Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 52 דקות, SlowRide כתב:

מה אתה חושב שיקרה?

בדיוק מה שהוא כתב. ממשיכים במו"מ על החטופים תחת אש, זה הכל.

לא אמרתי שזה לא יקרה, אמרתי ששחרור חטופים הוא לא End game מבחינת הממשלה הזו. 

End game זה המשך המלחמה כך שתאפשר את המשך השלטון. סה טו. 

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 34 דקות, farkash7 כתב:

היית עדין, לא משיגים את זה בלעבור על החוק.

מי קובע מה עובר על החוק?

לפני 52 דקות, David32 כתב:

?איך הולך? נראה לך שזה הולך בכיוון הנכון? במיוחד בקונטקסט של ההודעה של יובל שציתתי?

לפני שנה וחצי היית נגד בעיטה של הביבי מהכיסא. עכשיו, שנה וחצי אחרי, אתה עדיין לא חושב שהוא מתפקד? שהוא מישהו שיכול לממש את מה שכתבת?

זו שאלה אחרת לגמרי.

אני לא חושב שזה הולך בכיוון הנכון, אני חושב שהפעולה הצבאית הייתה צריכה להתחדש לפני כן.

לגבי החלפת ביבי, אני חושב שהגיע הזמן.

אם יש לו זמן לחזור לעסוק בשינוי סדרי שלטון, הגיע הזמן לבחירות.

זה מה שאני חושב כרגע, להגיד שאני יכול להגיד את זה בביטחון, אז לא.

• מעניין 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 12 דקות, stx כתב:

ואגב, הסיבה לזה היא פחות בגלל שביידן היה רכיכה דמנטית אלא יותר בגלל שלביידן היו בחירות על הראש

לא לביידן, לקמלה. קשה לומר כמה ביידן היה מעורב בכלל בכל מה שקורה בחודשים שלפני הבחירות שם.

האמת, ככל שעובר הזמן אישית מרגיש לי שהעולם המערבי התחמק מכדור קטלני בזכות הבחירה של האמריקאים.

לפני 6 דקות, פריג'י כתב:

לא אמרתי שזה לא יקרה, אמרתי ששחרור חטופים הוא לא End game מבחינת הממשלה הזו. 

End game זה המשך המלחמה כך שתאפשר את המשך השלטון. סה טו. 

מהבחינה הזו כל עוד הממשלה קיימת, הend game הושג.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

וויטקוף הציב תנאים, אם חמאס יסכים תהיה עסקה.

לא בן גביר ולא ביבי יעצרו אותו.

כרגע טראמפ והממשל שלו מגבילים מאוד את הלחץ על ממשלת נתניהו.

היה מתווה להפסקת אש, שכלל כניסה למו״מ על שלב ב׳.

ישראל נסוגה מהמתווה הזה באורח חד צדדי. המתווה החדש של וויטקוף הוא מתווה שדרמר הכתיב לו והאמריקאים זרמו עם זה. לא היה לזה סיכוי, אלא רק כדי ליצור מראית עין שניסינו והחמאס המנייקים לא הסכימו.

מעבר לזה, יש דיווחים עיתונאים ממקורות אמינים בממשל, שהובהר לישראל שאם אחרי שחרור החטופים ישראל תפר את ההסכם ותפתח שוב במלחמה, הממשל האמריקאי יגבה אותנו. גם זה לא עזר.

הדיווחים על הכנות לפעולה של חמאס נראים לי מצוצים מהאצבע, אבל אני כן מאמין לדיווחים שחמאס ניצל את הזמן הזה להכין עוד מלכודות וזירות של מטענים.

בסןף הend game הוא למשוך זמן. להעביר תקציב. להחזיר את בן גביר לממשלה. להעביר מליונים לחרדים, להתנחלויות, לאנשי שלומנו. להעביר עוד חוקים שיחלישו את מוסדות השלטון ויתנו כח ל״נבחרי העם״.

זהו.

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

לפני 29 דקות, falou כתב:

מי קובע מה עובר על החוק?

זו היתממות, יש הגדרה ברורה מאוד של מי קובע מה עובר על החוק.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 10 דקות, פינדר כתב:

בסןף הend game הוא למשוך זמן. להעביר תקציב. להחזיר את בן גביר לממשלה. להעביר מליונים לחרדים, להתנחלויות, לאנשי שלומנו. להעביר עוד חוקים שיחלישו את מוסדות השלטון ויתנו כח ל״נבחרי העם״.

זהו.

שכחת גם את שכתוב ההיסטוריה. זו, אפילו לא קטארגייט ששם ביבי יכול פשוט להקריב את האפסים התורנים בלי שזה יגע בו, הסיבה האמיתית כנראה לריב שלו עם בר.

