Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור פוליטי של אחרי/לפני/באמצע בחירות/מלחמות/שלום/חומוס בדמשק

roee

פוסטים מומלצים

אני עם יובל.

זה לא רפרנסים, לא יכולים להיות רפרנסים, לא יכולים להיות מספרים רשמיים שניתן לסמוך עליהם. 

המספרים שאנחנו לכאורה יכולים לסמוך עליהם הם של צהל, אבל לצהל יש אינטרס לשקר/ליפות את המצב (כמו שברור שמשרד הבריאות החמאסי מגדיל מספרים ומשקר). 

אני לא מבין איך אפשר להתייחס למספר ההרוגים ברצינות, אותה הבעיה ברוסיה-אוקראינה. 

ולאור זה שגם אם היה מרשם אוכלוסין עדכני בעזה (נגיד ב 06/10/2023), מלבד העובדה שנוספו להם 101 חטופים - אין מספרים קונקרטיים שניתן באמת לסמוך עליהם. וגם אם יעשו מרשם כזה בסוף המלחמה - יהיה אפשר להסיק מזה רק כמה יהיה אז ולא כמה נהרגו. כמובן שזה בניגוד למדינה נורמלית כמו ישראל שבה מתנהלת מערכת (יחסית טובה) של מעקב אחרי מי ואיפה (אם רוצים לשאול את השאילתא הנכונה). 

מטוויטים וערוצי טלגרם ניתן לקבוע מעט מאוד. שיש מלחמה. שיש הרוגים. שצהל מן הסתם יותר מתקדם ומאורגן וחזר מחברה שרצים בכפכפים. אבל שגם לחברה האלה יש "הצלחות". זה פלוס מינוס מה שניתן לקבוע. 

מישהו שמספר על מספרים, על זה שכול הילדים והנשים שמגיעים לבתי חולים הם עם פצעי ירי בראש, ושצהל מכתר בתים עם משפחות בכוונה ואז מוריד עליהם טיל... זה איך לומר את זה.... לא הכי אמין.

• אהבתי 4

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 68.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

5467

• יבגניפ

5319

• פינדר

4461

• Night Driver

3434

• חברי המעגל הראשון

בנוגע ספציפית לנתונים של הרוגים, אין על מה להסתמך חוץ ממשרד הבריאות של חמאס.

צה''ל יודע ברוב המקרים כמה מחבלים הוא מחסל, לא כמה אנשים נהרגים סה״כ. כדי לדעת מה היחס בין מחבלים לאזרחים הרוגים צריך משהו ליחס, וכשאין מקור אחר משתמשים במה שיש. גם אם המספרים שלהם נכונים, זה מראה שהיחס בין טרוריסטים לאזרחים הוא טוב יותר מאשר בכל קונפליקט אחר בעולם. אם המספרים מנופחים אז בכלל. לא שזה מעניין מישהו אבל שיהיה בשביל הרקורד.

גם לא ממש ברורה התרעומת של הבחור שצה"ל עושה דיסאינפורמציה. מלחמה זה לא חברה ציבורית שנסחרת בבורסה, מידע זה נשק ומי שיושב בבית שלו וצופה בטלוויזיה במה שקורה, שלא יצפה לנתונים מדוייקים בזמן אמת.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מספר עצורים סביב ביבי בחשד בפגיעה ביעדי המלחמה, והדלפה של מסמכים מסווגים לתקשורת הזרה.

דובר כלשהו בלשכה שנכשל בסיווג הבטחוני, ובכל זאת, המשיך להגיע לדיונים ונשאר חשוף למידע מסווג.

..

אני חוזר בי. מה ההבדל בין זה לבין מדרכי ואנונו?

בעצם אני יודע. "על כמה מסמכים מסווגים לתקשורת הזרה מפילים ראש ממשלה חזק מהימין שהעם בחר"? 

• אהבתי 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, oryo כתב:

את הקטע שהברנש מסנגר עליו בידיעה שהוא פדופיל וכו׳, כפי שתיארת

הבנתי.

זה היה איזה ציוץ בטוויטר. אולי אנסה לחפש יותר מאוחר, לא בטוח שאצליח למצוא.

