Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוזוקי SX4 ליסינג - מה דעתכם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני לפני קנייה של סזוקי sx4 2011 ליסנג הרכב נבדק ונמצא נקי .למעט תיקוני צבע משמעות שולית .

מבדיקה שעשיתי הרכב צבוע גם מאחור וגם מלפנים אני קצת מודאג שמה הרכב עבר איזה טראומה .מה דעתכם על הנושא והאם אפשר לסמוך על הבדיקה המוכר טעון שכל רכב שמוצע למכירה עובר קוסמטיקה וזה לא תאונה מדובר בחברת ליסנג מוכרת .תודה

פורסם

איזו דעה אמורה להיות לנו לגבי הרכב? אם הוא טוב או לא?

לא נתת פירוט לגבי הצרכים שלך ולא אמרת מהו התקציב לרכישה, לא ניתן להתאים לך רכב ככה.

וניצא מתוך נקודת הנחה שאין לך רצון שנתאים לך את הרכב כי כבר ננעלת על הסוזוקי, אז לפחות תן פרטים נוס]ים על הבדיקה.

נעשתה לפי בחירה שלך!!!! במכון בדיקה שאתה!!! בחרת וללא כל המלצת חברת הליסינג?

נתגלו איזשהו רג'קטים נוספים בבדיקה? (אין מצב שלא עלו כסתחים בבדיקה זה טבעו של מכון בדיקה)

אם כל הדברים האלו שרשמתי פה לא מעניינים, ובעצם אתה הסוזוקי הזה הוא מה שאתה מחפש,מתאים לתקציב שלך והבעיה היחידה שלו זה תיקוני צבע הרי זה שולי מאוד!!!! לך על זה ותתחדש.

פורסם

אין סיבה לתיקוני צבע ברכב שנת 2011 !! מקסימום בטמבונים וגם זה לא צריך להיות.

בדוק את הרכב במכון שלא קרוב לחברת הליסינג ושאתה בוחר אותו מטעמך , אל תסמוך על בדיקה שמציגה החברה ולא על מכונים שהחברה מציעה לך הנחה עליהם או משהו דומה , עדיף שמכון הבדיקה יהיה מרוחק מהחברה כמה שיותר.

אל תסמוך על חברה עם "שם" כבר כל החברות הגדולות עלו פה באתר.

(ואני לא מכליל ואומר שכל החברות כאלו)

Miata ND2

פורסם

רכב 2011 תיקוני פחחות קלים זה סביר בהחלט (אתה מוזמן לראות את הרכב של אבא שלי 12/2010, רכב פרטי של אדם מבוגר, עם לא מעט שפשופים, כולה 30 וקצת אלף ק"מ).

אם יש מכה רצינית, צריך לדעת כמה חמורה ולהחליט אם המחיר מצדיק את הטראומה או ששווה לרדת מהעניין.

בכמה היא מוצעת?

היום חדשה עולה 99 אלף

http://www.icar.co.il/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA_%D7%A8%D7%9B%D7%91/%D7%9E%D7%91%D7%A6%D7%A2%D7%99%D7%9D_%D7%91%D7%A1%D7%95%D7%96%D7%95%D7%A7%D7%99:_%D7%A2%D7%93_17,000_%D7%A9%D7%A7%D7%9C_%D7%94%D7%A0%D7%97%D7%94/

• תוכן חדש...