Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מכניס את החיפושית שלי לישראל מאלקנה. למעשה היא כבר נמצאת על "מסלול ההמראה" אצל צביקה (ZVIT מהפורום), מחכה שיגיעו כמה חלקים שהזמנתי מחו"ל ושיהיה לי זמן לקחת אותה לניקוי חול חלקי.

אם יש לך סבלנות - אני מוכן לדווח בסוף התהליך איך היה. בכל מקרה יש לו המלצות רבות כפחח שעושה עבודה סבירה מאוד במחיר הגון.

לענין הויכוח - שניכם צודקים. חיפושית זה באמת לא אוטו שצריך להשקיע בו סכומים מטורפים בשימור, ולעומת זאת היא קצת כמו כלב נאמן שרוצים לפנק... צריך למצוא את השביל הנכון באמצע.

נמרוד

נמרוד אני אשמח לקבל פרטים על הניקוי חול

1.אצל מי עושים ניקוי חול.

2.כמה זה עולה.

3.לאיזה חלקים עושים בדרך כלל.

אני אקפוץ עם החיפושית לאלקנה לראות על מה מדובר

שנה טובה

רן

פורסם

הוולוו שלי מחר חוזרת מפחח "מדרכה " מרמלה.

בחור שעובד במוסך ומשלים הכנסה בבית,בסופי שבוע.

השאלה שאתה צריך לשאול את עצמך היא לאיזו רמה

אתה מעונין להגיע ואז לחפש פחח בהתאם.

פורסם

היי רן מצטער על האיחור בתשובה שלי ,,

בכל אופן קודם כל שנה טובה ומתוקה

לגבי פחח ???

לפי הנסיון שלי ויש לי נסיון בתחום החיפושיות

בלי להעליב את בעלי המקצוע המעולים אך ...

לא כל פחח יכול לעבוד על חיפושית מכמה סיבות?

*עבודה עגולה שלוקחת זמן רב יותר מעבודה על רכב רגיל (מחיר גבוה)

*במידה והרכב צריך תלאי במקום חלוד עם חור לדוגמא

ככה שאת התלאי יש לחתוך מרכב מושבת אחר ,מאותו מקום התלאי

אמור להלחם במקומו מסיבת סוג החומר עובי וכו'...

* ועוד ...

ישראל מאלקנה דוגמא טובה לעבודה ברמה טובה לחיפושיות

אני מצרף לך קישור לוחות פורום החיפושיות

שם תוכל לקבל בעלי מקצוע מומחים לרכבי חיפושיות והם עובדים

עם חיפושיות ביום יום (פחחות ,חשמל ,מכניקה)

בהצלחה.

לא הבנתי "הלוחות" אני לא רואה את זה באתר של החיפושיות
פורסם
אני מכניס את החיפושית שלי לישראל מאלקנה. למעשה היא כבר נמצאת על "מסלול ההמראה" אצל צביקה (ZVIT מהפורום), מחכה שיגיעו כמה חלקים שהזמנתי מחו"ל ושיהיה לי זמן לקחת אותה לניקוי חול חלקי.

אם יש לך סבלנות - אני מוכן לדווח בסוף התהליך איך היה. בכל מקרה יש לו המלצות רבות כפחח שעושה עבודה סבירה מאוד במחיר הגון.

לענין הויכוח - שניכם צודקים. חיפושית זה באמת לא אוטו שצריך להשקיע בו סכומים מטורפים בשימור, ולעומת זאת היא קצת כמו כלב נאמן שרוצים לפנק... צריך למצוא את השביל הנכון באמצע.

נמרוד

תדאג ללוחית רישוי ישראלית:roll:

כבר אמרו,לישראל מאלקנה?בלי דיוטי פרי?

אגב באלקנה יש בעל מקצוע לחיפושיות...

פורסם

טוב אז...

ישראל מאלקנה הוא פחח בינוני עד טוב. זאת אומרת לא הייתי לוקח איליו bmw חדשה לפחחות וצבע כללית .

מה שכן אני יכול לומר לך שאישית אני יודע שהוא עשה פחחות וצבע לעשרות אם לא יותר, חיפושיות

בכל אופן לי יש חיפושית שנמצאת כרגע בפחחות וצבע אצל אחד שנחשב מעולה ועובד חזק בכפר קאסם, יום שבת הקרוב האוטו יוצא מצבע אז אם תרצה לבוא לראות ולקבל הצעת מחיר אתה מוזמן ליצור איתי קשר בהודעה פרטית ואני אתאם איתך.

יש לי גם תמונות של לפני העבודה שלו ( האוטו היה במצב חרא לגמרי ) ועכשיו החלפתי לו את הצבע מצהוב לאדום/בורדו מטאל !!!!

האקסיות: שתי חיפושיות, פורד ברנדה, אלפא 33, אלפא ספרינט, קייזר פריזר cj5, וולוו 121... הנוכחיות: חיפושית גרמניה שנת 71 ועוד איזו שרירנית אמריקאית מנופחת ונוהמת.

• תוכן חדש...