Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש מצלמה עד 1500 שקל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים לילה נעים,

רציתי לקבל המלצות למצלמות בתקציב הנ"ל,מה שאני מחפש זה פשטות בתיפעול ואיכות.

לא משנה לי גודל (קומפקטי/דמוי SLR).

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מצלמה קומפקטית, קלה לתפעול, תמונות איכותיות וזום אופטי גדול - לטעמי אחת המצלמות של FUJI עם סיומת EXR נותנות את המבוקש בצורה מעולה.

פשטות התפעול - מכוונים על מצב EXR ומצלמים על אוטומט. המצלמה מבחינה לבדה האם זה נוף, פנים, מאקרו וכו..

יחסית לסוג המצלמה, תמונות בתנאי תאורה פחות טובים יוצאות טובות.

תבדוק 3 הראשונות:

http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-camera&db188192=188224&db3331=3333&db6187=246343

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מצטרף לשאלה, אני שמתי עין על ה HS30EXR של פוג׳י... עולה בערך 300$ בחו״ל ובעלת ביקורות מעולות כמצלמת bridge מצויינת שזה מה שאני מחפש בעצם.. (dslr) זה נחמד אבל לא אני וp&s צעצועי לי מדי. יש המלצה לתחליף ראוי יותר אולי בסגנון הSX50 היקרה יותר או שאין סיבה מיוחדת? יש בעלי ניסיון בקהל?

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

כל מי שקונה את הדמויות רפלקס למיניהן עם הזום הגדול, באמת צריך את זה?

תחשוב מה אתה מעדיף - אורך מוקד עצום שחולש על כל דבר אפשרי כמעט,

או שאתה מעדיף עדשה קצרה יותר אבל אופטיקה איכותית יותר ואיכות תמונה גבוהה יותר, ביצועי ISO טובים יותר וכו'?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

זום ארוך זה בהחלט פלוס, לא חייב X30, אבל מעדיף אופטי גבוה עם ייצוב תמונה טוב ותכונות מתקדמות ואיכות טובה עם כמה שפחות רעש בISO השונים, זמן סוללה ארוך של 400+ תמונות וחייב Viewfinder. אשמח להמלצות אחרות אם יש בתקציב כפי שציינתי.

תודה.

פורסם

השאלה מה צרכי הצילום שלך??

אתה באמת צריך את זה או שזה בשביל הפיצ'ר "שיהיה לך זום גדול"?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

נראה לי שכיסיתי פחות או יותר את "צרכי הצילום" שלי בהודעה הקודמת, רשמתי שאני לא מוכרח זום גדול אך הייתי מעוניין שתהיה לי האפשרות אם אצטרך. אני לא מתכוון להחליף את המצלמה הזו במשך כמה שנים ולכן מעוניין בALL AROUND CAMERA, אהה. כן.. גם צילום וידאו בFHD ב30FPS זה חובה.

• תוכן חדש...