Jump to content

Uri Dror

  • הודעות

    36
  • כאן מאז:

הנקודות של Uri Dror

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. Uri Dror

    שינוי מייל

    בגלל זה ביקשתי לשנות מייל. אתה רוצה עוד פרטים תתקשר. תשלח מייל למייל שלי שמופיע אצלכם ותקבל הודעה שלא ניתן להעביר מייל. מה ניתן לעשות? ללכת לזיהוי במשטרה?
  2. Uri Dror

    מרצדס S600

    האמן לי: הכי קרוב. 5513 סמ"ק , 520 כוחות סוס , טווין טורבו. לא שאני אעבור את ה 100 , אבל שיהיה....
  3. Uri Dror

    מרצדס S600

    תודה , אבל אין תמונות. את הרכב אקבל רק בסופ"ש הבא , שיגיע בעל הרכב מחו"ל
  4. Uri Dror

    מרצדס S600

    חברים יקרים, תודה רבה לכל המגיבים על כל הגוונים. כל אחד והאהבות שלו. אני מכור לכלי תחבורה ולכן היו ברשותי רק כלי רכב מיוחדים כולל אופנועים כבדים. גם להחזיק בארץ CBR900RR כמו שהיה לי זה יקר מאוד , אבל חיים פעם אחת. זו האהבה שלי ולכן הלכתי עם הלב הפעם. בבדיקה של הרכב במכון מוסמך ומורשה משרד התחבורה אמרו שהרכב במצב מצויין לגילו. הרכב טופל אך ורק במוסך מרצדס מורשה ועבר טיפול לפני חודש. כמובן שכתבו גם "שטויות" כמו נקישות בגיר כמו לכולם ותושבות מנוע... אבל הרכב במצב מעולה. אני מכיר את הבעלים של הרכב , איש עשיר מאוד שלא חסך שקל מטיפולים ואחזקה. לאור הממצאים , הצלחתי להוריד 7000 שח מהמחיר הנדרש וזאת עקב 4 צמיגים + כיוון פרונט נדרש (4300 ש"ח לאחר מו"מ) , טסט בעוד חודש (2500 שח). לגבי ביטוח מקיף לאחר בירור מעמיק קיבלתי ב 4200 שח וחובה 1350 ש"ח. בזמן שהייתי בבדיקה התקשרו למעלה מארבעה אנשים לגבי הרכב ואמרו לבן של בעל הרכב ששהה איתי בבדיקה שהם מוכנים לשלם 3000 שח מעל מה שאני משלם ושימכור להם. נכון - זהו רכב לחובבי נהיגה והכי קרוב לפרארי שלעולם לא תהיה לי כנראה. מאידך אני לא אדם שנוסע מהר או מבצע תחרויות בכבישים , בכל זאת אבא לשלושה ילדים , בן 42 (לא ילד...) , אני נוהג לשם הנאה. אלו ההעדפות שלי בחיים , זו התרפיה שלי ומזלי שאשתי היקרה מבינה אותי! תודה רבה ל beamvelavan על התחקיר הנפלא (שאת כולו כמובן קראתי באינטרנט). התייעצתי עם חברים בחו"ל , הרכב בסה"כ מאוד אמין שם אבל יוכלו לשלוח לי חלקים בכל עת שאבקש (מקווה שלא אצטרך...) חברים - החיים מלאים בהוצאות , אבל אני ויתרתי על טיולים בחו"ל ועוד דברים רבים אחרים רק בכדי להחליף מכוניות כל פעם. לשואלים למינהם - אני מהנדס תעשייה וניהול מצטיין ועובד כסמנכ"ל תפעול בחברת היי-טק מובילה. אנא חברים , תחסכו הערות מיותרות , לא חייב לכתוב אם אין באמת משהו חכם לאמר. (מס הכנסה,מעלימים,חברות וכו). כל חיי הייתי ועודני שכיר. בהזדמנות זאת אני רוצה לאחל לכולכם ולכל בני ביתכם: שנה טובה ומתוקה , שנת בריאות ואושר , שנה של הגשמת חלומות , כל שתבקשו לו-יהי! גמר חתימה טובה.
  5. Uri Dror

    מרצדס S600

    טעות חשיבה יש לך! לא פרוטה בכיסי ולא בעל חברה שכיר!! לכל אחד סדר עדיפויות שונה בחיים. אני ויתרתי על טיול לאיטליה שעלותו 30K שח עבור רכב זה, אגב לא הייתי בחו"ל 14 שנים!!
  6. Uri Dror

