Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה במציאת עבר הרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי ביום שישי סיטרואן ג'מפי. הייתי היום במוסך המרכזי בבני ברק הם אומרים לי שאת הטיפול האחרון עשו בחולון ולפני זה במוסך 11 שהם לא יודעים איזה מוסך זה כי הם הפסיקו לעבוד איתו מישהו יודע איך אני יכול למצוא את הסטורית הטיפולים לרכב?

תודה מראש ניסים.

פורסם

חשבת אולי לנסות לפנות למוסך שבו הרכב טופל?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

הטיפול האחרון בוצע במוסך מורשה בחולון {לפני חצי שנה} לפני זה בן 2006 עד לפני חצי שנה הם טיפלו במוסך שאני לא יודע איפה זה וגם סיטרואן לא יודעים איפה זה הם רק יודעים שהם עבדו עם המוסך הזה פעם מוסך 11.

פורסם

במידה והמכונית טופלה במוסך מורשה יבואן, כל שעליך לעשות הוא ליצור קשר עם שירות הלקוחות של היבואן ואני מאמין, שהנציג/ה יפקססו לך את הסטוריית הטיפולים, לאחר הוכחת פרטים מזהים.

פורסם

הייתי היום במוסך המרכזי של פי'גו סיטרואן בבני ברק והם אמרו לי שיש את ההסטוריה עד 2006 במוסך בת"א ומ2006 עד לפני חצי שנה הרכב טופל במוסך 11{הם לא יודעים מה השם כי הם הפסיקו לעבוד עם המוסך הזה} ולפני חצי שנה עשו טיפול אחרון במוסך בחולון. עכשיו מה שאני רוצה לדעת זה איזה מוסך עבד על האוטו מ2006 {וזה בטוח מוסך מורשה כי בסיטרואן אמרו לי שזה מוסך שעבד איתם} עד לפני חצי שנה. להתקשר לבעלת הרכב זה לא אפשרי כי קניתי את הרכב מסוחר.

פורסם

בסוף מצאתי במקרה מדבקה של מוסך דאוד אבו דאוד בת"א התקשרתי אליו והוא לא עובד עם מחשב אז הוא לא יכול להביא לי היסטורית טיפולים אבל הוא אומר שהוא זוכר את הרכב והשקיעו בו כל מה שצריך תמיד.

תודה רבה לכל העוזרים.

• תוכן חדש...