Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור פוליטי של אחרי/לפני/באמצע בחירות/מלחמות/שלום/חומוס בדמשק

roee

פוסטים מומלצים

לפני 25 דקות, falou כתב:

בשביל להגיד שלמישהו אין אינטגריטי אתה צריך להוכיח שהוא משנה את דעתו בהתאם לנסיבות, כי דעותיו לא נובעות מערכים אלא משיקולים זרים.

אז בבקשה...

בבקשה.

ייתכן שזו תמונה של ‏‏‏2‏ אנשים‏ ו‏טקסט‏‏

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

חתימה טובה. דג שמח. צאן קל. הכל יהיה בליסדר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 72.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

5935

• יבגניפ

5468

• פינדר

4828

• Night Driver

3853

לפני 33 דקות, falou כתב:

1. לא מדבר בניחותא... הקשר?

2. כמעט בוכה - דמגוגיה

3. משרת את הבייס - איזה בייס?

4. לא בודק - תוכיח (בינתיים רק אתה לא בדקת)

5. תומך או לא תומך במאחזים והקשרם לעזה, גם לדעתי אין הקשר. זו דעה. אולי גם לי אין אינטגריטי

0. למה לא התייחסת למה שכתבתי על השיוך האןטומטי שאתה מבצע?

1. הקשר למה? 

2. הא? טוב אז גם "מדבר בניחותא" זו דמגוגיה

3. מתנחלים דתיים ביוש ותומכיהם בישראל.

4. המסמכים שפורסמו על החמאס למשל, תוך פיזור רמיזות כאילו זה מסינואר או סביבתו

5. אני לא דיברתי על האינטגריטי שלו. הסברתי למה הוא "מטריף" אותי או איך שלא קראת לזה. וכן, זו דיעה. פרשנות. שמבוססת על מה שנאמר לדעתי כבר 15 שנה, והוכח כנכון בזמן אמת על המוכנות של צהל בדרום. וכשסגל צווח על ההתנתקות - ומתעלם מזה שהבייס שלו שלט כאן רצוף 15 שנה - זה גם מטריף אותי. והאמת שזה לא רק הוא. עד היום נתקלתי ב0 ליכודניקים ובערך 0 שותפים טבעיים שבכלל מבינים שיש להם אחריות על ישראל בתור מי ששולט כאן. יותר קל להתבכיין על קפלניסטים ודיפ סטייט ולספר שבגלל ברק חוסיין אובמה סורוס לא מיגנו את הבסיסים בעוטף והם נכבשו תוך דקות. זה לא דמגוגיה.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • אהבתי 5
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, ברווז כתב:

בבקשה.

ייתכן שזו תמונה של ‏‏‏2‏ אנשים‏ ו‏טקסט‏‏

אחשלו.

תחזור אחורה, תתאפס, תבין למה זה פייק. תחזור לדיון.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רגע, כל מה שסותר את מה שאמרת נחשב לפייק? אוקי, הבנתי. 

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

0. למה לא התייחסת למה שכתבתי על השיוך האןטומטי שאתה מבצע?

1. הקשר למה? 

2. הא? טוב אז גם "מדבר בניחותא" זו דמגוגיה

3. מתנחלים דתיים ביוש ותומכיהם בישראל.

4. המסמכים שפורסמו על החמאס למשל, תוך פיזור רמיזות כאילו זה מסינואר או סביבתו

5. אני לא דיברתי על האינטגריטי שלו. הסברתי למה הוא "מטריף" אותי או איך שלא קראת לזה. וכן, זו דיעה. פרשנות. שמבוססת על מה שנאמר לדעתי כבר 15 שנה, והוכח כנכון בזמן אמת על המוכנות של צהל בדרום. וכשסגל צווח על ההתנתקות - ומתעלם מזה שהבייס שלו שלט כאן רצוף 15 שנה - זה גם מטריף אותי. והאמת שזה לא רק הוא. עד היום נתקלתי ב0 ליכודניקים ובערך 0 שותפים טבעיים שבכלל מבינים שיש להם אחריות על ישראל בתור מי ששולט כאן. יותר קל להתבכיין על קפלניסטים ודיפ סטייט ולספר שבגלל ברק חוסיין אובמה סורוס לא מיגנו את הבסיסים בעוטף והם נכבשו תוך דקות. זה לא דמגוגיה.

