Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור פוליטי של אחרי/לפני/באמצע בחירות/מלחמות/שלום/חומוס בדמשק

roee

פוסטים מומלצים

לפני 55 דקות, Night Driver כתב:

גם אז חשבתי שהמחיר מוגזם עבור חייל ועדיין גם היום אני חושב שאין קשר בין שחרור המחבליל למצב היום. אם זה לא היה סינוואר אז זה היה אחמד או מחמוד או חמודי אבל היה קם מישהו אחר.

את כל המשוחררים שחזרו לעסוק בטרור יכולנו לחסל בלי שום בעיה אבל בחרנו שלא כך שהאשמה היא לא בשחרור אלא באי החיסול.

מדוייק להחריד. 

כל "סבב טילים" מהרצועה נגמר בתקיפה של דיונות ריקות, כי החמאס הוא נכס לתפיסתו של (צונזר במקור) ראש הממשלה הנוכחי. 

לפני כשעה, falou כתב:

אני לא ראיתי יכולת לביקורת עצמית אצל אף אחד

זה שאתה לא ראית, ממש לא אומר שזה לא קיים. 

דוגמא ציבורית למדי אחת- אברי גלעד.

התחיל כמו הרבה עיתונאים, כשמאלני. הפך לימני. הפך למתבטא נגד השלטון.

רוצה דוגמא יותר פרטית? 

אני. 

בהתחלה חשבתי ששחרור מחבלים רק יתן מוטיבציה לביצוע פיגועים ורציחות ומה לא. כתבתי את זה פה איפה שהוא. כמו שחשבתי שעסקת שליט, ששחררה את סינוואר, תרמה לטבח. 

הקריאה פה בפורום עשתה לי סדר. הרבה מאד מהדברים שנכתבו פה, במיוחד של נהג לילה, מראים לי שאני לא בהכרח צודק- ולפעמים אפילו לגמרי טועה בתחושות שלי. ולא רק זה, אלא גם מראים לי צורת חשיבה שונה ומאתגרת, שמכריחה אותי לשקול מחדש דיעות ואפילו תחושות. איזה הזוי זה, אה? שאדם אשכרה יכול לשנות את דעותיו על סמך מידע חדש? 

בדיוק כמו מה שציטטתי למעלה: זה לא השחרור חזרה למים, זה העובדה שלא דגים אותם בזמן אחר כך. שאין ולא היה מי שיטפל בטרור ("מר ביטחון"), שאין ולא היה מי שיטפל ביוקר המחיה ("מר כלכלה") ושאין ולא היה מי שיטפל בנו, האזרחים ("מר הפקרה"). 

[בוא'נה, זה הישג מרשים שאותם שלושה אנשים זה {חיקוי עלוב של} בנאדם אחד. ]

אפילו הצל, ביביסט מוצהר וגאה בזה, יצא נגד רה"מ בכמה הזדמנויות. אז אי אפשר להגיד שאנשים לא מסוגלים ל"ביקורת עצמית".

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

חתימה טובה. דג שמח. צאן קל. הכל יהיה בליסדר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 72.6 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

5898

• יבגניפ

5465

• פינדר

4811

• Night Driver

3844

הממשלה הלא לגיטימית הכריזה מלחמה על מדינת ישראל. ממשלה ששולחת אזרחים לשפוך את הדם שלהם ומעודדת אחרים שלא לעשות את זה, גם משלמת על זה, היא ממשלה לא לגיטימית. 

עריכה אחרונה על ידי ch28566
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 24 דקות, ch28566 כתב:

הממשלה הלא לגיטימית הכריזה מלחמה על מדינת ישראל. ממשלה ששולחת אזרחים לשפוך את הדם שלהם ומעודדת אחרים שלא לעשות את זה, גם משלמת על זה, היא ממשלה לא לגיטימית. 

תשמע, עד כמה שאני סולד מהממשלה הזו היא ממשלה לגיטימית.

נבחרה כחוק ומכהנת כחוק. את הטענות שיש לי אני מפנה לאלה שבחרתי בהם שמאפשרים לדבר כה להתקיים.

