Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

עו"ד עמית חדד ונועה מילשטיין: "אוריך הוא יועץ פרטי שאינו עובד מדינה ואינו מועסק בלשכת ראש הממשלה, וממילא הוא לא ממונה או אחראי על העסקה או ענייני כח אדם בלשכה, כך שאינו 'מסדר' עבודה או מעביר כספים לאיש."

אז מי בדיוק מעסיק את האיש שצמוד לתחת של ביבי כבר שנים ומסתובב בכנסת ובמשרד ראש הממשלה כבשלו? מי משלם את המשכורת שלו? מה זה הקשקוש הזה של אנשי עסקים שמשלם משכורות של עובדים בלשכה? 

רק בעולם הביביסטי כל זה נשמע תקין. 

לשכת ראש הממשלה: "כל תשלום במשרד ממשלתי מתבצע בהתאם להוראות החוק ובאמצעות הגורמים המוסמכים בלבד. " אוקי, זה אומר שאין לכם בעיה להציג תשלומי שכר? חשבוניות? מצד שני הם טוענים שהם כלל לא עובדים במשרד. 

עריכה אחרונה על ידי ch28566
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

הקטארים אלופי עולם במימון עקיף והעברת שוחד ״חוקי״ דרך אנשי קשר וצד שלישי ושאר שיטות.

ככה הם קיבלו את אירוח המונדיאל הביאו לעצמם דריסת רגל בהרבה תחומים בעולם.

https://www.facebook.com/563478751/posts/10161438531638752/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v

לפני 48 דקות, יובל .מ. כתב:

כמה מפגינים קיצוניים

למה אתה לא יוצא להפגין?

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני כשעה, SlowRide כתב:

אחרי הכל זה לא שהוא מועסק כבלדר סמים בלוד אלא ב... לשכת ראש הממשלה.

אני עדיין מתלבט איפה יותר בטוח ומכובד לעבוד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 26 דקות, פינדר כתב:

למה אתה לא יוצא להפגין?

עובד

חזרתי מחו"ל ויש פסח בדרך אין ימי חופש 

והתגובה הצינית שלך ממחישה את התגובה שלי.

• מצחיק 2
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 23 דקות, Night Driver כתב:

אני עדיין מתלבט איפה יותר בטוח ומכובד לעבוד.

עדיף בהרבה לשבת בכלא על סחר בסמים ולא על עבירות ריגול עבור מדינת אויב.

לפני 46 דקות, ch28566 כתב:

מה זה הקשקוש הזה של אנשי עסקים שמשלם משכורות של עובדים בלשכה? 

כל המדינה מתנהלת כמו קומבינה אחת גדולה והדג מסריח מהראש.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 2 דקות, SlowRide כתב:

לא על עבירות ריגול עבור מדינת אויב.

נראה לך שהוא ישב על זה??? 

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

תראו איזה יופי ארדואן מטפל באופוזיציה שלו אחרי שאילף את כל שומרי הסף ושינה את החוקים. זאת משילות!

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה שכן, אנשים עדיין מפגינים בהמונים.

לפני 35 דקות, David32 כתב:

נראה לך שהוא ישב על זה??? 

קודם נראה אם בכלל עשה משהו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 36 דקות, יובל .מ. כתב:

עובד

חזרתי מחו"ל ויש פסח בדרך אין ימי חופש 

והתגובה הצינית שלך ממחישה את התגובה שלי.

תירוצים למה לא להפגין תמיד יש. גם אני כבר לא מגיע להפגנות.

אבל יחסית לאחד שלא עושה כלום נגד הממשלה, חוץ מלכתוב בפורום, יש לך הרבה תלונות על אלו שכן מפגינים.

וגם יש לך תלונות על ״השמאל״ באופן כללי, כאילו כל מפגין הוא איזה נציג רשמי מטעם כל האופוזיציה.

אתה כותב ״ככה, אבל בדיוק ככה, על המילימטר, אתם דואגים שאלה שמתנדנדים בבחירות יצביעו ביבי.״.

מי זה אתם? אני? יבגני?

אתה בעד ביבי? רוצה להחליף אותו? אז אולי תעשה משהו בנידון.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

כמה מפגינים קיצוניים, אותו זבל כמו החרדים והביביסטים רק כאלה שלא מתפללים בשבת או משהו, קראו לגנץ בוגד ובמקום לגנות אותם ולתמוך בגנץ הוא קורא להם "הכי פטריוטים בארץ!!!@#!@$!@" ותוקף את גנץ.

הוא באמת בגד. לא במדינת ישראל (להבדיל מ...) אלא בבוחרים שלו באפריל 2020.

לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

ככה, אבל בדיוק ככה, על המילימטר, אתם דואגים שאלה שמתנדנדים בבחירות יצביעו ביבי. לא הביביסטים, לא אלה שמאמינים שהפרקליטות נאצים, לא אלה שמקללים הורי חטופים.

אלה שנמצאים רגל פה רגל שם, הולכים לעבודה, משרתים בצבא ובמילואים, ורוצים ביטחון. לא מאמינים למנסור עבאס, אבל גם לא שורפים בתים בחווארה. אלה שבאמצע.