0 ביקורת על סגל זה שמאל כי הוא איש ימין. אם משווים אותו לאחרים שמדברים מתוך הפוזיציה (בן כספית, למשל) הוא סופר אובייקטיבי.

1. מה הקשר בין זה לרמתו ככתב?

2. נכון

3. אין כזה דבר בייס מתנחלי דתי

4. הוא לא פירסם את כמקור. הוא קרא את זה כמו כולנו והאמין. כמו שאתה האמנת. לא שונה מכל אחד אחר. בטח לא שונה מרינו צרור או כל אחד אחר שמריץ אג׳נדה חד משמעית של שחרור חטופים ״בכל מחיר״.

5. אתה מתבלבל. סגל לא מדבר על סורוס, אין לו אג׳נדה של דיפ סטייט... זה הכל בראש שלך.

לפני 5 דקות, ברווז כתב:

רגע, כל מה שסותר את מה שאמרת נחשב לפייק? אוקי, הבנתי. 

אני לא מתכוון לחזור לדיון שכבר דויין בשרשור, אל תשגל לי את הדעת אם אתה לא מתכוון לקרוא.

אתה לא מכבד את המשתמשים כשבמקום לקרוא מה שדובר אתה מצטט דברים שכבר ניטחנו.

שיחררת אותך, סע לשלום (המפתחות בפנים).

• רעיון גרוע 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

https://www.facebook.com/watch/?v=1441531536811100

הנה, האפס מנסה להלבין ולהפחית את הפרשה ולהפוך אותה, כמו שהבייס אוהב, לגלי נגד ביבי ולא על האפס מוסר והאפס ציונות של לעשות עסקים עם קטאר ישירות מלשכת ראש הממשלה. לא לשעברים אלא אנשים שנמצאים בקשר ישיר והדוק עם ראש הממשלה וברור לכל בר דעת (הנה, גם אני יכול להיות פרשן סוג ז') שביבי ידע של "העיסוק הצדדי" שלהם. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל העובדות שסגל מפרסם פה, כדי להגן על יקיר הציבור שלו, התבררו כלא נכונות.

למיטב ידיעתי, בעל האינגריטי הנ״ל, לא הוציא שום הבהרה או התנצלות, על ההטעייה הזו.

העיקר הוא אומר שלשקר יש רגליים.

image.thumb.png.35ecea18e32d9839399456c1e5903aa4.png

• אהבתי 1

״צדקתי בעבר, עדיין אני צודק, תמיד אני צודק.״

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 1 דקה, Supertigre כתב:

https://www.facebook.com/watch/?v=1441531536811100

הנה, האפס מנסה להלבין ולהפחית את הפרשה ולהפוך אותה, כמו שהבייס אוהב, לגלי נגד ביבי ולא על האפס מוסר והאפס ציונות של לעשות עסקים עם קטאר ישירות מלשכת ראש הממשלה. לא לשעברים אלא אנשים שנמצאים בקשר ישיר והדוק עם ראש הממשלה וברור לכל בר דעת (הנה, גם אני יכול להיות פרשן סוג ז') שביבי ידע של "העיסוק הצדדי" שלהם. 

מה שהוא אומר זה נכון או לא נכון?

Just now, פינדר כתב:

כל העובדות שסגל מפרסם פה, כדי להגן על יקיר הציבור שלו, התבררו כלא נכונות.

למיטב ידיעתי, בעל האינגריטי הנ״ל, לא הוציא שום הבהרה או התנצלות, על ההטעייה הזו.

העיקר הוא אומר שלשקר יש רגליים.

image.thumb.png.35ecea18e32d9839399456c1e5903aa4.png

למה החלטת שזה לא נכון?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 1 דקה, falou כתב:

למה החלטת שזה לא נכון?

כי כבר פורסמו תחקירים וכתבות בנושא?

כי הרמ״ט שהכניס את המתנחל לטיול לקח אחריות ופרש? למרות שלדעתי הוא גם צריך לעמוד לדין.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

״צדקתי בעבר, עדיין אני צודק, תמיד אני צודק.״

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, falou כתב:

אתה לא מכבד את המשתמשים

עברנו ל AD HOMINUM, אוקי. 

ולא, אני לא מתכוון לקרוא. 

