Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לנצ'יה HPE

אלטו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אייל (או גל?), תמשיך ככה ואני מחזיר אותה למחסן. גם ככה אני מלא רגשות אשם וההצעות שאני מקבל הזויות (אנשים נוסעים חצי מדינה, רק כדי להתמקח על 1/4 מהמחיר המפורסם כשברור שעלות השיפוץ היא בסדרי גודל ביחס למחיר הקניה).

ברור לי שעיצוב ה HPE שנוי במחלוקת. כשקניתי אותה הייתי בטוח שהקופה יותר יפה. היום אני ממש לא בטוח, הקופה פתאום קצת בנאלית וה HPE מיוחדת ואלגנטית.

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

והעיקר לא לשכוח לעשות טיימינג בזמן או קצת לפני.

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם

shais01 ,גבר על תיקח את זה קשה,אתה צריך לדעת שדרושה פה המון סבלנות כדי שיגיע האדם המתאים,שמחפש רכב כזה ולא את הפגמים שבו.

:fadein:
פורסם
אייל (או גל?), תמשיך ככה ואני מחזיר אותה למחסן. גם ככה אני מלא רגשות אשם וההצעות שאני מקבל הזויות (אנשים נוסעים חצי מדינה, רק כדי להתמקח על 1/4 מהמחיר המפורסם כשברור שעלות השיפוץ היא בסדרי גודל ביחס למחיר הקניה).

ברור לי שעיצוב ה HPE שנוי במחלוקת. כשקניתי אותה הייתי בטוח שהקופה יותר יפה. היום אני ממש לא בטוח, הקופה פתאום קצת בנאלית וה HPE מיוחדת ואלגנטית.

שי

אם אתה רוצה החלפה ל אלפה 33 מודל 91 קרבורטור כפול 1700 סמ"ק במצב מצויין יש מצב להתקדם.

פורסם

שי

קשה להבין את המיקוחים האלה על אלף שקל כשעל השולחן עוד הרבה מאד לשים. קצת מבזה.

מודה שאותו תהליך רץ בראש בזמנו גם אצלי, ועדיין היום אחרי 10 שנים, אם קופה תנקוש לי בדלת לא בטוח שאטרוק לה בפנים :wink:

ה HPE יותר אלגנטית. GT סטייל. הקופה יותר ספורטיבית. משער שההעדפה לפעמים היא עניין של מצב רוח...

שי, לפחות יש לרכב שאצלך פטור משיפוץ הפנים. הוא במצב ממש טוב שלא לאמר מעורר קנאה, למיטב זכרוני.

BetaMAN

----------------------------------------------

Be the change you want to see in the world. Gandy

פורסם
והעיקר לא לשכוח לעשות טיימינג בזמן או קצת לפני.

אין לי דאגה בקשר לזה. אני מרים לשלי את הראש בקצב יותר גבוה מאשר מגיע הזמן לטימינג, בלי קשר. חחחח.... סתם בדיחה.

לא נוסע המון אז הטיפולים הרגילים לפי זמן ולא לפי קילומטרים. וכן, אם שוכחים במנוע הזה החלפה צריך סט שסתומים חדש. יותר מאחד מתעקם. בדוק. אבל לא מאצלי למזלי. עדינה כבר אמרנו.

BetaMAN

פורסם

סקרנתם אותי אז בתור בעל חיבה גדולה לרכבים איטלקיים ובמיוחד לאלו הישנים ובעלי הפנסים העגולים בחזית, פישפשתי בתמונות באינטרנט והרכב בהחלט יפייפה! מראה יותר סולידי מאשר הבטה קופה! רכב יפייפה!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
אם זאת לא שלך

אז יש אחת נוסעת בבר אילן

אני רואה אותה כל כמה שבועות

והיא נוסע יומ יומי

That's the one. אני שם מדי פעם.

אבל "נוסעת על בסיס יומיומי" זו לצערי כבר אגדה אורבנית... :?

BetaMAN

פורסם

שי

מזל טוב למוכר ולרוכש.

אם לא עבד עליך, מקווה שאולי עודדנו מישהו אחר לקניה... :lol:

בכל מקרה אשמח לדעת מי הרוכש, כמו גם לעזור אם צריך באיתור חלקים ובשיפוץ/שיקום אם צריך.

BetaMAN

פורסם

או קיי, תגובה מאוחרת....שי, אתה מוכר . מכרת את הלנצ'ה???

אני משתוקק כבר זמן מה לראות אותה חוזרת לחיים טובים ;)

גל, מה שלומך? אני שמח לראות שהHPE עדין אצלך!

בהפתעה מוחלטת, הגיעה אהבה חדשה...

• תוכן חדש...