Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור פוליטי של אחרי/לפני/באמצע בחירות/מלחמות/שלום/חומוס בדמשק

roee

פוסטים מומלצים

לפני 22 דקות, oryo כתב:

זה משעשע בהינתן שאתה לא קורא שום דבר, ואם קראת ליטרלי לא מגיב עניינית לשום דבר שנכתב

אתה בדיוק כמו לנדאו, קובע עובדות איך שבא לך. להגיב למה? ל"עיתונאים" של חמאס מעזה, תקשורת זרה שמסתמכת על עדויות של מקומיים? אלו הרי 99% מהמקורות שלו. אז לא מאמין למילה אחת של האפס הזה, רוצה להאמין לו? לבריאות לך. 

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 69.6 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

5621

• יבגניפ

5363

• פינדר

4586

• Night Driver

3539

לפני 38 דקות, oryo כתב:

לנדאו

בדיוק לפני כמה דקות פיד הטוויטר הציג לי ציוץ שלו על כמות הבתים שישראל הרסה בלבנון, עם קישור לכתבה בוושינגטון פוסט.

בלי מילה על זה שחיזבאללה הוא שהתחיל במלחמה. בלי מילה על תשתית מנהרות התקיפה שהיתה מתחת לבתים. כאילו הוא סטודנט לפילוסופיה מקולומביה שלא יודע מה קורה פה.

בחיי, אפילו לי אין סבלנות לבחור הזה.

IMG_9499.jpeg

• אהבתי 2
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 4

״צדקתי בעבר, עדיין אני צודק, תמיד אני צודק.״

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 דקות, פינדר כתב:

IMG_9499.jpeg

רבע מכלל הבתים נהרסו על ידי צהל. מרשים ביותר בהתחשב בעובדה שיכולנו פשוט להרוס את כל 25 הכפרים עם פצצות מצרר ולהתחיל לבנות מסילות רכבת ותאי גזים..

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 דקות, פינדר כתב:

בדיוק לפני כמה דקות פיד הטוויטר הציג לי ציוץ שלו על כמות הבתים שישראל הרסה בלבנון, עם קישור לכתבה בוושינגטון פוסט.

בלי מילה על זה שחיזבאללה הוא שהתחיל במלחמה. בלי מילה על תשתית מנהרות התקיפה שהיתה מתחת לבתים. כאילו הוא סטודנט לפילוסופיה מקולומביה שלא יודע מה קורה פה.

בחיי, אפילו לי אין סבלנות לבחור הזה.

IMG_9499.jpeg

אחרי מה שהזבלים תכננו, ומה שהם עשו למטולה, מנרה, קריית שמונה ושאר יישובי הצפון על בסיס יום יומי - אפשר רק להגיד כל הכבוד לצהל.

שדרום לבנון תהיה כמו קוניטרה בצד המערבי.

כפר שיורים ממנו נ"ט צריך להיות לא ראוי למגורים ביום של הטיל הראשון. קיבלו שנה. 

• אהבתי 4
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, פינדר כתב:

בלי מילה על זה שחיזבאללה הוא שהתחיל במלחמה.

זו הבעיה שלי עם סוכני השנאה האלו, הם תמיד מוציאים דבר מהקשרו ולא פעם סתם משקרים כי זה משרת את הנרטיב שלהם. כל תומכי הערבים הנקראים פלסטינים הם מהסוג הזה.

• אהבתי 2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, ch28566 כתב:

אתה בדיוק כמו לנדאו, קובע עובדות איך שבא לך

אילו עובדות קבעתי? 

תראה לאיזו רמת שיחה אתה מגיע, עכשיו אתה תוקף אותי על עצם זה שאני מתייחס אליך ברצינות. 

אתה עובדתית לא מגיב לטענות שלו, רק מכנה אותו בשמות תואר וטוען דברים שהוא אומר או עושה שאינם נכונים. לצורך העניין, אני כן בדקתי את הרפרנסים לינק לינק, ולומר ש"99% מהם עיתונאים של חמאס" זה לא נכון עובדתית - יש שם תחקירים ממספר מקורות כולל כאלו מאנשים שאינם פלסטינים. אני אישית התעלמתי מכל טוויט של פלסטיני רנדומלי או וידאו חתוך בלי הקשר. 

