Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי הונדה אקורד 2008 בצבע כסף שמבחינה חיצונית נראית בסגר גמור, מכה קטנה פה ושם אבל סך הכל בסדר.

בזמן האחרון אני שם לב שהרכב הפך מכסוף מטאלי לכסוף ישן כזה והוא אבד את הברק לגמריי כמובן יחסית לרכבים זהים.

ראיתי כל מיני רעיונות בפורומים על פוליש ווקס אך לא בדיוק הבנתי (מרוב דעות שונות).

מה צריך לעשות? ווקס או פוליש? איזה חברה מומלצת? מהי בעצם פעולת כל אחד מהשניים?

יש בכלל מצב להחזיר אותו למצב נוצץ כמו שהיה או רק צבע?

יש לציין שרוב חלקי הרכב החיצוניים נצבעו ושופצו כתוצאה מפגיעות.

האם יש זמן המתנה לפני ביצוע התהליך על צבע חדש?

מה היתרונות של המכונה החשמלית ואם יש למישהו המלצה על סרטון הדגמה?

כמה עולה מכונה?

כל כמה זמן מומלץ לעשות?

תודה

פורסם
שלום

יש לי הונדה אקורד 2008 בצבע כסף שמבחינה חיצונית נראית בסגר גמור, מכה קטנה פה ושם אבל סך הכל בסדר.

בזמן האחרון אני שם לב שהרכב הפך מכסוף מטאלי לכסוף ישן כזה והוא אבד את הברק לגמריי כמובן יחסית לרכבים זהים.

ראיתי כל מיני רעיונות בפורומים על פוליש ווקס אך לא בדיוק הבנתי (מרוב דעות שונות).

מה צריך לעשות? ווקס או פוליש? איזה חברה מומלצת? מהי בעצם פעולת כל אחד מהשניים? ווקס מותיר שכבת הגנה על הצבע. פוליש משייף חלק מהלכה של הצבע. למגוויארס יש מוצרים מעולים למתחילים.

יש בכלל מצב להחזיר אותו למצב נוצץ כמו שהיה או רק צבע? ברור. חפש בפורום דיטיילים שעשו חברי הפורום ותראה אילו תוצאות מתקבלות.

יש לציין שרוב חלקי הרכב החיצוניים נצבעו ושופצו כתוצאה מפגיעות.

האם יש זמן המתנה לפני ביצוע התהליך על צבע חדש? בן כמה הצבע?

מה היתרונות של המכונה החשמלית ואם יש למישהו המלצה על סרטון הדגמה? יכולת לתקן פגמים ושריטות ברמה גבוהה משמעותית מאשר ידנית. מהירות (אפשר לעשות דיטיילינג מלא תוך מספר שעות במקום כמה ימים באופן ידני.)

כמה עולה מכונה? תלוי. כמה אתה מוכן להשקיע ? קנייה מחו"ל היא אופציה?

כל כמה זמן מומלץ לעשות? פוליש מומלץ לא לעשות כלל. יותר לכה שנשמרת. אך אם אתה פדנט והצבע שלך איבד מיופיו, אין סיבה שלא לעשות אותו.

תודה

חמישה-שה תווים.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

מה קרה ? אנשים פה הכירו את הUltimate Polish סוף סוף ?

הדבר הזה הוא בקושי פוליש. הוא יותר לכיוון הגלייז עם כמות השמנים שבו.

יכולת החיתוך שלו שואפת לאפס ואפילו לא מתקרבת ל205.

שכחו ממנו, לבד הוא לא יעשה דבר, על אחת כמה וכמה ידנית.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...