Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 26 דקות, falou כתב:

אתה החלטת שהוא מלבין. הוא מביא ציטוט עדכני ורלוונטי לעניין שעלה לכותרות, לכשעלה. זה הכל.

אין פה שום, העלאה מהאוב, זו המצאה שלך.

הציטוט הזה לא מזככה את אנשי נתניהו ולא מלבין, זה מה שאבישי חושב, שזה הפוך למה שסגל טוען.

אני לא עוקב אחרי הציטוטים של סגל, הוא לא ממש מעניין אותי עד כדי כך. למען האמת אין לי אפילו חשבון בטוויטר/X.
כנ"ל של אבישי, אני אפילו לא יודע מי זה.
מתי אבישי אמר את מה שאמר זה פחות מעניין, מה שמעניין זה מה סגל מהדהד, כי לעוקבים שלו המסרים האלה מהנדסים תודעה, "אין שום בעיה במה שהיועצים של נתניהו עשו הנה תראו אפילו מה הוא אמר".

לפני 21 דקות, falou כתב:

הוא דווקא גם ציטט את יאיר לפיד, כשהוא אמר בדיוק את זה.

ביקשתי ציטוט של סגל. מתי סגל במילים שלו קשר בין קטאר מדינת אוייב לנתניהו ומזוודות כסף. הרי יש לו אינטגריטי לא?

לפני 27 דקות, falou כתב:

אבל בהגדרה הוא פרשן.

אני שמח שהסכמנו על משהו אחד לגביו. עיתונאי הוא לא.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 10 דקות, falou כתב:

הוא אמור לצנזר את זה?

אני אמרתי שהוא צריך לצנזר?

אני אומר שהייתי מצפה מעיתונאי בעל אינטגריטי, שהחשיבות שהוא מקנה לזה שהאירנים פרצו לטלפון של רמטכל לשער ומתמודד על ראשות הממשלה, תהיה אותה חשיבות ביחס לזה שיועצים בלשכת ראש הממשלה מקבלים שכר ממדינה שהוא עצמו הגדיר כמדינת אויב.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעה, Night Driver כתב:

וזו הבעיה עם הימין, חלאס עם ההכללות האלה.

זו גם הבעיה עם הימין, אבל באופן אחר.

לפני 4 דקות, פינדר כתב:

אני אמרתי שהוא צריך לצנזר?

אני אומר שהייתי מצפה מעיתונאי בעל אינטגריטי, שהחשיבות שהוא מקנה לזה שהאירנים פרצו לטלפון של רמטכל לשער ומתמודד על ראשות הממשלה, תהיה אותה חשיבות ביחס לזה שיועצים בלשכת ראש הממשלה מקבלים שכר ממדינה שהוא עצמו הגדיר כמדינת אויב.

ומי אמר איזו חשיבות הוא מייחס?

במקרה של גנץ הוא הביא ידיעה בעצמו.

במקרה של היועצים, הידיעה לא שלו.

את הקשר בין שני הדברים הלא קשורים בעליל, תפרת במוחך הקודח.

כמו התפירה של הדברים של אבישי לזה שהוא בעצם תומך בדברים. כפי שציינתי, באותה מידה הוא צוטט את לפיד מאשים את ביבי שהביא כסף מקטאר לחמאס.

אמרתי לך, במקרה אני יודע שהוא לא ביביסט, מאנשים שמכירים אותו.

אבל הוא בטח גם עובד עליהם... כי הוא כזה נחש בקש סופר מתוחכם ארכי נבל שמהתל בכולם שפיון של ערוץ 14 בלב ערוצי החדשות.

לפני 8 דקות, farkash7 כתב:

אני שמח שהסכמנו על משהו אחד לגביו. עיתונאי הוא לא.

הוא גם עיתונאי, כי הוא גם מביא ידיעות מקוריות ומסתמך על מקורות שלו.

לפני 9 דקות, farkash7 כתב:

ביקשתי ציטוט של סגל. מתי סגל במילים שלו קשר בין קטאר מדינת אוייב לנתניהו ומזוודות כסף.

אני לא יודע, אני לא עוקב אחרי כל דבריו.