• רעיון גרוע 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז לגיטימי לשלוח את האחיינים שלי להילחם בעזה ולפטור אחרים? יש גבול לקשקושים של עמית סגל והימין "זה חוקי". אני כבר אמרתי להם לא להתנדב יותר למילואים, הדם שלהם לא פחות מזה של החרדים ואם לך זה לא מפריע, אז יופי לך. ראש ממשלה שדורש נאמנות אישית לו ולא למדינה זה לא לגיטימי, גם היטלר נבחר באופן לגיטימי. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 28 דקות, Night Driver כתב:

תשמע, עד כמה שאני סולד מהממשלה הזו היא ממשלה לגיטימית.

אתה רק חצי צודק. 

שנינו מסכימים שזו ממשלה. 

לגיטימית? איך אתה יכול לומר את זה בכלל?

נתחיל בהתחלה: הממשלה הזו נולדה בחטא- נשיא המדינה נתן מנדט להרכבת ממשלה לנאשם בפלילים, עבירות טוהר המידות שבמגזר העסקי היו מונעות ממנו לעבוד בתור נהג מונית או אפילו בניקיון. נדרשת תעודת יושר למקצועות האלו. 

נמשיך בהתחלה: למיטב זכרוני, הנשיא נתן הארכה אחת יותר ממה שמותר לו לפי החוק היבש להרכבת הממשלה. למיטב זכרוני מותרת הארכה אחת ואז המנדט עובד צד. 

עוד קצת בהתחלה: נתניהו מתגאה בזה ש"הרוב בחר בו". הוא קיבל פחות משליש מהקולות של הבוחרים. זה לא בדיוק הרוב; 2/3 שבחרו באחרים פשוט התפזרו יותר מדיי... 

נמשיך בהמשך: החלטות הממשלה כל כך הרבה פעמים מנוגדות לחוק, שיש עומס מטורף על היועמ"שית- ומרוב טרפת, היועמ"שית נרדפת בקרב כל מי שנמנה בין חובבי הממשלה הזו. 

יש עוד הרבה המשכים להמשך- הממשלה פועלת נגד החוק (גיוס חרדים, חוק בחירת נשיא בית המשפט, חוק וועדת חקירה ממלכתית) ואפילו לא מסתירה את זה. אלו דוגמאות בודדות מאד. 

אין שום דבר לגיטימי בממשלה שמפקירה את אזרחיה לגחמות של השלטון. שבוזזת כספים שנועדו לטיפול במקרי סעד (שורדי שואה, חולים, מובטלים, עניים קשים ועוד) ומחלקת אותם לאלו שיכולים לעבוד אך לא עושים את זה כי הם מקבלים כסף מהמדינה (ועוד עובדים קצת בשחור בשביל עוד אקסטרה, רק ששם לא בודקים את זה במגזר הזה).

לגיטימית? בחייך. הדבר היחיד שעוד אפשר לקרוא לו לגיטימי בממשלה הזו זה חלק מהאופוזיציה. רק חלק. והרבה מהם גם צריכים לעוף לקיבינימט על חלקם בקונספציה (לפיד ובנט ראשונים, לא אתגרו את התפיסה של חמאס מורתע ולא ניסו לבדוק אם אכן כך- אפילו בנט התגאה בזה ש"בתקופתו שוגרו רק 7 טילים על ישראל". באיזו מדינה המשפט הזה יכול להתחיל להיחשב לשפוי?!). 

נבחרה כחוק

לדעתי לא מדוייק, אין לי אפשרות לבדוק את זה- כמו שציינתי הארכה אחת יותר מדי ונאשם בפלילים שלא יכול להיות עוזרת בית נבחר להוביל מדינה.

ומכהנת כחוק.

עוברת על כל החוקים שלא מתאימים לה, ומשנה את אלו שהיא יכולה כדי שיתאימו לה. זה לא "מכהנת כחוק".

