Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נסעתי עם בת הדודה שלי לכיוון פאראדיס.

היינו בירידה הגדולה ביציאה מזכרון יעקב, כשבתחנת האוטובוס, כשבסוף הייתה ניידת של "שיטור קהילתי".

לא נסעתי מהר מדי אלא די רגוע כי היו לנו כמה דקות וכי חשבתי "זה מקום מושלם לתפוס אנשים, בטח יש ניידת למטה".

הם עצרו אותנו בצד והשוטרת שאלה "הכל בסדר?".

עמדתי לענות לה "כן, הכל בסדר, שיהיה לך יום טוב" וכל זה כדי שיתנו לנו לנסוע משם ונגיע בזמן.

בת הדודה שלי לא הבינה את המצב ואת העובדה שאלו לא שוטרי תנועה ושלא נסעתי כל כך מהר ונכנסה לפאניקה.

היא כמעט התחילה לבכות ואמרה לשוטרת (במבטא הדרום אמריקאי החזק מאוד שלה, שמשום מה עשה את זה ליותר מצחיק) שהיא מצטערת אבל נסענו ככה כי היא ממהרת לאוטובוס לירושלים והיא חייבת להגיע ובלה בלה בלה.

בזמן שהיא אומרת את כל זה אני חושב לעצמי "Bitch, shut up!" ובטוח שהולכים לתת לי דו"ח על התפרעות או משהו, או לעכב אותנו רק כדי להראות לנו מאיפה משתין הדג.

השוטרת חייכה במבט של "תפסנו אותך" ואמרה "הרשיונות והכל בתוקף?"

אמרתי שכן והיא אמרה "אני מאמינה לכם, נסיעה נעימה".

מסקנה: כשמישהו עולה אתכם לאוטו, אל תתנו לו לדבר כשהשוטרים עוצרים אתכם כי הוא עלול להפליל אתכם במשהו שלא עשיתם אפילו.

פורסם

יוסי... מתי תלמד?

?t=20081219200933

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

קרה לי לא פעם שמי שליד הנהג הפליל אותו ואת עצמו...

עצרנו פעם שני בני דודים בעונדה סיפיק שחורה. כששאלתי אם יש תעודות, אחד מהם הוציא תעודה בלי הספח (ירוקה, של פלסטינים). כששאלתי איפה הספח, הוא אמר שהוא לא קיבל (בולשיט) כנראה זה היה בגלל "מגבלות השפה". זה העלה את החשד שלנו ועשינו חיפוש. חוץ משקיק קטן של חומר חשוד כסם גם הוא לא היה הוא (ת.ז. מזוייפת).

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
מסקנה: כשמישהו עולה אתכם לאוטו, אל תתנו לו לדבר כשהשוטרים עוצרים אתכם כי הוא עלול להפליל אתכם במשהו שלא עשיתם אפילו.

כלל ראשון במפגש עם שוטר

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2227121#post2227121

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

טוב שהיא לא חייכה ואמרה לך "אל תדאג, אני אסדר את זה".

בעוד אתה משתוממם למה היא מתכוונת - אתה נדהם לראות שטר של 200 ש"ח מוגש לשוטרת...

כמו פה:

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

זה מזכיר לי את הבדיחה ששוטר עוצר איזה אחד ומבקש ממנו רישיון נהיגה. האיש מגיש לו את הרישיון, השוטר מעיין בו ואומר שהוא פג תוקף.

"בחיי, אדוני השוטר! הייתי בטוח שהוא עדיין בתוקף! לא היה לי מושג שהוא אינו תקף!"

ואשתו שלידו אומרת: "מה לא ידעת? אני כל הזמן אומרת לך שאתה צריך לחדש את הרישיון ואתה לא מקשיב לי".

ההוא מסתובב לאשתו ואומר לה "בא'נה, סתמי ת'פה שלך!".

השוטר מבקש רישיון רכב והנהג נותן לו. השוטר בודק ואומר לו שגם רישיון הרכב אינו בתוקף.

"אדוני השוטר, אני נשבע לך שהתכוונתי להעביר את הרכב טסט היום בבוקר, פשוט לא יצא לי..."

והאישה: "מה לא יצא לך? אני כל הזמן אומרת לך שאתה נוסע באוטו בלי טסט ואתה שם פס ואומר שיהיה בסדר!"

ההוא שוב מסתובב לאשתו ואומר לה: "חתיכת מטומטמת, מה את מסבכת אותי?! את לא רואה שיש לי פה שוטר על הראש?!!"

השוטר פונה אל האיש ואומר לו: האם אתה מודע לכך שנהגת במהירות 130 קמ"ש בשטח עירוני שהמהירות המותרת בו היא 50?"

עונה לו הנהג: "אתה רציני? באמת נסעתי 130? איזה קטע, ממש לא שמתי לב... הייתי בטוח שנסעתי במהירות החוקית..."

והאישה: "איך לא שמת לב? אני כל הזמן אומרת לך להאט, זה שטח עירוני, אבל אתה ממשיך לנהוג כמו משוגע!".

המסכן שוב מסתובב אליה והפעם כבר צועק: "תסתמי כבר את הפה שלך!".

השוטר ההמום מכל הסיטואציה מתכופף, מכניס קצת את ראשו לרכב, פונה אל הגברת ושואל אותה: "תגידי, הוא תמיד מדבר אליך ככה?"

"מה, ככה?" שואלת האישה, "לא, זה רק כשהוא שיכור...".

