Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניווט עם SMARTPHONE או מכשיר ייעודי ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ביופון, שזה אורנג', וזה בוודאות לא המצב. זה יכול לקרות במקומות מסויימים שאין בהם קליטה של דור3 אלא רק דור2,

אבל זה לא כמו בסלקום שהוא בכל מקרה יורד לדור2 בזמן שיחה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני ביופון, שזה אורנג', וזה בוודאות לא המצב. זה יכול לקרות במקומות מסויימים שאין בהם קליטה של דור3 אלא רק דור2,

אבל זה לא כמו בסלקום שהוא בכל מקרה יורד לדור2 בזמן שיחה.

לא יודע מה קורה שם היום אבל זה היה ככה וגם היתה על זה כתבה כי היו הרבה תלונות של לקוחות על זה וגם מוקדן הודה בעניין בשיחה טלפונית שהופיעה בכתבה, אני אישית כרגע לא עובר לחברות האלה אז כרגע זה לא רלוונטי לגביי.

מה שכן יש יתרון מסויים בחברות שיש להן רשת דור 2 שבאמת יש מקומות שתדרים של דור 3 לא אפקטיביים בהם ושם החסרון של רשת דור 2 לגיבוי הופך ליתרון.

פורסם
אני מאוד מרוצה מוייז, יש לו את כל היתרונות של מכשיר ייעודי פלוס עדכונים בזמן אמת ממשתמשים אחרים.

זה גם תלוי בבן אדם, אם יש לך סמארטפון או מתכנן לקנות בזמן הקרוב אני לא רואה סיבה למה לקנות מכשיר ייעודי, אבא שלי למשל מחזיק נייד פשוט אז הוא קנה בזמנו מכשיר ייעודי.

אין לי סמרטפון ואני די מתלבט לגבי רכישתו מדובר בסכומים לא קטנים

אין בעיה להמתין למבצע

לגבי שלל החברות והדגמים , מותג לא עושה לי את זה כלומר , אם חברה פחות ידועה אבל מציעה יותר ,כמובן שאבחר בזו הפחות ידועה

פורסם

אז זהו. שממש לא בהכרח חייבים להוציא סכומים דמיוניים.

לרוב השימושים של רוב האנשים יספיק מכשיר שאפשר לקנות בפחות מאלף שקל.

הבעיה היא שישראלים צריכים לשים על השולחן בפאב או בישיבה עם הלקוחות את המילה האחרונה, מרובעת הליבות, עם המסך של סינמה סיטי. אחרת הם מרגישים מקופחים.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
אז זהו. שממש לא בהכרח חייבים להוציא סכומים דמיוניים.

לרוב השימושים של רוב האנשים יספיק מכשיר שאפשר לקנות בפחות מאלף שקל.

הבעיה היא שישראלים צריכים לשים על השולחן בפאב או בישיבה עם הלקוחות את המילה האחרונה, מרובעת הליבות, עם המסך של סינמה סיטי. אחרת הם מרגישים מקופחים.

אז אני לא ישראלי :)

כמו שהבנתי STATUS BAR זו אופציה חשובה , מה עוד חשוב ?

פורסם

בארץ ניווט עם סמארטפון הוא הדרך היחידה - פשוט, קל, וזמין כשצריך אותו.

באירופה אני מנווט עם PND של TomTom, ושם חווית השימוש היא פשוט בליגה אחרת. נכון שאין את כל היתרונות שיש לניווט Online, אבל תצוגת המפה ואיכות ההכוונות היא פשוט שתי רמות מעל.

פורסם

סטטוס בר, או וילון זו פונקציה של מע' ההפעלה אנדרואיד שקיימת בכל מכשיר.

הנתונים זה משהו שתצטרך לנחליט לגביו בעצמך, על מה אתה מוכן לוותר, ומה יהרג ובל יעבור.

למשל-

מצלמה: עד כמה חשובה האיכות? עם פלאש או בלי?

מעבד: אתה עומד להפעיל אפליקציות שוחטות מעבד? אתה בכלל צריך ליבה כפולה? תשחק משחקי תלת מימד?

רכיב GPS: כאן התשובה תהיה כן. כולל...

גודל מסך: מספיק לך 3.5"? או שאתה חייב 5" עם רזולוציה מטורפת?