בכ"א אתה יורד לפסים אישיים אז נפרד כאן 🙂

לפני כשעה, פינדר כתב:

בדיוק לפני כמה דקות פיד הטוויטר הציג לי ציוץ שלו על כמות הבתים שישראל הרסה בלבנון

או, לגמרי מסכים איתך. הלבנונים הביאו את האירוע הזה על עצמם בצורה מובהקת. מה שחסר זה שילוב בין עוד יותר נזק פלוס עוד יותר pr לגבי האירוע. ההתנהלות של ממשלת ישראל בזירה הבינלאומית בהקשר הלבנוני הוא בגדר הזנחה פושעת. 

גם רשמתי לעצמי לבדוק מה/מי זה הנאווי הזה שרפרנסת אליו מקודם. 

עריכה: לא מוצא, יש לך רפרנס? 

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Monster 1200

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 12 דקות, oryo כתב:

לך רפרנס? 

https://www.ynet.co.il/news/article/HyuUiEDAP

לא יודע מה פספסת פה, אבל גוגל פשוט של עזרא נאווי עם המילה עובדה (תחקיר על זה שהוא מסר לרשות הפלסטינית שמות של פלסטינים שמכרו אדמה ליהודים, מה שהוביל למותם) או מעשה סדום, אמור לתת הרבה תוצאות.

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קראתי את לנדאו במשך תקופה ארוכה. הפסקתי בתחילת המלחמה בערך, בערך מהסיבות שפינדר תיאר.

עם זאת, לא מדובר במישהו מהצד המופרע שמעריץ את חיזבאללה או החמאס, והולך לישון תוך כדי שהוא ממלמל "מהנהר לים". ולדעתי - ואני לא עורך הדין שלו ולא איכפת לי ממנו יותר מדי - הוא כותב את מה שכותב כי הוא מאמין שבתור ישראלי הוא אחראי על מעשיה של המדינה שלו. 

פוסטים שכתב בעבר התבססו גם על מקורות שהם לא רק או בכלל לא עיתונאים מעזה, אלא גם מסמכים רשמיים ישראלים ודברים אחרים שפורסמו בארץ. ואני כן מציע לכולם לפחות לרפרף בהם. זה לא ישכנע אנשי א"י שלמה להביע מחר למרצ. אבל זה כן נותן פרספקטיבה ומציג תמונות שונות ומשונות על המציאות כאן.

...

נשים את זה בצד. רק אני מחכה שיפרסמו איזה מסמכים הדליפו או המציאו, לכאורה, היועצים של ביבי, לפי מה שאפשר להצליב בינתיים על סמך מה שמסופר בתקשורת?

ושאלת בונוס לאוהבי הסימטריה: כמה שנים ישב מרדכי ואנונו בכלא? כמה לדעתכם צריכים לשבת בלכא מקורבים לפוליטיקאים (או הפוליטיקאים שאיפשרו להם לפעול, לכאורה, כמובן), אם מתגלה שפרסמו בתקשורת מידע מסווג?

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, oryo כתב:

אילו עובדות קבעתי? 

תראה לאיזו רמת שיחה אתה מגיע, עכשיו אתה תוקף אותי על עצם זה שאני מתייחס אליך ברצינות. 

אתה עובדתית לא מגיב לטענות שלו, רק מכנה אותו בשמות תואר וטוען דברים שהוא אומר או עושה שאינם נכונים. לצורך העניין, אני כן בדקתי את הרפרנסים לינק לינק, ולומר ש"99% מהם עיתונאים של חמאס" זה לא נכון עובדתית - יש שם תחקירים ממספר מקורות כולל כאלו מאנשים שאינם פלסטינים. אני אישית התעלמתי מכל טוויט של פלסטיני רנדומלי או וידאו חתוך בלי הקשר. 

בכ"א אתה יורד לפסים אישיים אז נפרד כאן 🙂

והמקורות הלא פלסטינים, על מה הם מסתמכים?

רמז - האו"ם הסתמך על מספר ההרוגים אזרחיים לפי משרד הבריאות של חמאס.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 53 דקות, יבגניפ כתב:

כמה שנים ישב מרדכי ואנונו בכלא? כמה לדעתכם צריכים לשבת בלכא מקורבים לפוליטיקאים (או הפוליטיקאים שאיפשרו להם לפעול, לכאורה, כמובן), אם מתגלה שפרסמו בתקשורת מידע מסווג?