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אם כבר פאדיחות, אני נוסע לנאפיס בהרצליה פיתוח שם כל הכבישים הם חד סטרי (ואם פספסת פניה אתה עושה את כל הסיבוב בחזרה.)

האקסית שלי באוטו שלה ואני באוטו שלי קבענו להפגש שם, היא חנתה ואומרת לי בוא לפה מהר יש חניה! אני פספסתי אותה מעט ולא ידעתי שיש איסור פרסה + כביש חד סטרי (הכל עם תמרורים בכל פינה לא מבינים כלום), שוטר משמאלי חונה עם אורות מהבהבים מחפש קורבנות, ואני עושה פרסה בכביש חד סטרי, מולו.

היותר מצחיק הוא שבסוף הסיבוב של הפרסה הרכב שלי בעצם הגיע עד הניידת, הוא יוצא החוצה ומסתכל עלי ושואל אותי מה אתה עושה? אתה לא רואה שחד סטרי פה?

הסברתי לו שלא ראיתי את זה בתמרור ואני לא מכיר את הכביש, חוצמזה התמרור של חד סטרי עומד במקום אחר ולא רואים כמעט.

זה לא עזר לי לחטוף דוח 500 ש"ח + 6 נקודות (שאותם אני צריך לשלם עד ה 3/3/13 :( ).

כל זה והאקסית רואה אותי מהצד ושואלת מה עשית?!?! (העצבים שהיו לי עליה אותו רגע...מזל שאני סבלני).

Opel Adam S 2017

פורסם
קרה לי לא פעם שמי שליד הנהג הפליל אותו ואת עצמו...

עצרנו פעם שני בני דודים בעונדה סיפיק שחורה. כששאלתי אם יש תעודות, אחד מהם הוציא תעודה בלי הספח (ירוקה, של פלסטינים). כששאלתי איפה הספח, הוא אמר שהוא לא קיבל (בולשיט) כנראה זה היה בגלל "מגבלות השפה". זה העלה את החשד שלנו ועשינו חיפוש. חוץ משקיק קטן של חומר חשוד כסם גם הוא לא היה הוא (ת.ז. מזוייפת).

סיפורים מהמשמרות ?

למשל אחד (בני דודים מותר להגיד כאן ?) שהסריח אלכוהול ק"מ לפני שהגיע למחסום (והיה גם מסומם) ,נסע בברלינגו עם 2 מספרים שונים מקדימה ומאחורה.

שב חזק בכסא.

הוציא לנו 2 רשיונות שונים. לברלינגו ולפורד קונקט. אף אחד לא מתאים לאף מספר.

פורסם

חיימי, כן זה סיפור ממשמרת. יש עוד מליונים נראה לי!

אני לא מאמין! איזה חצוף!! שני רישיונות שונים, ועוד לא תואמים?! לפחות עצרתם אותו? :shock::lol:

קרעת אותי! :lol:

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

פאדיחה עם שוטר שכמעט נגמר ב"העלמה" של השכן שלי שנסע איתי.

בעבר החזקתי פורד אסקורט RS2000 עם קיט COSWORTH מי שמכיר, 2 ספויילרים מאחורה, שאחד מהם בגודל של כנף מטוס.

חורף, אני עומד ברמזור, לידי סקודה אוקטביה כחולה עם חולונות מושחרים, מתחלף לירוק - אחד הגלגלים מקדימה נמצא בבור ששלולית מסתירה אותו, טיפה גז, והאוטו נתר פירפור קטן.

אחרי 2 שניות אני מסתכל במראה המרכזית, הסקודה מדליקה צ'קאלאקות : "פורד שחורה תעצור בצד אחרי הפנייה"

עוצר בצד.

השוטר : "למה אתה מתפרע?"

אני: " לא התפרעתי, הגלגל היה בתוך בור עם שלולית והייתי צריך טיפה גז"

פתאום השכן המטומטם שלי עונה לשוטר : "אדוני השוטר, זה אוטו ספורט איך הוא לא יפרפר? הוא סוגר סקאלה 230 בשניות"

פתאום נהייתי חיוור, חשבתי אני מקבל התקף לב, השוטר מסתכל עליי : "פתח מכסה מנוע, כבה את הרכב"

הוא הלך לפשפש בתא מנוע, אני מסתכל על השכן שלי ואומר לו : " תגיד לי אתה דפוק??? מה אתה אומר דברים כאלה"

השוטר בא אליי לחלון : "אל תתרגש שהוא הפיל אותך"

יצא עוד שוטר אחר מהסקודה, התחיל להסתובב מסביב לאוטו, בודק לי מידות צמיג ברישיון, ואז מגיע אליי לחלון

ואומר : "למה יש לך פילטר ספורט כזה? זה שותה המון דלק, חבל"

החזירו לי רישיונות נכנסו לרכב ונסעו ואני כזה : " WTFFFFF????? :shock: "

נזכרתי בעוד סיפור שקרה לי אבל הייתי בצד הנוסע

אני וחבר נוסעים במאזדה לאנטיס 323 ערבית כזאת עם לדים (הרכב שלו)

עוברים את צומת חולון לכיוון רמלה, בטרמפיאדה בצד ניידת תנועה והשוטרים בחוץ עם פנסים

עברנו רמזור, חבר שלי נכנס לטרמפיאדה עוצר מאחורי הניידת עם 4 וינקרים, פותח חלון ומוציא רישיונות

השוטר בא אליו : "למה עצרת? מי סימן לך????, סע סע "

חחחחח :D

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

• תוכן חדש...