עריכה:

מצאתי:

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 1

״צדקתי בעבר, עדיין אני צודק, תמיד אני צודק.״

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, פינדר כתב:

מצאתי

מודה שהפתעת אותי, אני חשבתי שאקרא קצת ואמצא בין השורות שהוא לא באמת נתן גושפנקא וכו׳ - אבל לא זה המצב.

נראה שבשם הפוזיציה, או סתם מצפן מוסרי שגוי, הוא בסדר עם גבר בן 40 ששכב עם נער בן 15. מאעפן לגמרי. או במילותיה של חלי יחימוביץ׳ - א-א-א-א-אכזבההההה 😅

הטוויט המלא שלו עסק בזה שיש מנעד, הוא כמובן צודק לגמרי, וזה כמובן לא רלוונטי או מעניין. גם בלי שזה ״אדום בורדו בוהק״ זה אדום פרופר.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Monster 1200

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 23 שעות, ch28566 כתב:

להוכיח שאין לי אחות? האיש הזה זורק לאוויר שלל דברים כדי לתמוך בתאוריה האלימה שלו, אנשים מהסוג של נתקע את החץ ונצייר מטרה. מעבר לכך, אנשים מהסוג הזה הם חלאות אדם עבורי שכן יש בהם אפס טוב, אפס תרומה למשהו שיכול להיות טוב, חוץ מקידום שנאה ושקרים אין להם כל תכלית אחרת בעולם, אנשים עלובים שלא ראויים לחיות בעולם המערבי אותו הם תוקפים ללא הרף. הסיפור כאן הוא ישראל תוקפת את עזה? כי זה הצמצום שהחלאה עושה, הוצאת דבר מהקשרו, בין אם ל-7 באוקטובר ובין אם ל-75 שנות טרור ערבי/מוסלמי, חינוך לאלימות ושנאה, משטר טרור מוסלמי פנטי של חמאס בו מרבית האוכלוסייה בעזה תומכת, כל זה נעלם כאילו מדובר באנשים תמימים שלא צהלו ברחובות, איש, איזה, זקן עד ילד, ב-7 באוקטובר כאשר חלאות חמאס לקחו את מרבית החטופים לאן קודם כל? לבית חולים.

מסכים עם מה שאתה אומר. הבעיה היא שהוא ושכמותו טוענים שישראל מבצעת פשעי מלחמה, מה שכנראה נכון כי לא כולם מושלמים, ועם זה ישראל ואתה צריכים להתמודד.

לפני 15 שעות, oryo כתב:

יש שם תחקירים ממספר מקורות כולל כאלו מאנשים שאינם פלסטינים.

יופי לו, ראינו גם "תחקיר" או יותר של ה-BBC, על ה-BBC והטיותיו, ואיך הם חזרו בהם ממסקנות ה"תחקיר". מדובר על אנשים שאין להם את כל המידע, כולל מידע מודיעיני מלא על אנשים ואמל"ח שנמצאים בשטח. גם אם יש להם מידע מלא, כפי שכתב RK עד כמה שזכור לי, מלחמה זה דבר מלוכלך, ולעתים אנשים גם טועים. לא רוצים "טבח"? אלא תגרמו למצב שיביא אולי ל"טבח".

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 33 דקות, mcaspi כתב:
בתאריך 1.11.2024 בשעה 07:54, ch28566 כתב:

מסכים עם מה שאתה אומר. הבעיה היא שהוא ושכמותו טוענים שישראל מבצעת פשעי מלחמה, מה שכנראה נכון כי לא כולם מושלמים, ועם זה ישראל ואתה צריכים להתמודד.

בינתיים מרבית ה"תקריות" שהעולם דורש מצה"ל הסברים עליהן הן לוחמים שמצטלמים עם שמלות וחזיות של עזתיות.. לא בדיוק תאי גזים.

זה שמלחמה זה דבר מלוכלך הכוונה היא שאזרחים נפגעים, בטח כשמדובר בלחימה כמו מול חמאס יימח שמו.