למה הוא מחוייב להגיד כזה דבר?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 12 דקות, farkash7 כתב:

ביקשתי ציטוט של סגל. מתי סגל במילים שלו קשר בין קטאר מדינת אוייב לנתניהו ומזוודות כסף. הרי יש לו אינטגריטי לא

Screenshot_20250316_094142_Telegram.jpg

פורסם
לפני 26 דקות, farkash7 כתב:

מתי אבישי אמר את מה שאמר זה פחות מעניין, מה שמעניין זה מה סגל מהדהד,

סגל לא "מהדהד" הוא מביא מס' ציטוטים כל יום שהוא חושב שיש בהם עניין.  מבט אחד בחשבון הטלגרם שלו (אין לי טלגרם) מבהיר את זה. במקביל לחקירה נגד יועצי ביבי, הוא הביא דעה של עיתונאי שמאל שתומכת בתפיסה שקטאר איננה מדינת אויב, שלמעשה מחזקת את עמדת ביבי.

לדעתי זה הפוך מלהיות "שופר", אבל אתה פשוט לא מבין את ההקשר כי לא הלכת לקרוא את הידיעות.

פשוט יש לך קונספציה ואתה אונס עליה את העובדות, במקום להתמקד בהן כפשוטן.

דרך אגב, אם זה לא מעניין מתי "הדהד" מדוע החלטת בתחילה שהדברים "הועלו מהאוב"?

כי באונס העובדות קיבלת החלטה שסגל מביא ציטוט מחוץ להקשר העניין. אבל... לא.

איך אני יודע?

כי אבישי גרינצוויג הוא בכלל לא עיתונאי שמאל, הוא ימני.

אבל אתם בודקים כלום ממה שכותבים לכם. העובדות לא מעניינות, רק הפוזיציה בהתחלת הויכוח, ולשמור עליה.

גם אפשר לטעון שלגיטימי, חוקית, לעשות עסקים עם קטאר, למרות שסגל חושב שזו טעות.

העמדות לא סותרות.

• רעיון גרוע 1

פורסם
לפני 13 דקות, יובל .מ. כתב:

Screenshot_20250316_094142_Telegram.jpg

זה לא עונה לבקשה.

לפני 20 דקות, falou כתב:

למה הוא מחוייב להגיד כזה דבר?

הוא לא מחוייב להגיד שום דבר, אבל אם יש לו אינטגרטי היה מצופה ממנו להגיד כזה דבר.

פורסם
Just now, farkash7 כתב:

הוא לא מחוייב להגיד שום דבר, אבל אם יש לו אינטגרטי היה מצופה ממנו להגיד כזה דבר.

למה?

כי אתה החלטת אילו דברים הוא צריך להגיד, ואם הוא לא אומר משהו שאתה חושב, אז אין לו אינטגריטי?

זה באמת רציונאל שאי אפשר להתמודד איתו.

פורסם
לפני שעתיים, falou כתב:

וזו הבעיה עם השמאל, ביצוע של דה-לגיטימיציה מוחלטת של כל מי שלא קפלניסט

דמגוגיה, אה? ואיך אתה מכנה שיוך אוטומטי לשמאל ותמיכה בקפלניסטים על בסיס חוסר חיבה לסגל? או אמונה שדה לגיטימציה זו דווקא בעיה של שמאל?

• אהבתי 7
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

לפני 12 דקות, falou כתב:

כי אתה החלטת אילו דברים הוא צריך להגיד, ואם הוא לא אומר משהו שאתה חושב, אז אין לו אינטגריטי?

לאור דברים שהוא אמר בעבר/ידיעות שהוא פירסם בהקשר של אנשים אחרים ולאור מה שאמר על קטאר היה מצופה שזה יאמר כן.
זה שזה לא נאמר מחזק את התחושה שלי שאין לו אינטגרטי מה לעשות? 

עריכה אחרונה על ידי farkash7

פורסם
לפני שעה, falou כתב:

מה שמשגע שמאלנים בסגל זה שהוא מדבר בניחותא, מתדיין בהגיון וגם... לפעמים צודק.

ושוב, ביקורת על סגל זה שמאל. ואתה עוד מדבר על דמגוגיה.