אני רוצה להזכיר לך נקודה ברשותך: חמאס נבחר כחוק ומכהן כחוק בעזה. 

את הטענות שיש לי אני מפנה לאלה שבחרתי בהם שמאפשרים לדבר כה להתקיים.

לפחות עם זה שנינו מסכימים לגמרי. 

עריכה אחרונה על ידי ברווז
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

נסה. נסה לשאול מי אחראי על מה שקרה ב-20 שנה שעברו מאז ההתנתקות. מבטיח לך שיש יותר סיכוי שהשיחה תזלוג לאלטלנה והסזון מאשר לאחריות *כלשהי* של הבייס ששולט כאן

מצחיק, אתה כותב את זה כאשר בתגובה הקודמת הוא די קישר אשמה בין אוק7 ועסקת שליט, כאילו היא-היא המניע. 

בכלליות יש איזושהי רפיסות מחשבתית / באג בלוגיקה אצל מי שחושב שפלסטינים מקבלים אקסטרה מוטיבציה להלחם "בגלל האסירים". מצד אחד אנחנו טוענים (ובצדק) שאין להנהגה שלהם הערכה לחיי פלסטינים, כפי שמשתקף מכל פעולה שלהם. מצד שני הטענה היא שהאסירים הם וואו מוטיבציה. 

הפלסטינים יילחמו בין שליט היה נמק שם או לא, ובין אם החטופים ינמקו שם או לא. אין להם בעיית כח אדם או מוטיבציה בהינתן כמות ההרס והקטל - ואם אלף הרוגים גרמו לנו להתפרע (בצדק) אפשר רק לנחש מה שלושים~ אלף יגנרטו שם. יש סיבה שקוראים לזה "מעגל" אלימות. 

מי שמאשים חטופים / שחרורם הוא בסהכ נתין שימושי המסייע לממשלה לדחוף את התזה הכל כך עלובה של "אין לנו אחריות על כלום". סחטיין לביבי ומכונת הרעל שהצליחו לטמטם מאות אלפי אנשים. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Monster 1200

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 8 שעות, Michazzz כתב:

תכריזו על בחירות חדשות אחרי האסון הנורא ואז נראה מי ינצח בבחירות

ביבי. אני מאוד פסימי

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 33 דקות, ch28566 כתב:

אז לגיטימי לשלוח את האחיינים שלי להילחם בעזה ולפטור אחרים? יש גבול לקשקושים של עמית סגל והימין "זה חוקי". אני כבר אמרתי להם לא להתנדב יותר למילואים, הדם שלהם לא פחות מזה של החרדים ואם לך זה לא מפריע, אז יופי לך. ראש ממשלה שדורש נאמנות אישית לו ולא למדינה זה לא לגיטימי, גם היטלר נבחר באופן לגיטימי. 

לגיטימי למחות נגד זה ולגיטימי ועוד איך לא להתנדב אבל עדיין היא מכהנת כחוק ואם אתה חושב שהמעשים שלה נוגדים את החוק בג"ץ פתוח בפניך.

היטלר נבחר באופן לגיטימי ושינה אחר כך סדרים בצורה לא לגיטימית. לנו יש מנגנונים כדי למנוע את זה ואתה צריך רק לפנות.

• אהבתי 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 1 דקה, Night Driver כתב:

ואם אתה חושב שהמעשים שלה נוגדים את החוק בג"ץ פתוח בפניך.

כן, אבל... 

נחש איזו מפלגה התחילה בקמפיין שנועד כולו להשחיר את הרשות השופטת, כדי שבג"צ "לא יקבע עליהם"?

לפני 1 דקה, Night Driver כתב:

היטלר נבחר באופן לגיטימי ושינה אחר כך סדרים בצורה לא לגיטימית. לנו יש רק לבינתיים, בתקופה הקרובה בלבד מנגנונים כדי למנוע את זה ואתה צריך רק לפנות.

זה בדיוק מה שהממשלה הזו עושה כרגע. משנה סדרים בצורה לא לגיטימית.