@oryo

לפני 13 שעות, oryo כתב:

גם דו״צ... האמת שיש כאן סיכום מעניין עם רפרנסים, מדביק לך את הקטע של הרפרנסים

image.thumb.png.63aa6e8907471dbc960f29f0a71e744c.png

הקטע הזה של להעדיף לא להאמין לשום דבר, מאשר להאמין לדבר שליטרלי כולם מדובררים כולל הארגון שלך (ממשלת ישראל) - מזכיר ציטוט אחר

זה נהדר, בול מה שהייתי צריך.

לוקחים את הכותרת כמו שהיא? נהדר, צה"ל עומד על יחס 1:3. היחס של מדינות המערב הנאורות במלחמות האחרונות עומד על 1:6 פלוס מינוס.

לפי הדיווחים האחרונים של העזתים יש 45 אלף הרוגים בעזה, אם אנחנו משקללים את הדיווחים שלהם עם הדיווחים של צה"ל, 25 אלף מתוכם מחבלים. כבר ירדנו ליחס של 1:0.8.

יודע מה? צהל מגזים, בוא נגיד 20 אלף מחבלים הרוגים, אז זה יהיה הפוך, 0.8:1.

אין מספרים כאלה בעולם כולו.

עכשיו נצרף לכך את העובדה שצה"ל נלחם באיזור צפוף מאוד, ובנוסף מצרים מונעת מ"האזרחים" לברוח.

עכשיו נצרף איזה עניין קטן - האוכלוסייה העזתית ביצעה את הטבח הגדול ביהודים מאז השואה, ועדיין מחזיקה ב101 חטופים. 

אם אתה משקלל את כל אלה, הדבר היחידי שצריך להגיד באולפני החדשות הזרים זה שהרצי הלוי ורונן בר צריכים להיות מועמדים לפרס נובל לשלום על שמירה על חיי אזרחי האויב (שטבח בנו).

אתה יודע את זה, עידן לנדאו יודע את זה וערוצי הbbc, cnn, ואל מנאר יודעים את זה. 

הקטע הוא שלנדאו וחבריו מתעלמים מהמציאות בגלל האג'נדה האישית שלהם, ואתה חושב שאני צריך לקבל את זה מאיזהשהי סיבה "נייטרלית" או משהו כזה.

ואגב, אם במקרה שכן שלך יביא לך איזה כתבה או דאגה לפלסטינאים, אתה לא צריך להסתבך יותר מדי, רק תגיד לו שברגע שהם ישחררו את החטופים צה"ל ייצא מעזה. אם הם בוחרים להילחם, זאת החלטה שלהם.

ואין באמת בלתי מעורבים שם - כל משפחה קשורה דרך פעיל כזה או אחר לחמאס, גיהאד או דעאש.

אם אח שלך היה מסבך אותך במשהו הייתה דופק לו מכות, אם אח שלי היה מסבך אותי במשהו כנ"ל, שייקחו אחריות.

אגב 2, שים לב לטריק אצל "המקורות האמינים":

הם מדווחים על הרוגים ופצועים כל יום.

מדי פעם הם זורקים איזה דיווח על טבח של 70-80 הרוגים,  באותו יום אין דיווח, הם מחכים יום-יומיים ואז מדווחים במכה על נניח 100-120 הרוגים. גם על זה לנדאו לא ידבר, כי זה לא מסתדר לו.

• אהבתי 3
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון
לפני 49 דקות, יובל .מ. כתב:

לנדאו וחבריו מתעלמים מהמציאות בגלל האג'נדה האישית שלהם, ואתה חושב שאני צריך לקבל את זה מאיזהשהי סיבה "נייטרלית" או משהו כזה

זה נקרא virtue signalling. אני רוצה שכולם ידעו איזה מוסרי אני אז אני אגנה אלימות בכל תוקף לא משנה מה מי מו ולמה. אנשים צועקים ברחובות שישראל עושה רצח עם, אז צריך לזרום עם הטרנד כי זה טוב לתדמית. זה גם מביא מלא טראפיק אז בכלל תענוג, ואם אתה יהודי או ישראלי אז בכלל, זה יכול לשים אותך בtier של אנשים כמו מסעב חסן יוסף עבור מי שמספיק טיפש להאמין לסימטריה הזאת.

