Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם אורך הרצועה המקורי הינו 690 מילימטר והטולרנס הינו +/-5 מילימטר אז נראה לי שכול רצועה במידות של 688-692 תתאים למטרה.

הטולרנס שציינתי הינו מקסימלי ומנסיוני בדרך כלל הטולרנס הינו +/-2 מילימטר.

לא הבנת אותי, הרצועה המקורית היא 694 אלסטית, מה שנתנו לי בחנות היא 690 לא אלסטית בגלל זה יהיה קשה להכניס אותה

אריק ובנץ מכים שנית!!!!:wink:

פורסם

יש לי רצועה כזו למכירה אין לי כבר את האוטו - היה לי מאזדה 5 והיות שאין לי באר נפט בחצר מכרתי את האוטו אחרי 4 חודשים.

אני מדבר על הרצועת אביזרים הגדולה פולי מנוע, אלטרנטור, משאבת מים.

רצועה חדשה באריזה של חברת GOODYEAR

מידה 6PK1305

יש לי גם שני ברגי קרטר מקוריים של מאזדה מק"ט LFE5-10-404- באריזה עם כיתוב מאזדה

כל החלקים קניתי מחו"ל

אני מגדרה.

פורסם
יש לי כזו למכירה אין לי כבר את האוטו - היה לי מאזדה 5 והיות שאין לי באר נפט בחצר מכרתי את האוטו אחרי 4 חודשים.

רצועה חדשה באריזה של חברת GOODYEAR

מידה 6PK1305

יש לי גם שני ברגי קרטר מקוריים של מאזדה מק"ט LFE5-10-404- באריזה עם כיתוב מאזדה

כל החלקים קניתי מחו"ל

אני מגדרה.

תודה על העזרה אבל אני צריך את הרצועה השניה הקטנה יותר של המדחס אם יש לך עדכן אותי

פורסם

אתה בטוח במה שאתה אומר על רצועה אלסטית? אני לא נתקלתי בדבר כזה ולא נתקלתי ברכב שאין לו אפשרות לשחרור או מתיחה של הרצועה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר ברכב הזה רצועת המזגן היא ללא מותחן, יש כלי מיוחד ייעודי להלבשה שלה על הפולי תוך כדי סיבוב הפולי מנוע.

כדי לשחרר את הרצועה או שחותכים אותה או שתשחרר את המדחס ממקומו.

כמו כן חייבים להוריד את הרצועת אביזרים.

לגבי האלסטיות - אצלי לא החלפתי אותה רק התעניינתי בעניין לקראת יום ההחלפה מה שבסוף לא קרה כי מכרתי את האוטו.

פורסם

סבבה, ולגבי האלסטיות?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אני לא חושב שהבדל של 2 מילימטר באורך הרצועה המקורית לרצועה תחליפית ברצועות אלסטיות מהווה בעיה כולשהי עבור רצועת אביזרים.

בדרך כלל הטולרנס (סטייה מהאורך הנומינלי של הרצועה) עשוי להיות פלוס/מינוס 5 מילימטר ברצועות באורך שציינת ובדגמים מסויימים גם 10 אחוז מאורך הרצועה.

יש לך קישור לרצועה התחליפית ?

אם זה רצועה אלסטית ללא מתיחה משתנה או דינמית אז חייב בדיוק את המידה המדוייקת של רצועה לפי היצרן לא ממ אחד יותר או פחות

פורסם

זה מה שאמרתי מלכתחילה

דור מחר מבטיח לבדוק לך וגם לי את הרצועה כי אני גם חייב החלפה.

יוגב

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם
זה מה שאמרתי מלכתחילה

דור מחר מבטיח לבדוק לך וגם לי את הרצועה כי אני גם חייב החלפה.

יוגב

יוגב תודה.

• תוכן חדש...