Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור פוליטי של אחרי/לפני/באמצע בחירות/מלחמות/שלום/חומוס בדמשק

roee

פוסטים מומלצים

לפני 22 דקות, יבגניפ כתב:

מותו של ימין ממלכתי חילוני. ואומנם לא הייתי מצביע למפלגה כזו, אבל ברמה העקרונית חבל שאין מפלגה שמייצגת את האנשים האלו בארץ. 

זו ההגדרה של ליברמן, שמצליח להיות ממלכתי בשנים האחרונות.

חוצמי כשהוא מדבר על ביבי...

• רעיון טוב! 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 72.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

5935

• יבגניפ

5468

• פינדר

4828

• Night Driver

3853

• חברי המעגל הראשון

זה קצת מצחיק להתעלם מזה שסגל הוא פרו ה"ימין" של ביבי. לא ימין. לא שיש עם זה בעיה, רק צריך להכיר בזה. מה שכן, הוא לא מתלהם ולא מתבהם ומדבר בדרך כלל לעניין. בשביל הסגנון הזה יש את ינון מגל והחברים ב14.

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 17 שעות, DareDevil כתב:

עכשיו ישלחו ג'ובניקים ללוחמה? מזל שאני לא עם פרופיל 64 בזמנים הנוכחיים.

אני לא יודע מה הפרופיל הצבאי של אבא שלי אבל בסדיר תחילת שנות ה 70 הוא היה בחיל האוויר טכנאי מטוסים אבל כל שנות המילואים שלו (עד גיל 40 ומשהו) הוא היה עושה שירות מילואים אי שם ולא בחיל האוויר שמירות ואבטחות

כל שנה למשך חודש 

כל ההורדה הזאת של המילואים זאת היתה פריבילגיה שלנו ב 20-30 שנה האחרונות 

כנראה שבשביל הדור הבא שלנו החגיגה הסתיימה 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 6 דקות, עדי-אל כתב:

אני לא יודע מה הפרופיל הצבאי של אבא שלי אבל בסדיר תחילת שנות ה 70 הוא היה בחיל האוויר טכנאי מטוסים אבל כל שנות המילואים שלו (עד גיל 40 ומשהו) הוא היה עושה שירות מילואים אי שם ולא בחיל האוויר שמירות ואבטחות

כל שנה למשך חודש 

כל ההורדה הזאת של המילואים זאת היתה פריבילגיה שלנו ב 20-30 שנה האחרונות 

כנראה שבשביל הדור הבא שלנו החגיגה הסתיימה 

תשווה בין כמות האנשים בישראל בשנות ה-70 לעומת עכשיו. תשווה בין כמות הפתורים בשנות ה-70 לתורתו אמונתו לעומת עכשיו. 

עכשיו ברור על מה ההתרעמות?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 שעות, falou כתב:

מה זה 'אנשים כמוני'? 

התכוונתי לאנשים שחושבים כמוך, שום דבר שלילי.

לפני 3 שעות, falou כתב:

לא ממש?

68% בעד המשך העסקה לפני השמדת חמאס

וכן, קראתי את כל הכתבה, לא רק את הכותרת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 שעות, יבגניפ כתב:

לפני הכל, עם הערבוביה הרגילה כאילו קידוש האדמה הדתי שלהם יש לו גם מטרה בטחונית (אם כי סגל בין הבודדים שגם הודו שגם אם את הפלסטינאים יחליפו בשוודים הוא יהיה נגד פשרה טריטוריאלית). רק שהוא גם מעצבן ברמה האישית, כי הוא זחוח וכי כל ההתנהלות שלו וחוסר היכולת להשתלט על הרגשות באולפן מזכירים טינייג'ר זועף. ומעבר לסגנון ההגשה, מה שעוד יותר מעצבן, זה חוסר היכולת של המחנה הזה לביקורת פנימית עצמית על שום דבר וכלום, והוא מייצג את זה נהדר.

אני יכול לשייך את אותו תיאור לברוכי או כספית ונדב אייל גם... בטח לברגמן.

הם לא פחות זחוחים.

לא רואה אצלו שומדבר שונה ומיוחד, מלבד הנכונות לשבת עם כל אלו בתוך ערוץ בו הוא נטע זר.

אני לא ראיתי יכולת לביקורת עצמית אצל אף אחד

עוד לא מצאתי, לדוגמא, תומך אוסלו שקם ואמר, רבין הונה את הציבור בבחירות, הלך למהלך מדיני שבדיעבד היה שגוי, ולולא נרצח היה נזכר לדראון כראש ממשלה כושל בתחום המדיני.

