Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, אני מתעניין ברכישת פיג׳ו מסוג 307 נפ״ח 1600 שנה 2008 אוט׳ יד 1 37000 ק״מ מחיר משוער47000.

רציתי לדעת מה אתם חושבים על הרכב מבחינת אמינות לק״מ זה?

האם הרכב סובל מתקלות חוזרות ונשנות כמו כל דגמי הפיג׳ו?

האם השוק של דגם זה סובל גם כן?

ובכלל אשמח לשמוע אם העסקה כדאית.

מיותר לציין שהרכב ללא תאונות ומטופל במרכזי.

תודה רבה

פורסם

יא זלאמה, בשביל מה השקיעו בפונקציית "חיפוש" בפורום? למה לא שמו משהו אחר בתפריט?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אנשים רבים ואני בתוכם השקיעו שעות רבות בתיעוד החוויות והנסיון שלהם במגוון גדול של נושאים, חלקם עשויים גם לסייע לך.

אתה נכנס לפורום, שואל שאלות שטחיות בלי שטרחת אפילו לבצע עבודת מחקר בסיסית ועוד לועג לאחד מאלה שיותר אכפת להם שאנשים לא יעשו שטויות?

זו הגישה? מגניב, תקנה 307 ותבלה. אל תשכח לחזור לפורום כשתצטרך סיוע בפתרון בעיות.

חוצפן ישראלי טיפוסי.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אתה שולח את הבחור לבדוק בשרשורים קודמים על הרכב,

רק שכחת שכל מקרה לגופו והשרשורים שניפתחו נפתחו

לפני כמה שנים ומה לעשות הדרישות ומצב השוק משתנים

מעת לעת ורכב שהיה מומלץ פעם אולי לא מומלץ היום

ובעיות שלא היו ידועות פעם ידועות אולי היום.

להזכירך כימעט 90% מהרכבים שהחברים פה דורשים

המלצה לגבייהם נפתחו עשרות אם לא מאות שרשורים

אז מה שיקרה זה שאף אחד לא יפתח שרשור כי יש

המון מידע.

נ"ב גם אני כמובן בודק בשרשורים קודמים ואפילו ליפני

6 שנים ויש המון מידע על כל סוג רכב אבל זה לא מונע

ממני לבקש יעוץ נוסף מהחברים.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם
אהלן, אני מתעניין ברכישת פיג׳ו מסוג 307 נפ״ח 1600 שנה 2008 אוט׳ יד 1 37000 ק״מ מחיר משוער47000.

רציתי לדעת מה אתם חושבים על הרכב מבחינת אמינות לק״מ זה? רכב שאינו אמין בק"מ כזה יותר טוב שלא היה מיוצר בכלל

האם הרכב סובל מתקלות חוזרות ונשנות כמו כל דגמי הפיג׳ו? אם דגמי פיג'ו סובלים מתקלות חוזרות ונשנות - אז למה אתה מתעניין בכזאת?

האם השוק של דגם זה סובל גם כן? כמו כל שוק המשומשות - ואולי קצת יותר בדיוק בגלל מה שכתבת למעלה (והוא לא בהכרח נכון)

ובכלל אשמח לשמוע אם העסקה כדאית. כתבת שכל דגמי פיג'ו סובלים מבעיות חוזרות ונשנות, אז שווה או לא?

מיותר לציין שהרכב ללא תאונות ומטופל במרכזי.

תודה רבה

כבר מזמן לא ראיתי כל כך הרבה קלישאות בכל כך מעט טקסט:

בגדול מדובר בשנת הדגם האחרונה של ה-307, וסבור שכל התקלות שהיו כתוצאה מתכנון/מישוש לקוי - כבר טופלו דגם הזה.

נראה שהמחיר משקף נכונה את מצב הרכב והשוק.

בהצלחה :)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

נראה שה"מחלה" היחידה שקיימת כרגע היא...הדעות הקדומות שלך.

גיר ה-AL4 היה ויהיה מעצבן (או לא - תלוי במשתמש) מבחינת אמינות הוא כבר עבר שדרוג בשנת 2004 ונקודות התורפה שלו טופלו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם כבר פיז'ו מעניינת אותך, אז תראה איזה נתונים יפים יש לרכב הבא: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=466868

נכון שהיא יותר ישנה בשנתון, אבל תראה איזה נתונים, איך שהיא נראת שמורה + מנוע 2.2 + גיר לא AL4 + מחיר נמוך + השימושיות של סטיישן + כל הפינוקים שפיז'ו יכולה להציע, אני הייתי הולך לראות אותה אם הייתי מחפש רכב מהסגמנט.

חשוב לציין שאני לא מכיר את בעל הרכב, ואין לי שום קשר איתו, פשוט אני נורא נדלקתי עליו, ואם לפניי שנה הייתי רואה אותו, אז בוודאות הייתי קונה אותו (מתי שחיפשתי רכב).

והיי, מספיק כבר עם הדעות הקדומות על יצרן מסויים, הכל תלויי באחזקה של רכב, כל רכב יכול להיות אמין לאורך שנים אם מטפלים בו כראויי, וגם כל רכב מה"אמינים" יכול להראות אמינות ירודה אם לא טופל כראויי, כל רכב אוהב את מי שאוהב אותו בחזרה.

בהצלחה.

• תוכן חדש...