Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור פוליטי של אחרי/לפני/באמצע בחירות/מלחמות/שלום/חומוס בדמשק

roee

פוסטים מומלצים

• תגובות 69.6 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

5621

• יבגניפ

5363

• פינדר

4585

• Night Driver

3539

לפני 9 שעות, יובל .מ. כתב:

לוקחים את הכותרת כמו שהיא? נהדר, צה"ל עומד על יחס 1:3. היחס של מדינות המערב הנאורות במלחמות האחרונות עומד על 1:6 פלוס מינוס.

לפי הדיווחים האחרונים של העזתים יש 45 אלף הרוגים בעזה, אם אנחנו משקללים את הדיווחים שלהם עם הדיווחים של צה"ל, 25 אלף מתוכם מחבלים. כבר ירדנו ליחס של 1:0.8.

יודע מה? צהל מגזים, בוא נגיד 20 אלף מחבלים הרוגים, אז זה יהיה הפוך, 0.8:1.

אין מספרים כאלה בעולם כולו

הבעיה היא לא היחס אלא האחוז מהאוכלוסייה.

אם נהרגו לנו 2000 חיילים ולצד השני נהרגו רק 1000 זה נשמע כמו צבא מאוד הומאני אבל אחר כך כשמוסיםים לנתון הזה שהיו שם 11000 אזרחים בנתון הופך למפלצתי.

אני לא מתייחס לאם ההרג בעזה היה נחוץ או לא כי זו בכלל לא הנקודה. הנ-ודה היא איך זה מצטייר בחוץ ופה כשאנחנו לא מראים את שאר התמונה אנחנו נאלצים להתמודד עם כותרות כאלה.

• רעיון גרוע 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

אם רק היתה מדפסת לשרת ההסברה כל זה לא היה קורה והעולם היה יודע מה באמת קורה בעזה.

לפני שהעיפו את בנט מהכנסת הוא גנב הביתה את כל ראשי הדיו. זה בגללו.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1
  • מצחיק 4
  • מבאס 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 1.11.2024 בשעה 14:40, פינדר כתב:

בדיוק לפני כמה דקות פיד הטוויטר הציג לי ציוץ שלו על כמות הבתים שישראל הרסה בלבנון, עם קישור לכתבה בוושינגטון פוסט.

בלי מילה על זה שחיזבאללה הוא שהתחיל במלחמה. בלי מילה על תשתית מנהרות התקיפה שהיתה מתחת לבתים. כאילו הוא סטודנט לפילוסופיה מקולומביה שלא יודע מה קורה פה.

בחיי, אפילו לי אין סבלנות לבחור הזה.

IMG_9499.jpeg

שמח שזכיתי להיות חלק מההרס הזה. אם לא היה ב"מ הייתי מעלה סרטונים של כמות האמל"ח הפסיכית שמצאנו שם שיועדה למטרה אחת - לשחוט את תושבי הצפון.

עריכה אחרונה על ידי taranta
  • אהבתי 8
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, Night Driver כתב:

הבעיה היא לא היחס אלא האחוז מהאוכלוסייה.

אם נהרגו לנו 2000 חיילים ולצד השני נהרגו רק 1000 זה נשמע כמו צבא מאוד הומאני אבל אחר כך כשמוסיםים לנתון הזה שהיו שם 11000 אזרחים בנתון הופך למפלצתי.

אני לא מתייחס לאם ההרג בעזה היה נחוץ או לא כי זו בכלל לא הנקודה. הנ-ודה היא איך זה מצטייר בחוץ ופה כשאנחנו לא מראים את שאר התמונה אנחנו נאלצים להתמודד עם כותרות כאלה.

העניין הוא מי מדבר על זה ואיך.

אם תומך חמאס מדבר נגדנו, מבין את זה. אם ישראלי מדבר על זה ומתעלם מהנסיבות/מאמץ להימנע מפגיעה בבלתי מעורבים זה עניין אחר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 19 דקות, taranta כתב:

שמח שזכיתי להיות חלק מההרס הזה. אם לא היה ב"מ הייתי מעלה סרטונים של כמות האמל"ח הפסיכית שמצאנו שם שיועדה למטרה אחת - לשחוט את תושבי הצפון.

תודה על שירותך. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 37 דקות, taranta כתב:

חבל שלא עשינו את אותו דבר לביירות כבר לפני שנה במקום לפנות את כל הצפון.

• אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 34 דקות, יובל .מ. כתב:

העניין הוא מי מדבר על זה ואיך.

אם תומך חמאס מדבר נגדנו, מבין את זה. אם ישראלי מדבר על זה ומתעלם מהנסיבות/מאמץ להימנע מפגיעה בבלתי מעורבים זה עניין אחר.

אני לא מתייחס לאידיוט שאמר אלא לדברים ולהסברה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 1.11.2024 בשעה 19:59, יבגניפ כתב:

מספר עצורים סביב ביבי בחשד בפגיעה ביעדי המלחמה, והדלפה של מסמכים מסווגים לתקשורת הזרה.

דובר כלשהו בלשכה שנכשל בסיווג הבטחוני, ובכל זאת, המשיך להגיע לדיונים ונשאר חשוף למידע מסווג.

..

אני חוזר בי. מה ההבדל בין זה לבין מדרכי ואנונו?

בעצם אני יודע. "על כמה מסמכים מסווגים לתקשורת הזרה מפילים ראש ממשלה חזק מהימין שהעם בחר"? 

הדליף את המסמך של סינואר

ממש דומה לואנונו שהדליף סודות גרעין...

ומה ההבדל בין המדליף לבילד למדליף את הסרטון של הלוחמים בשדה תימן לגיא פלג?!

אני חושב שהסרטון שפלג פירסם פגע בישראל הרבה יותר מהמסמך של סינואר שהוא לא מוכן לעסקה.

• רעיון גרוע 5
  • רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 14 דקות, avi 1234 כתב:

הדליף את המסמך של סינואר

אני חושב שהסרטון שפלג פירסם פגע בישראל הרבה יותר מהמסמך של סינואר שהוא לא מוכן לעסקה.

מה שאתה חושב מאוד חשוב לי, אבל לא נראה לי שה"מסמך של סינואר" (כבר ברור שמדובר בזיוף, לא?) זה העיקר בפרשה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 16 דקות, avi 1234 כתב:

הדליף את המסמך של סינואר

ראש הממשלה שלך יצר קמפיין שקרי שכולל הדלפות של מסמכים סודיים כדי להרוס עסקת חטופים.
במהות מדובר בדבר גרוע בהרבה מאיזה מטורף שמוכר סודות מדינה תמורת צומי/כסף.

בנוסף מסתבר שמישהו שלא עבר סיווג בטחוני נחשף לסודות מדינה ולדיונים חסויים למרות שלשכת ראש הממשלה הוזהרה לא לאפשר לו את זה, לך תידע אם הוא הואנונו הבא.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 3

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

ואתם תראו שלא יהיה עם זה כלום.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 22 דקות, avi 1234 כתב:

הדליף את המסמך של סינואר

אתה משווה הדלפה של סירטון ממקום חצי ציבורי להדלפת מסמכים סודיים ביותר מלשכת ראש הממשלה? קצת פרופורציות לא יזיקו, גם אם הידיעה מזיקה למחמל נפשך.

גם הכנסת אדם לקודש הקודשים, אחרי שהשב״כ אסר להכניסו היא מעשה חמור ביותר. אבל יש כאן כמה אנשים שביטחון המדינה נמצא אצלם בסדר עדיפותֶשני ומטה.

• אהבתי 3
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קואליציה לפני הכל!!

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...