מתוך ויקיפדיה:

בנובמבר 2017 פרסם תחקיר שעסק בשגריר ישראל באו"ם דני דנון, ובו עדויות שמהן עולה חשד בדבר מינויים של עשרות פעילי ליכוד לתפקידים במועצה הציונית בתמורה לתמיכה פוליטית בדנון בפריימריז בליכוד.[19]

ב-30 במאי 2019 ערב פיזורה של הכנסת ה-21, חשף סגל כי אבי גבאי וטל רוסו מתכוונים להצטרף לממשלה בראשות בנימין נתניהו.[21] החשיפה של סגל מנעה את התקדמות המהלך, ואת סיומו של המשבר הפוליטי.

נ.ב. היחידי שהייתי מוצא אצלו אובייקטיביות אמיתית זה ירון לונדון כמראיין, שלמרות היותו שמאל קיצוני, תמיד שאל את המרואיין ולא הירצה לו את משנתו (לפחות בסוף הקריירה).

לפני 3 דקות, mikyl כתב:

התכוונתי לאנשים שחושבים כמוך, שום דבר שלילי.

לפני 3 שעות, falou כתב:

מישהו שיער את המחירים של עסקת ג'יבריל או עסקת שליט (שהתנהלות התקשורת בה הייתה לא פחות מביזיון מתמשך)?

אישית, אם הייתי פעיל בעד עסקת שליט, לא הייתי יודע איך לקבור את עצמי היום.

אם עסקת השבויים תתגלגל לאלפי הרוגים נוספים.

עזוב אלפים, מאות.

שווה?

אדם שקול לא מקריב את העתיד בשביל ההווה.

מצד שני, אני לא רואה את הממשלה הזו פועלת להכרעת החמאס, אז לפחות שיחזירו את החטופים.

• אהבתי 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה דחוף לביבי לפטר את בר? 

הקונספירטור שבי חושב שזה אולי כדי להקדים את המעצר של ביבי עצמו על ידי בר בעקבות "קאטרגייט". אחרת, לא מבין למה להשתמש בקלף הזה כל כך מוקדם.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 16 דקות, falou כתב:

אישית, אם הייתי פעיל בעד עסקת שליט, לא הייתי יודע איך לקבור את עצמי היום.

בשום מקום.

גם אז חשבתי שהמחיר מוגזם עבור חייל ועדיין גם היום אני חושב שאין קשר בין שחרור המחבליל למצב היום. אם זה לא היה סינוואר אז זה היה אחמד או מחמוד או חמודי אבל היה קם מישהו אחר.

את כל המשוחררים שחזרו לעסוק בטרור יכולנו לחסל בלי שום בעיה אבל בחרנו שלא כך שהאשמה היא לא בשחרור אלא באי החיסול.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 40 דקות, garicho כתב:

תשווה בין כמות האנשים בישראל בשנות ה-70 לעומת עכשיו. תשווה בין כמות הפתורים בשנות ה-70 לתורתו אמונתו לעומת עכשיו. 

עכשיו ברור על מה ההתרעמות?

עד שנות ה 90 האיומים שלנו גם היו מסוג שונה

גם אם חרדים יתגיסו תהיה עליה בימי המילואים שהצבא יצטרך לעומת ה 20-30 שנה האחרונות ובמידה הזאת נחזור לתקופה שיותר אנשי מילואים יצטרכו לעשות

לפני 21 דקות, mikyl כתב:

לא ממש?

68% בעד המשך העסקה לפני השמדת חמאס

וכן, קראתי את כל הכתבה, לא רק את הכותרת.

גם מסתבר: 68% חושבים שהערבים מטומטמים

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

להאשים את עסקת שליט ב7.10 זה mental gymnastics.

היו מספיק הזדמנויות לחסל את סינואר, היו מספיק אזהרות וסימנים שהתעלמו מהם והממשלות, מערכת הביטחון והצבא בחרו שנים בגישה רופסת ומכילה.

אם שליט היה נשאר בעזה וסינואר היה נשאר בכלא עד היום, עדיין לא היו לנו חיילים על הגבול, עדיין היינו מאמינים שחמאס זה פרטנר ושצריך לאפשר עוד וויזות עבודה, שאפשר להקטין את הצבא וכל השטויות שעשו פה במשך שנים.

במקום סינואר היה מוביל את הטבח מישהו אחר, שהיה משחרר את סינואר בין היתר בעסקאות שבויים בדיוק כמו עכשיו...