    מרצדס S600

    קהל היעד של רכבים אלו יכול להיות רק של אנשים חולי הגה רציניים! כאלו שחולמים ונושמים הגה ולא דווקא עבור מהירויות , עבור הנאה מנהיגה ושלל פינוקים. זה רכב מיוחד ומי שמכיר אותו יודע זאת אגב - ברור שכן מעניינת אותי צריכת דלק , אני לא מילונר (רחוק מזה מאוד) פשוט רוצה להגשים חלום! גם אם איאלץ לעשות ברכב שלושה ימים נסיעות בשבוע. יש לי רכב שלישי זול מאוד לאחזקה שיכול לשרת אותי טוב
  7. Uri Dror

    מרצדס S600

    תודה על התגובה. לשאלה "כמה כיסך עמידים" לא אוכל להשיב. כסף עבור רכישת הרכב יש לי (איזור 100,000 ש"ח) אבל לא ספרים לתיקונים,בעיות והפתעות למינהן.. שמעתי שצריכת שלק של הרכב היא באיזור 4.5 ק"מ לליטר.
  8. Uri Dror

    מרצדס S600

    ערב טוב ושנה טובה לכל חברי הפורום, אני מעוניין לרבל חוות דעת על רכישת מרצדס 600S טווין טורבו מודל 2004. הרכב של מישהו שאני מכיר אישית , עשה 150 אלף קמ , מטופל רק בחברה! זה חלום שלי מילדות רכב כזה ונכנס לי גו'ק שאני חייב להיות בעלים של אחת כזאת ולו לשנה אחת. האם יש למישהו ניסיון בעלויות תחזוקת רכב זה? חברים מפחידים אותי שאפילו עלות רפידות וצלחות יכול להגיע ל 15000 ש"ח? בבקשה - בלי "עקיצות" , מי שיודע מוזמן להגיב!
  9. אני מדבר על 2012 , שזהו הגדם האחרון , עד 10000 מיילים
  10. זו תופעה נפוצה ומעצבנת בארצנו של אנשים קנאים. שבוע אחרי שהבאתי לארץ ביבוא אישי את הקאמרי הייבריד שלי (שנמכרה לא מזמן) דפקו לי חריטה לכל אורך צד שמאל. מכנף קדמית עד סיום דלת אחורית. זה היה ממש כואב ומעצבן. לאדם שביצע היה מזל גדול שלא נתקלתי בו , אני בטוח שהיו קוראים עליו קדיש!
  11. הי חברים, נכנס לי גו'ק לרכוש אלפא 146 מודל 96-97 נפח: 1600-2000 צבע מועדף: בורדו מיטל מצב:חייב להיות מעולה יד: עד רביעית (עדיפות לשנייה) מחיר: הוגן גיר: ידני בלבד מחפש רכב שמור ומטופל לתחזוקה ללא הוצאות מיותרות הרכב ישמש כרכב רביעי בבית , סתם לפאן.... אנא שלחו הצעות....
  12. אני לא הייתי לוקח את הרכב. יותר מידיי ליקויים , מה גם שהיה בטח בליסינג - יקשה מאוד מכירה בעתיד. עדיף לחפש מיד פרטית גם אם יש צורך להוסיף 10000 ש"ח , לא חסר מכוניות שמורות. רכב מליסינג אני לעולם לא ארכוש!!
  13. ייבוא אישי של קאמרי הייבריד לארץ יגיע ל 185000שח כולל הכל. זאת בתנאי שתעשה הכל לבד ללא עזרה של אף אחד. אני מדבר על דגם XLE לדעתי כרגע שווה לחכות לייבוא סדיר של היבואן הרשמי , יש מצב שהם ירצו לדרוס את הייבוא אישי ולתת תג מחיר מתחרה. אז יהיה כמובן שווה לרכוש בארץ אגב - זה רכב הכי טוב שיש לדעתי. בהצלחה
  14. Uri Dror

    הרכב היקר בעולם

    זהו הרכב היקר בעולם. שייך לאיש עסקים S63 AMG מייבאך עם ציפוי כסף על כל הרכב הרכב הוזמן בהזמנה מיוחדת בעלות של 8 מיליון דולר!!
×
×
  • תוכן חדש...