יהיה די קשה להדביק לי "ביביסט", אבל להשוות בין פרשת ואנונו ופרשה הנוכחית זאת הגזמה פרועה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, oryo כתב:

ההתנהלות של ממשלת ישראל בזירה הבינלאומית בהקשר הלבנוני הוא בגדר הזנחה פושעת. 

ומי אתה רוצה שיתנהל ?  עד שסוף סוף הגיעה מדפסת, שרת ההסברה התפטרה.

שר חוץ שחזק ב-X ?   או הקודם שסתם חזק ?

נתניהו  שפיטרה את אילון לוי ?

ליחיד שיכול אין זמן להתפנות מפני שהוא עסוק בניהול הברדק.

...אם רק היה מישהו שימשוך לו במעיל.

😒

• אהבתי 1

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 8 דקות, mikyl כתב:

יהיה די קשה להדביק לי "ביביסט", אבל להשוות בין פרשת ואנונו ופרשה הנוכחית זאת הגזמה פרועה.

בוודאי. אני לא מצפה שביבי ילך לכלא לעשרות שנים, למרות שעפי הפרסומים נתן למישהו שנכשל בסיווג בטחוני גישה למידע מסווג. 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, יבגניפ כתב:

, לא מדובר במישהו מהצד המופרע שמעריץ את חיזבאללה או החמאס, והולך לישון תוך כדי שהוא ממלמל "מהנהר לים".

מסכים לגמרי.

רוב המאמרים שלו טובים מאוד. לפחות היו כאלה.

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, יבגניפ כתב:

לא מדובר במישהו מהצד המופרע שמעריץ את חיזבאללה או החמאס, והולך לישון תוך כדי שהוא ממלמל "מהנהר לים".

תומך, תומך בהחלט, הוא לא שונה משוקן האדיוט שקרא למחבלי חמאס "לוחמי חופש" ואז תיקון בצורה הכי מטומטמת שאפשר ל"לוחמי חופש שעושים שימוש בפעולות טרור". האיש הרי לא חוקר באופן יבש, הוא מביע שם יפה מאוד את דעתו וחוץ מלהשתמש במילה נאצים הוא אמר את כל השאר. מישהו מכל "תומכי פלסטין" אי פעם באמת סייע לשיפור איכות החיים של העם הדפוק הזה? כלום, כולם עוסקים רק בהכפשת ישראל, עיוות ההיסטוריה, שנאת ישראל וכיום זו גם בהחלט שנאת יהודים טהורה. האנשים האלו לא תורמים שום דבר טוב לעולם, פשוט כלום ושום דבר ובטח שלא תורמים במשהו לפלסטינים. 

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, פינדר כתב:

לא יודע מה פספסת פה

את הקטע שהברנש מסנגר עליו בידיעה שהוא פדופיל וכו׳, כפי שתיארת. לא מצאתי את הקישור בין לנדאו ונאווי (זה מה שחיפשתי)

לפני 53 דקות, יובל .מ. כתב:

והמקורות הלא פלסטינים, על מה הם מסתמכים?

רמז - האו"ם הסתמך על מספר ההרוגים אזרחיים לפי משרד הבריאות של חמאס.

גם דו״צ... האמת שיש כאן סיכום מעניין עם רפרנסים, מדביק לך את הקטע של הרפרנסים

image.thumb.png.63aa6e8907471dbc960f29f0a71e744c.png

הקטע הזה של להעדיף לא להאמין לשום דבר, מאשר להאמין לדבר שליטרלי כולם מדובררים כולל הארגון שלך (ממשלת ישראל) - מזכיר ציטוט אחר

ציטוט

הרי אני יודע בוודאות גמורה, שכל מי שכעת זועק "מה פתאום 5,000 הרוגים, זה פייק של החמאס", יעבור *תוך עשירית שנייה* לזעוק "חפיף, מגיע להם" ברגע שיתברר שאלה מספרים אמיתיים

שים לב שאני לא נכנס לשאלה האם זה מעט/הרבה/טוב/רע וכו׳, רק למהימנות הנתונים.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Monster 1200

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...