כמו שהרמטכל הודה, פשוט לא היו מוכנים לתרחיש כזה. 

• אהבתי 2
  • מעניין 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 30 דקות, falou כתב:

אישית, אם הייתי פעיל בעד עסקת שליט, לא הייתי יודע איך לקבור את עצמי היום

למה?

עצם השיחרור לא מוריד אחריות ממערכת הביטחון לטפל בבעיה. גישה כזאת בקושי תופסת בחברה (עסק, לא סוסייטי)  ובטח שהיא לא תופסת במדינה, ובטח ובטח שהיא לא תופסת במדינה כמו ישראל.

מערכת הביטחון והממשלה צריכה לעבוד עם המצב הקיים, גם אם העם, או חלק מהעם, רוצה משהו שהוא 'טעות' מבחינה בטחונית.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 25 דקות, falou כתב:

אני יכול לשייך את אותו תיאור לברוכי או כספית ונדב אייל גם... בטח לברגמן.

הם לא פחות זחוחים.

עניין של טעם. שוב, אני לא מכחיש שאני גם סולד מהדיעות שלו. אבל זה אני. לא מייצג אחרים.

לפני 26 דקות, falou כתב:

אני לא ראיתי יכולת לביקורת עצמית אצל אף אחד

עוד לא מצאתי, לדוגמא, תומך אוסלו שקם ואמר, רבין הונה את הציבור בבחירות, הלך למהלך מדיני שבדיעבד היה שגוי, ולולא נרצח היה נזכר לדראון כראש ממשלה כושל בתחום המדיני.

אני חושב שאתה צריך להסתכל על זה קצת יותר מלמעלה. המוני תומכי אוסלו אמרו לפחות לעצמם את מה שאתה מצפה לו מהם. איך אני יודע? כי במערכות בחירות האחרונות כמעט אף אחד לא דיבר על פתרון מדיני. זה אפילו לא היה הטיקט של מירב מיכאלי, עד כמה שאני זוכר. והיחיד שהעלה את זה היה לפיד, במפתיע. ולא רק שאף אחד לא דיבר על זה - גוש השמאל - עבודה ומרצ - כמעט ומת. ומי שתפס את מקומם - גנץ ולפיד הם לא בהכרח אנשי שמאל (כאמור, לפיד דיבר על פתרון מדיני וחלק לא מבוטל מהמפלגה שלו היו אנשי אקס מרצ, אבל זה לא היה הסיפור שגרם לו להצליח ככ בהתחלה כשנכנס לפוליטיקה).

עכשיו, בוא נראה את הצד השני. מאז אוסלו - שהימין לא ביטל עד היום - עברו 30 שנה. מאז ההתנתקות 20. בזמן הזה שלטו במדינה הזו אנשי ימין. ליכוד ומי שהליכוד מתחרה איתו על המנדטים ורואה בו את שותפיו הטבעים: מפלגות דתיות מכל הקצוות. זוהי עובדה היסטורית יבשה שתחת שלטון הימין הגבולות של ישראל בצפון ודרום נזנחו. ומפה רק צריך לנתח למה. ואני אומר: ונסה לדבר עם האנשים האלו. עם הסגלים, והרוטמנים (עוד כוכב שאנחנו צריכים לממן לו את ההיישוב הלא חוקי שהוא בחר לגור בו, וסיפר בזמנו מה הוא חושב על מיגוניות בשדרות, אבל זה לשיחה אחרת). נסה. נסה לשאול מי אחראי על מה שקרה ב-20 שנה שעברו מאז ההתנתקות. מבטיח לך שיש יותר סיכוי שהשיחה תזלוג לאלטלנה והסזון מאשר לאחריות *כלשהי* של הבייס ששולט כאן.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הניתוח פשוט--ביבי והליכוד של 15 השנים האחרונות הם לא ימין. הם מוצצי דם חדלי אישים.

לא שזה חידוש כמובן.

לפני 24 דקות, יבגניפ כתב:

זוהי עובדה היסטורית יבשה שתחת שלטון הימין הגבולות של ישראל בצפון ודרום נזנחו. ומפה רק צריך לנתח למה

עריכה אחרונה על ידי אליה
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 38 דקות, עדי-אל כתב:

ובמידה הזאת נחזור לתקופה שיותר אנשי מילואים יצטרכו לעשות

אין ספק שנחזור ליותר מילואים אבל אתה מסכים בטח שיש הבדל בין 30 או אפילו 45 יום בשנה לבין 11 חודשים בשנה.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...