיגים (כולל שניים שלי)

הוא נתפש וכשהשכנים עשו בו לינץ המשטרה טרחה לטפל

פורסם

חופשת פסח - רעש בפארקים - רעש ברחובות למה לעזאזל נערים צועקים שהם הולכים ברחוב בחצות!@!@ - בואו נשתעשע במנורת רחוב וננסה לנפץ אותה - בואו נשב על המכונית עם הגינס ונעשה שריטות כי אין ספספ ברחובות או חס וחלילה על פאתי המדרכה ועוד ועוד.

גם הרחוב שלי סבל מזה משום מה פסחו על הרכב שלי.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם
אנשים פשוט זבלים.

מה המיקום בחולון אגב?

נאות שושנים, למי שממש חשוב לו מיקום ספציפי אז בה"פ.

הזכרתם לי גם שביום שישי האחרון עברתי על פני הבאלנו האהובה שלי (שנצבעה באוגוסט), משהו לא הרגיש לי בסדר אז חזרתי מיד להסתכל עליה.. וראיתי שריטה לכל אורך הרכב ואין צורך להזכיר כמה שזה כאב לי. חשבתי כבר לפתוח על זה פה שרשור אבל אמרתי לעצמי, מה זה כבר ייתן ממילא נפתח פה שרשור שריטות 3 פעמים בחודש. אחר כך עם הרבה עבודה זה די יירד אבל עדיין נשארה צלקת קטנה מהמפגש המכוער. המדינה הזאת מדהימה אותי כל יום מחדש..

פורסם

הנושא פה הוא לא רכבים.

מדובר בחוסר תרבות וחוסר חינוך.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

למי ששאל איך נמנעים - אין דרך. אם ירצו - ישרטו. שום דבר לא יעזור.

יש סדנאות שמשווקות ציפוי נגד שריטות, מין "מגן מסך" כזה לכל הרכב. אבל זה עולה ים כסף.. הרבה יותר קל לחיות עם השריטות וביום מן הימים לעשות פלסטי-דיפ.

עולה ים כסף, אבל אם הרכב שלך שווה את המחיר (הן מבחינה כספית והן מבחינת הערך הרגשי שלו אליך), המחיר מתגמד לעומת התמורה (והתמורה, כמו שרואים בסרטונים של המוצר, בדיוק כנגד החריטות שראינו בתמונות כאן).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
חופשת פסח - רעש בפארקים - רעש ברחובות למה לעזאזל נערים צועקים שהם הולכים ברחוב בחצות!@!@ - בואו נשתעשע במנורת רחוב וננסה לנפץ אותה - בואו נשב על המכונית עם הגינס ונעשה שריטות כי אין ספספ ברחובות או חס וחלילה על פאתי המדרכה ועוד ועוד.

גם הרחוב שלי סבל מזה משום מה פסחו על הרכב שלי.

בדיוק בגלל זה אני לא שוטף את הרכב לפני חופשות של ילדים, כי על מלוכלך לא תמיד יושבים.

פורסם
עולה ים כסף, אבל אם הרכב שלך שווה את המחיר (הן מבחינה כספית והן מבחינת הערך הרגשי שלו אליך), המחיר מתגמד לעומת התמורה (והתמורה, כמו שרואים בסרטונים של המוצר, בדיוק כנגד החריטות שראינו בתמונות כאן).

אני דווקא חושב שבמקרה שילד יראה שהוא לא מצליח לשרוט לך את הרכב, הוא יתאמץ עוד יותר, לא יעבור לרכב הבא.. ואז פוטנציאל הנזק הרבה יותר גבוהה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
באמת מעצבן, זה מה שהשעמום עושה....

אבל לא תמיד כולם צדיקים, כשהייתי עוד נער לפני יותר מ15 שנה אני זוכר דבר אחד במשך כל הזמן.

אספנו קרשים לל''ג בעומר בתוך עגלת סופר והתכוונו ללכת לשים את זה במחסן של ידידה.

בשביל להגיע צריך לעבור על מדרה שנמצאת ליד כביש.

במקום לחנות בחנייה 20 מטר קדימה, האנשים מעדיפים לחנות על המדרכה מתחת לחלון, ולהאיר לאנשים בערך 40 ס''מ לעבור וזהו !

תינוק/ילד עד גיל 5 בערך יכול לעבור, מגיל 8 אין כבר מקום.

אז חבר, לא הכי חכם בעולם החליט שבכל זאת נעבור/ננסה לעבור עם העגלה :shock:

ולמרבה הפלא כן הצלחנו לעבור בפתח הקטן, אבל נשארה שריטה בינונית על המכוניות שחנו על מדרכה של 2-3 מטר ולעוברי

אורח כחצי מטר.

לאחר ל''ג בעומר כל פעם שהייתי עובר על המדרכה היה מקסימום רכב 1 ו 2 שעמדו וגם הם השאירו מקום לעבור.

מסקנה: יש ישראלים אשר חושבים רק על עצמם ולא על האחרים, לפעמים צריך שיקרה משהו ורק אז הם מבינים.

לי לא בטוח היה אומץ לעשות את זה, אבל במחשבה הייתי גם עושה את זה, כמה שאני רגיש בענייני רכבים של אחרים (עושה סרט לכל חבר שפותח את הדלת של הרכב שלי ופוגע ברכב אחר), אני לא סובל אנשים אגואיסטים, אם בדרך הקשה לומדים, כנראה שזו הדרך הנכונה.

במקרה כזה אפשר לקרוא למשטרה ולתפור כמה דוחות לא?

בדיוק בגלל זה אני לא שוטף את הרכב לפני חופשות של ילדים, כי על מלוכלך לא תמיד יושבים.

רעיון טוב, לא חשבתי על זה :wink:

• תוכן חדש...