Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ובינתיים לרכב נסתפק בRAIN-X לשמשות.

http://www.youtube.com/watch?v=lBeVRjQFVjY דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

לא חדש, יש כבר כמה שנים בתחום האלקטרוניקה חומרים דומים שקופים לגמרי, כמה יצרנים משתמשים בזה בטלפונים חסיני מים.

אודי A4

דימה.

פורסם

חומרים הידרופוביים קיימים בשוק כבר כמה שנים טובות. אמנם עדיין לא יצא לי לראות אותם בתור משהו שאפשר להתיז אבל ראיתי מדבקות שקופות לרכב (לפאנלים, לא לחלונות) ובתור חומרים עצמאיים שבונים מהם דברים.

אני אחפש סרטונים ביו-טיוב ואעלה לרווחת הכלל.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

magnet.jpg

טוב נו

כנראה זה לא לכל אחד

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אפשר להתיז, למרוח, לשפוח, ובשיטה חדשה לאדות ולצפות על בסיס מולקולרי :) אפשר גם לעשות איתו סחבה.

באותה השיטה אבל קצת יותר פרקטי ליום יום

u_1-riIi0cI דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אודי A4

דימה.

פורסם
ו........ומה?

אם ריססת אז היא יבשה.

איך בדיוק ״תעבוד״?

:lol:

שם רינגים על הפיסטון, רצויי קצת יותר גדול מקוטר הצילינדר. ממלא שמן. ומתחיל את העבודה, הרינגים יאטמו את הצילינדר. בגמר העבודה רוקן את השמן.

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

• תוכן חדש...