בוא, סגל לא מדבר בניחותא. הוא כמעט בוכה בכל פעם כשמבוגר "קפלניסט" מעמיד אותו במקום. והוא לא צריך להיות שופר כדי לפרסם ידיעות שמשרתות את הבייס שלו בלי לבדוק אותן. או להציג את הקו הדמגוגי הרגיל של הקבוצה המופלאה שהוא משתייך אליה כ"בטחוניסטי", בזמן שאיש מהם לא ממש מסוגל אפילן לשאול האם אולי יש קשר בין האובססיה הלא בריאה שלהם למאחזים ביוש למצבו של הגבול הישראלי עם עזה.

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 15 דקות, farkash7 כתב:

לאור דברים שהוא אמר בעבר/ידיעות שהוא פירסם בהקשר של אנשים אחרים ולאור מה שאמר על קטאר היה מצופה שזה יאמר כן.
זה שזה לא נאמר מחזק את התחושה שלי שאין לו אינטגרטי מה לעשות? 

צ'מע, תחושות זה עניין לפסיכולוגים.

בשביל להגיד שלמישהו אין אינטגריטי אתה צריך להוכיח שהוא משנה את דעתו בהתאם לנסיבות, כי דעותיו לא נובעות מערכים אלא משיקולים זרים.

אז בבקשה...

פורסם (נערך)
לפני 50 דקות, falou כתב:

אמרתי לך, במקרה אני יודע שהוא לא ביביסט, מאנשים שמכירים אותו.

אני לא יודע אם הוא ביביסט או לא וזה לא מעניין אותי.

הדיעות שלו ידועות ונכון לעכשיו מבין האופציות שמשרתות את המחנה שלו, ממשלה בראשות נתניהו היא האופציה הכי ריאלית והוא יודע את זה מצויין.

והמסגור של כל מי שמתנגד לנתניהו, או לסגל, או לממשלה הזו, כ״שמאל קפלניסטי״, זה בדיוק המסגור של סגל.

הנה אפילו בערב ה7.10, כשמניין הגופות והחטופים עוד לא ידוע וקרבות עדיין נערכים התוך ישובים ישראלים ומדינה שלמה בהלם, רק עמית לא בהלם ולא שוכח להזכיר את ממשלת ״תומכי הטרור״.

(זה כבר לא קשור לאינטגריטי, סתם להיות ח*א של בן אדם)

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 50 דקות, falou כתב:

זו גם הבעיה עם הימין, אבל באופן אחר.

כתבתי עם הימין בגלל ההכללה של השמאל. בפועל זו בעיה חוצת מגזרים והשקפות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 9 דקות, יבגניפ כתב:

ושוב, ביקורת על סגל זה שמאל. ואתה עוד מדבר על דמגוגיה.

בוא, סגל לא מדבר בניחותא. הוא כמעט בוכה בכל פעם כשמבוגר "קפלניסט" מעמיד אותו במקום. והוא לא צריך להיות שופר כדי לפרסם ידיעות שמשרתות את הבייס שלו בלי לבדוק אותן. או להציג את הקו הדמגוגי הרגיל של הקבוצה המופלאה שהוא משתייך אליה כ"בטחוניסטי", בזמן שאיש מהם לא ממש מסוגל אפילן לשאול האם אולי יש קשר בין האובססיה הלא בריאה שלהם למאחזים ביוש למצבו של הגבול הישראלי עם עזה.

1. לא מדבר בניחותא... הקשר?

2. כמעט בוכה - דמגוגיה

3. משרת את הבייס - איזה בייס?

4. לא בודק - תוכיח (בינתיים רק אתה לא בדקת)

5. תומך או לא תומך במאחזים והקשרם לעזה, גם לדעתי אין הקשר. זו דעה. אולי גם לי אין אינטגריטי.

לפני 2 דקות, פינדר כתב:

הדיעות שלו ידועות ונכון לעכשיו מבין האופציות שמשרתות את המחנה שלו, ממשלה בראשות נתניהו היא האופציה הכי ריאלית והוא יודע את זה מצויין.

וזו דעה לגיטימית

לפני 3 דקות, פינדר כתב:

הנה אפילו בערב ה7.10, כשמניין הגופות והחטופים עוד לא ידוע וקרבות עדיין נערכים התוך ישובים ישראלים ומדינה שלמה בהלם, רק עמית לא בהלם ולא שוכח להזכיר את ממשלת ״תומכי הטרור״.

שזו גם דעה לגיטימית, להגיד שעדיף שעם פרוץ הקרבות תהיה ממשלה ללא מפלגות ערביות.

• רעיון גרוע 1

• תוכן חדש...