וכן, רק אתמול קיצצו עוד כמה מיליארדים מכולם חוץ מהחרדים, ושלשום סטרוק קיבלה כמה מאות מיליונים למשרד המיותר שלה. ואני שואל בפעם המאה: עזבו דמוקרטיה או ליברליזם. מה ציוני בממשלה הזו? שהם שונאים ערבים?

• אהבתי 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 16 דקות, יבגניפ כתב:

שכחת גם את שכתוב ההיסטוריה.

זו סתם עבודה מיותרת. אני מדבר עם ביביסטים יום יום. ועוד עם האינטליגנטים שבהם, ההיטקיסטים המהנדסים.

אין להם ולא יהיה להם ספק, מי האשמים במחדל. לא משנה מה יהיה כתוב בכל תחקיר שהו.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 38 דקות, farkash7 כתב:

זו היתממות, יש הגדרה ברורה מאוד של מי קובע מה עובר על החוק.

אז קח את מי שעובר על החוק לבית משפט.

לפני 26 דקות, יבגניפ כתב:

מה ציוני בממשלה הזו?

כלום

אפרופו עיתונאים שופרים, מישהו שומע רינו צרור בגל"צ?

זו עיתונות מקובלת?

פורסם
לפני 7 דקות, falou כתב:

אפרופו עיתונאים שופרים, מישהו שומע רינו צרור בגל"צ?

לא שמעתי. אבל לא חסרות דוגמאות. אני לא מתייחס כבר מזמן לבן כספית כעיתונאי רציני. גם לא לאורי משגב (למרות שאני נהנה לקרוא את הטנטרום שלו נגד ביבי רוב הזמן)

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
לפני שעתיים, David32 כתב:

יובל, רוצה את המספר טלפון שלי תסביר לי כמו למפגר אחד על אחד איך יכול להיות שאחרי שנה וחצי לחימה חמאס צריך חודש כדי להתארגן מחדש לעוד פשיטה רצינית? ואיך אתה רואה איזשהו עתיד ותועלת בתקיפות האלה אם זה המצב?

בשבילם?

גם אם המתקפה שלהם תכשל לגמרי במידה שכל מי שהשתתף במתקפה יהרג ולנו לא יהרג אף חייל זאת תהיה מבחינתם הצלחה

לפני 21 דקות, פינדר כתב:

זו סתם עבודה מיותרת. אני מדבר עם ביביסטים יום יום. ועוד עם האינטליגנטים שבהם, ההיטקיסטים המהנדסים.

אין להם ולא יהיה להם ספק, מי האשמים במחדל. לא משנה מה יהיה כתוב בכל תחקיר שהו.

אז בנינו 

מה הסיבה שצריך תחקיר או ועדת חקירה? 

עריכה אחרונה על ידי עדי-אל
פורסם
לפני 14 דקות, יבגניפ כתב:

לא שמעתי. אבל לא חסרות דוגמאות. אני לא מתייחס כבר מזמן לבן כספית כעיתונאי רציני. גם לא לאורי משגב (למרות שאני נהנה לקרוא את הטנטרום שלו נגד ביבי רוב הזמן)

רק שההבדל הוא שהם לא יושבים באיזה מושב שמאלייצים, ראי של ערוץ 14, הם יושבים במיינסטרים מדיה.

פורסם
לפני 11 דקות, falou כתב:

של ערוץ 14, הם יושבים במיינסטרים מדיה.

ערוץ 14 הוא גם מיינסטרים מדיה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני שעתיים, falou כתב:

אני חושב שהאמת היא קצת שונה.

אני חושב שסיפור "המשילות" הומצא כדי להסביר למה ממשלת ימין לא מצליחה במשך עשור וחצי ליישם אידיאולוגיה ימנית. הרי להודות שזה לא ריאלי, לא נעים. להודות שהם אימפונטנטים, עוד יותר לא נעים. אז אומרים שזו הפקידות שמפריעה.

הבעיה האמיתית היא שחצי מהעם קונה את הסיפור ומאמין בלב שלם שהפקידים מפריעים, שהיועמ"שית והעליון שורש כל רע, שהגנרלים שקפצו ב-7/10 היו שם מהלילה כי פעלו בתיאום עם החמאס (הכל מפוסטים של ביביסטים שקופצים אצלי בפיד, לא אחד ולא שניים, אלא הרבה וכל הזמן) וכהנה תיאוריות קונספירציה שונות ומשונות. מאמינים באמונה שלמה ומוכנים להרוג עבורן.

• אהבתי 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 21 דקות, עדי-אל כתב:

אז בנינו 

מה הסיבה שצריך תחקיר או ועדת חקירה? 

כדי שדורות העתיד ידעו לא לחזור על הטעויות המפגרות שאנחנו עושים,  כדי שמישהו לא ינסה להוציא את ביבי מפח האשפה של ההיסטוריה אליו הוא שייך, ובשביל הסיכוי הקלוש שזה יזיז לאנשים משהו קטן בראש לפני הבחירות הבאות. 

• תוכן חדש...