זכרון פנימי וכרטיס הרחבה: כמה אפליקציות תתקין? כמה תצלם עם המצלמה? כמה שירים ישבו בנגן? סרטי וידאו באורך מלא?

לי יש גלקסי אייס. כשקניתי אותו הוא עלה לא מעט.

יש לו מצלמה ממש סבירה. עם פלאש.

יש לו מעבד חד ליבתי 800MHZ שמריץ כל מה שאני צריך בלי בעיות ולגים.

יש לו רכיב GPS מצויין שפועל מתוך הכיס של מכנסי הריצה שלי. (לעומת מכשיר הGPS הקודם שלי שאם לא היה רואה את השמיים מול העיניים שלו פשוט היה מסרב לעשות פיקס)

יש לו מסך 3.5" באיכות סבירה פלוס שמספיק לי לגלישה,פייסבוק,מיילים,ניווט וכל מה שאני צריך. הוא קריא וברור גם בשמש מלאה.

הבעיה העיקרית שלו היא הזכרון הפנימי. אני מעביר את כל האפליקציות לכרטיס הזכרון . אבל עם 180 מגה עלובים של זכרון פנימי (למכשירים החדשים יש 16 ג'יגה) לא קל להסתדר. אני מסתדר. לא נדרשתי לוותר על שום אפליקציה, אבל זה דורש תמרונים.

הוא נמכר עכשיו בגט איט ב800 שקל:

http://www.getit.co.il/ie2/Prod.asp?PID=69211&Ref=28&utm_source=newsletter&utm_medium=activetrail&utm_campaign=12032013

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
בעלי אנדרואיד, שימו לב שמאתמול בבוקר ניתן להשתמש בשירות הניווט של גוגל גם בישראל.

ניווט בעזרת google maps? או שאתה מתכוון למשהו אחר?

פורסם
ניווט מלא באמצעות google maps, לא רק הצגת מסלול אלא ממש ניווט קולי בעברית.

הנה סיקור קצר של ynet:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4355805,00.html

אמת. גיליתי את זה היום ורציתי לשתף אבל אתה (ו-ווינט) הקדמת אותי.

*תפעילו את הניווט באנגלית, כדאי :shock::lol:

Ford Focus estate ; Subaru XV

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לאחר חיפוש וקריאת אינספור השוואות . אני מתלבט בין נקסוס 4 לגלקסי S3 .

ממה שמצאתי, הסוללה של הנקסוס יותר חלשה מזו של הגלקסי .

עוד מצאתי שWAZE צורכת חשמל לא קטנה , עד כמה זה קריטי אם המכשיר לא יחובר למטען ברכב ז"א כמה זמן המכשיר מסוגל לעבוד עם WAZE בצורה חלקה ללא טעינה ?

העניין הוא שיש לי דיבורית שצריך כל הזמן להטעין אותה מה שיחייב אותי לבחור בין הטענת הפלאפון להטענת הדיבורית .

אם קיים פתרון כלשהו שמאפשר לפצל את שקע הטעינה ברכב (12V ) זה מאוד יעזור ,לדעתי זה לא קיים .

פורסם

אם אתה בא עם מכשיר טעון אז לWAZE ייקח איזה שעתיים לגמור אותו, אבל זה סתם הערכה שהבאתי עכשיו אז אל תתפוס אותי במילה. אז לנסיעות קצרות לא צריך מטען אלא אם כן שחכת להטעין לפני, לנסיעות ארוכות שבארץ זה דיי נדיר, תשים לך איזה מפצל לחשמל.

ואם הדיבורית שלך גם נטענת מUSB כמו כל סמארטפון אז תפצל את הUSB, לא את החשמל של האוטו (יש מטענים לאוטו שמראש מוציאים 2 תקעים, ואפשר גם לשים סתם מפצל USB)

ולפי דעתי נקסוס הרבה יותר כדאי מאס3. יותר חזק, יותר יפה, יותר זול, יותר מעודכן (אם תשאר איתו הרבה זמן אז הוא ייקבל עדכוני אנדרואיד מגוגל עד שהחומרה כבר תהיה חלשה מדיי ולא תעמוד בקצב, בסמסונג לעומת זאת אתה תשאר מאחור עוד הרבה לפניי)

שווה במיוחד אם אתה קונה מארה"ב בלי משלוח לארץ (שמישהו מביא לך פיזית)

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• תוכן חדש...