ושוב- אזכיר לך שגם חמאס נבחר בבחירות לגיטימיות ומכהן כחוק- לפי חוקי עזה.

• אהבתי 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

להזכיר לך שהממשלה הכריזה על נשיא בית המשפט העליון כלא לגיטימי? זה שאתה טוען שאליו אני יכול לפנות. שחברי ממשלה אומרים לצפצף על היועצת המשפטית? הם יספקו לי הגנה מפני הממשלה? 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 25 דקות, ברווז כתב:

נתחיל בהתחלה: הממשלה הזו נולדה בחטא- נשיא המדינה נתן מנדט להרכבת ממשלה לנאשם בפלילים, עבירות טוהר המידות שבמגזר העסקי היו מונעות ממנו לעבוד בתור נהג מונית או אפילו בניקיון. נדרשת תעודת יושר למקצועות האלו.

עדיין זה חוקי. דנו בזה רבות ואפילו התייחס לזה בעבר אביו של יו"ר האופוזציה

לפני 26 דקות, ברווז כתב:

נמשיך בהתחלה: למיטב זכרוני, הנשיא נתן הארכה אחת יותר ממה שמותר לו לפי החוק היבש להרכבת הממשלה. למיטב זכרוני מותרת הארכה אחת ואז המנדט עובד צד

רק לדייק: המנדט אף פעם לא עובר צד. הוא אם כבר עובר למישהו אחר

לפני 27 דקות, ברווז כתב:

עוד קצת בהתחלה: נתניהו מתגאה בזה ש"הרוב בחר בו". הוא קיבל פחות משליש מהקולות של הבוחרים. זה לא בדיוק הרוב; 2/3 שבחרו באחרים פשוט התפזרו יותר מדיי... 

פוליטיקאי שמדבר שטויות זה עדיין לגיטימי

ועם או בלי קשר שמעתי היום ברכב את הפודסקט הזה. אולי ילמדו קצת

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 15 דקות, Night Driver כתב:

לגיטימי למחות נגד זה ולגיטימי ועוד איך לא להתנדב אבל עדיין היא מכהנת כחוק ואם אתה חושב שהמעשים שלה נוגדים את החוק בג"ץ פתוח בפניך.

היטלר נבחר באופן לגיטימי ושינה אחר כך סדרים בצורה לא לגיטימית. לנו יש מנגנונים כדי למנוע את זה ואתה צריך רק לפנות.

באמת יש לך מנגנונים? בג״ץ? אתה בטוח בזה?

בגלל זה הם עובדים כל כך קשה על:

- שליטה בועדה למינוי שופטים במקביל לערעור האמון במוסדות המשפט. כמו שהצליחו להטמיע בציבור שלהם את השלילה של ועדת חקירה ממלכתית.

- היועמ״שית? בדרך החוצה

- מבקר המדינה? משלהם

- נציב שירות המדינה? הם

- המשטרה? בן גביר

- השב״כ? עובדים על זה

אתה משחק לפי החוק, מול מי שמשכתב אותו כל יום לטובתו.

אני חושב שהגישה הזו מביאה לקיצה של המדינה, כמדינה ליברלית שאני ואתה התרגלנו לחיות בה. אנחנו (גם אני) מוסרים את המדינה למי שרוצים להפוך אותה ל״כאילו דמוקרטיה״, כושלת ונחשלת.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

״צדקתי בעבר, עדיין אני צודק, תמיד אני צודק.״

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 57 דקות, ch28566 כתב:

להזכיר לך שהממשלה הכריזה על נשיא בית המשפט העליון כלא לגיטימי? זה שאתה טוען שאליו אני יכול לפנות. שחברי ממשלה אומרים לצפצף על היועצת המשפטית? הם יספקו לי הגנה מפני הממשלה? 

לבגצ בניגוד ליועמשית יש גם שיניים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 50 דקות, Night Driver כתב:

לבגצ בניגוד ליועמשית יש גם שיניים.

אין לו באמת. רק מוסכמה של כח. למי שיש כח באמת זה למי שיש רובים. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...