מי שמוכן להצביע ביבי היום יצביע ביבי גם אם יז@ו אותו בת#@. לא חייבים להאמין למנסור עבאס או לשרוף בתים בחווארה, אפשר לבחור מגולן עד ליברמן או בנט אם ירוץ.

פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, SlowRide כתב:

בסך הכל בא לגנוב רכב. יום עבודה רגיל.

נו כמו שהם היו נכנסים עם רימון וסכין מגבול עזה לישראל. ממש בקטנה (;

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 4 שעות, SlowRide כתב:

למה עובד בלשכת ראש הממשלה צריך לקבל משכורת בקומבינה דרך איש עסקים אלמוני? אין מאיפה לשלם לעובדים?

כי למה לעובד במקום כזה אין סיווג בטחוני ?

הוא לא ידע,

הכל חוקי.

.....

תזכורת,  בפעם הראשונה שהפרשה צפה, שמש העמים טען שהוא לא מכיר אותו !

רק אחרי איומים של הורי התכשיט, הוא נזכר. 

• אהבתי 2

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם
בתאריך 18.3.2025 בשעה 14:22, ברווז כתב:

לדעתי אחוז התמיכה האמיתי בממשלה רחוק מאד מזה המוצג בסקרים, לדעתך הסקרים מייצגים את המצב לאשורו.

ייתכן שאני טועה, ייתכן שאני לא טועה. אין לי תשובה נחרצת. מקווה שמתישהו אדע את האמת, תהא אשר תהא. מסקרנות נטו.

נזכרתי שדיברנו על סקרים, במקרה קפץ לי משהו בפייסבוק.

ייתכן שזו תמונה של ‏‏הכותל המערבי‏ ו‏טקסט שאומר '‏הסקרים של "חדשות "12 המוגשים בצהלה ע"י השופרסגל, נערכים בידי מכון "מדגם" של מנו גבע. הקבוע של הסקרים TheMarker רון דרמר מחזיק 10%-ュ ממדגם, מכון חדשות 12 אף שהשר המקורב לראש הממשלה נתניהו הוא אחד מבעליו של מכון מדגנם, מעולם לא נמסר נילוי נאות על כך מטעם חדשות 12 מנו נבע, מייסד מדנם: "דרמר לא מעורב בכלל במכון, ואין השפעה על סקרים שאנחנו מפרסמים" סתם נזכרתי כי סבתי ז"ל הייתה בעלת בית בושת בהמבורג اام שותפה במפעל לייצור קונדומים. Harel RoniHarel Roni +‏'‏‏

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, פינדר כתב:

תירוצים למה לא להפגין תמיד יש. גם אני כבר לא מגיע להפגנות.

אבל יחסית לאחד שלא עושה כלום נגד הממשלה, חוץ מלכתוב בפורום, יש לך הרבה תלונות על אלו שכן מפגינים.

וגם יש לך תלונות על ״השמאל״ באופן כללי, כאילו כל מפגין הוא איזה נציג רשמי מטעם כל האופוזיציה.

אתה כותב ״ככה, אבל בדיוק ככה, על המילימטר, אתם דואגים שאלה שמתנדנדים בבחירות יצביעו ביבי.״.

מי זה אתם? אני? יבגני?

אתה בעד ביבי? רוצה להחליף אותו? אז אולי תעשה משהו בנידון.

אני בחיים לא מפגין.

לא בעד ימין ולא בעד שמאל. הרצון שלי לא יותר חשוב מהרצון של אמא לאסוף את הילד שלה מהגן, של אבא לקחת את הילד לחוג כדורגל או של אדם מבוגר להגיע לספריאל לבדיקה חשובה.

מי שהחנה את הרכב שלו היום באמצע הכביש בירושלים והלך מבחינתי הוא טרוריסט חברתי, בדיוק כמו שחמאס הוא טרוריסט לאומני וההסתדרויות למיניהם הם טרור כלכלי.

מויקיפדיה:

"טרור הוא טקטיקה של מאבק אלים המופנה כלפי אזרחים, לשם השגת מטרות פוליטיות.[1] בין השאר, טקטיקת הטרור מושתתת על הפעלת לחץ על ממשלים ועמים על ידי זריעת פחד, תוך חתירה לשינוי מדיניות ואף להפלת משטרים"

ואם אתה חושב שהבעיה שלי היא עם אלה שמפגינים כחוק, אז אתה חלק מהבעיה והפילוג.

הוכחה נוספת למה יאיר גולן פח ובני גבר:

Screenshot_20250319_215702_Telegram.jpg

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם
לפני 14 דקות, יובל .מ. כתב:

מי שהחנה את הרכב שלו היום באמצע הכביש בירושלים והלך מבחינתי הוא טרוריסט חברתי, בדיוק כמו שחמאס הוא טרוריסט לאומני וההסתדרויות למיניהם הם טרור כלכלי

אתה פשוט מרוקן מתוכן את משמעות המילה טרור.

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...