• אהבתי 3

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא הכרתי את המושג, אבל כן, זה מסתדר עם החולשה של העולם המערבי.

הציר השיעי אומר "מוות לאמריקה מוות לישראל" והאמריקאים אומרים "אנחנו בדרך לפיתרון דיפלומטי" במקום "מטוסי רפטור בדרך לאיראן".

מזל שלא היו רשתות חברתיות במלחמת העולם השנייה, אחרת השכנים של אור היו מדברים יפנית/גרמנית.

ואגב, בואו נפריך עוד שקר של "ישראל מסתירה מה קורה בעזה".

הסרטונים של פאליווד יוצאים ב4K, כמויות הסיוע ההומניטרי שישראל מכניסה בשיא ובסהכ הם חיים סבבה, ילדים לא נשלחים לתאי הגזים וההורים לא במחנות עבודה.

אם כבר יוצאים משם סרטונים של עזתים בעצמם שאומרים "תודה לצה"ל שהביא לי מים, חמאס רק נותן לי מכות". אתם יכולים להירגע, גם בלבצע פשעי מלחמה אנחנו גרועים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 14 דקות, יובל .מ. כתב:

ובסהכ הם חיים סבבה

אתה פשוט תמונת מראה של עידן לנדאו.

אתה הסימטריה האהובה עליך.

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • מצחיק 1

״צדקתי בעבר, עדיין אני צודק, תמיד אני צודק.״

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה היה ברור לי ששני הטרחנים של הפורום יקפצו ראשונים, אבל עם הוצאת משפט מהקשרו? זה חדש..

הטענות הן שישראל מבצעת רצח עם, מרעיבה ורוצחת ילדות. ההוכחות בשטח הפוכות - יש מים, יש חשמל, יש תרופות, ויש ארגזים של מזון. ישראל דחפה את ארגון הבריאות העולמי לארגן מבצע חיסונים נגד הפוליו, דואגת להכנסת אוהלים, אף ילד לא מת מרעב וכשכבר ילד חולה מת, אמא שלו מצטלמת עם לק ג'ל טרי באצבעות וגבות מטופחות. 

אז כן, ביחס לזה שהם רצחו ואנסו 1200 ישראלים ביום, חטפו תינוקות ושרפו את אחים שלנו בחיים, הם חיים על הכיפ-כיפאק. אין להם מחנות השמדה, אין תאי גזים, וצה"ל אפילו מספק עדיין התראות פינוי לפני הפצצות, בגלל זה מקבלים סרטונים כל כך מדויקים, שתראו מה זה, משמשים נגדנו אחר כך.. פראיירים היהודים האלה.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, יובל .מ. כתב:

זה היה ברור לי ששני הטרחנים של הפורום יקפצו ראשונים, אבל עם הוצאת משפט מהקשרו? זה חדש..

ראיתי את זה, וישר חשבתי "מה עשיתי?". ואז ראיתי שזה לא אני. ואללה, מעליב.

...

עריכה: הידעתם שבציונות הדתית התחילו למחוק את רצח רבין מהתודעה של הילדים? איחדו את זה עם "יום מותה של רחל אימנו" שבמקרה לגמרי מתחבר לתאריך העברי בו מציין את רצח רבין. ועכשיו, אופסי, יש שתי דמויות שוות ערך ורלוונטיות גם בחייהן ובגם בקונטקסט של מותן לחיים שלנו פה. ראיתי כבר כמה דיווחים ברשתות החברתיות שבחלק מבתי הספר מחקו את רבין לחלוטין. 

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • מצחיק 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

ראיתי כבר כמה דיווחים ברשתות החברתיות שבחלק מבתי הספר מחקו את רבין לחלוטין

סלח לי אבל עד שהוא לא יתנצל על ה7 באוקטובר הוא מחוק גם מבחינתי. 

Screenshot_20241102_071942_Facebook.jpg

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Monster 1200

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה עשינו לך? אני מתכוון, למה האיחולים האלה בשורה האחרונה?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...