אישית? אני לא מסוגל לסבול את סגל. ברמות של אם אני נתקל בו אני מעביר ערוץ או מפסיק לקרוא או בסגנון. 

הבעייה העיקרית שלי איתו? 

הוא לא טיפש. הוא לא אדיוט. הוא לא מטומטם. 

נראה שממש רחוק מזה- יש לו לא מעט שכל בראש. 

אבל הוא ממשיך להשתמש בו כמעט בבלעדיות לטובת נירמול נתניהו וההחלטות ההזויות שלו לבייס (ראשית) ולקהל הרחב (שנית). זה יותר גרוע משופר. 

הדבר היחיד שאני יודע עליו זה שהוא מהצד הימני של המפה. מה הדיעות האמיתיות שלו? שאלה טובה. לא התרשמתי שהוא כנה בקצת מאד שראיתי אותו על המסך וממה שקראתי. כמו שציינתי קודם, הוא בעיקר מפרשן את מהלכי נתניהו והממשלה לציבור שרוצה לשמוע ימין ולא מוצא בית בערוץ 14, ומנרמל את המהלכים האלו בצורה שאיכשהו תתקבל על ידי הבייס ואנשים נוספים. 

תגידו שזה בדיוק תפקידו של פרשן, לפרש דברים כראות עיניו. נכון. 

אבל הפרשנות שלו מאד ספציפית, תמיד להציג את הממשלה ונתניהו בצורה די חיובית. 

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, falou כתב:

0 ביקורת על סגל זה שמאל כי הוא איש ימין. אם משווים אותו לאחרים שמדברים מתוך הפוזיציה (בן כספית, למשל) הוא סופר אובייקטיבי.

1. מה הקשר בין זה לרמתו ככתב?

2. נכון

3. אין כזה דבר בייס מתנחלי דתי

4. הוא לא פירסם את כמקור. הוא קרא את זה כמו כולנו והאמין. כמו שאתה האמנת. לא שונה מכל אחד אחר. בטח לא שונה מרינו צרור או כל אחד אחר שמריץ אג׳נדה חד משמעית של שחרור חטופים ״בכל מחיר״.

5. אתה מתבלבל. סגל לא מדבר על סורוס, אין לו אג׳נדה של דיפ סטייט... זה הכל בראש שלך.

0. זה חתיכת כשל לוגי וגם פרקטי. לוגית כי אנשי ימין מבקרים אנשי ימין אחרים כל הזמן. אחרת כל מי שעזר להפיל את בנט הוא בעצם שמאלן, רק לדוגמא. פרקטית כי מתוך כל מי שמתווכח איתך לפחות חצי העידו על עצמם בעבר כאנשי ימין, כאלו שגם הצביעו ליכוד. אגב גם בן כספית היה חבר ליכוד. ואין שום דבר יותר אובייקטיבי בסגל. שניהם מדברים מפוזיציה. סגל פשוט לפעמים גם עוד מביא ידיעות ככתב, כספית לא כל כך. אבל סגל לחלוטין מונחה אג'נדה דתית ימנית קיצונית. אם כי לפחות נראה שהוא פחות קיצוני מאבא שלו. כבר משהו.

1. לא הבנתי. אתה סיפרת שהוא מדבר בניחותא. אני אמרתי שלא. אתה שואל אותי עכשיו מה זה רלוונטי אם הוא מדבר בניחותא?

2. אז אתה דמגוג? באמת לא הבנתי. 

3. כמובן, יש רק שמאלנים קפלניסטים. בחייאת. כמובן שיש כזה דבר בייס מתנחלי דתי. מזה עשור לפחות הליכוד רב עליו עם מפלגות דתיות סקטוריאליות. 

4. בוס, אתה ביקשת דוגמא למשהו שהוא פירסם בלי לבדוק. הנה. קיבלת. "כולנו האמנו" כי בעיני הרוב הוא נתפס ככתב רציני. ומ שלא רואה בו כזה חייב להיות שמאלני קפלניסט שלא מקבל אף אחד שונה ממנו.

5. אתה מתבלבל. לא ייחסתי לו אישית בשום נקודה דיבור על סורוס. 

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 16 דקות, יבגניפ כתב:

אם כי לפחות נראה שהוא פחות קיצוני מאבא שלו.

זו בין השאר הסיבה שמג'אדללה עדיין חי.

• מצחיק 3

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...