Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור פוליטי של אחרי/לפני/באמצע בחירות/מלחמות/שלום/חומוס בדמשק

roee

פוסטים מומלצים

לפני 22 דקות, SlowRide כתב:

ואתם תראו שלא יהיה עם זה כלום.

אני לא יודע, נראה שהלחץ שם הולך וגובר.
אתמול הקו היה "אף אחד ממשרד ראש הממשלה לא נחקר" (ובמקביל שני בכירים מהמשרד הלכו להתייעץ עם איזה עורך דין...).
היום הקו כבר השתנה ל"היו מלא הדלפות ורק את זה חוקרים, רדיפה! רדיפה! רדיפה!".

אותו בחור שנעצר ו"הפלא ופלא" נזרק ע"י נתניהו לכלבים כנראה יודע דבר או שניים, במקומו אני מספר הכל.

• אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 68.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

5467

• יבגניפ

5319

• פינדר

4459

• Night Driver

3434

לפני 44 דקות, avi 1234 כתב:

הדליף את המסמך של סינואר

ממש דומה לואנונו שהדליף סודות גרעין...

ומה ההבדל בין המדליף לבילד למדליף את הסרטון של הלוחמים בשדה תימן לגיא פלג?!

אני חושב שהסרטון שפלג פירסם פגע בישראל הרבה יותר מהמסמך של סינואר שהוא לא מוכן לעסקה.

בעבר הייתי מאבטח במשרדים ממשלתיים, אתה מתחיל עם סיווג בסיסי ומשם ממשיך לסיווג מתקדם.

אמרו לי שעד אני לא מקבל את הסיווג מתקדם, אני לא מתקרב למשימות שקשורות לשר.

מגיע ראש הממשלה, מקבל הודעה מהשב"כ שמר בחור לא עבר סיווג (=הוא מסוכן למדינת ישראל בתפקיד הזה או יותר גרוע, לראש הממשלה), וראש הממשלה שם פס על השב"כ ומכניס אותו לדיונים הכי מסווגים שיש.

קודם כל, זה יותר גרוע מואנונו שחשף סוד ידוע.

דבר שני, הייתי מתחקר בתוך יחידת 730 איך זה שאף אחד לא שם לב לאדם לא מורשה שנכנס לדיונים או מתקרב לביבי ולא העבירו הוראה למאבטחים לבעוט אותו החוצה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 6 דקות, יובל .מ. כתב:

ראש הממשלה שם פס על השב"כ ומכניס אותו לדיונים הכי מסווגים שיש

זה כי השב"כ הרי 0מולנים שרק מחפשים להוריד ראש ממשלה מכהן מהימין, לא?

לפני 7 דקות, יובל .מ. כתב:

הייתי מתחקר בתוך יחידת 730 איך זה שאף אחד לא שם לב לאדם לא מורשה שנכנס לדיונים או מתקרב לביבי ולא העבירו הוראה למאבטחים לבעוט אותו החוצה

שם לב? הבנאדם בסביבות מוחלטת היה ברשימות מוזמנים קבועות, עבר ש"ג בכל מקום, והכל כתוב. מוכן להתערב על זה.

המחדל כאן פסיכי, בכל מדינה מתוקנת (=שבה אין ביביסטים) רה"מ שעשה כזה דבר היה שם את המפתחות עוד לפני החשיפה. כאן כבר צועקים שזאת רדיפה פוליטית.

• אהבתי 8

ZC6 | JB43 | 932

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 10 דקות, יובל .מ. כתב:

דבר שני, הייתי מתחקר בתוך יחידת 730 איך זה שאף אחד לא שם לב לאדם לא מורשה שנכנס לדיונים או מתקרב לביבי ולא העבירו הוראה למאבטחים לבעוט אותו החוצה.

לא כל כך משנה אם לא היו נותנים לו להכנס כי רגע אחרי זה הוא היה עולה עם ביבי לרכב שלו או למסוק ומקבל "תקציר האירועים הקודמים".

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, farkash7 כתב:

במהות מדובר בדבר גרוע בהרבה מאיזה מטורף שמוכר סודות מדינה תמורת צומי/כסף.

ועכשיו יש לנו הרבה מטורפים כאלו. חלקם - תופים בבקשה - תומכי ביבי/ימין.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, יבגניפ כתב:

מה שאתה חושב מאוד חשוב לי, אבל לא נראה לי שה"מסמך של סינואר" (כבר ברור שמדובר בזיוף, לא?) זה העיקר בפרשה.

זאת ההדלפה!

לא ההדלפה חמורה אלא זה שהסתובב במקומות מסווגים ללא סיווג מתאים.

הבחור שנתפס בצבא ללא סיווג גרם נזק משמעותי - צהל שינה תוכניות לאחר שנחשף.

וכמובן שהדליף את זה לגורם זר.

במקרה של ביבי זה רק גרם לתומכים לעסקה בכל מחיר להשתולל...

ברור שהעבירה היא עבירה חמורה, השאלה מי המעסיק שלו, ביבי או ברוורמן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

מגיע ראש הממשלה, מקבל הודעה מהשב"כ שמר בחור לא עבר סיווג (=הוא מסוכן למדינת ישראל בתפקיד הזה או יותר גרוע, לראש הממשלה), וראש הממשלה שם פס על השב"כ ומכניס אותו לדיונים הכי מסווגים שיש.

יגיע התירוץ הקבוע - אבל ביבי לא ידע, לא משכו לו במעיל, לא ניערו אותו, לא דחפו אותו ועוד....

נמאס מהעדר שכל פעם שהוא מפשל ( ויודעים שהוא מפשל) ועדיין נותנים לו גב.

אבל היי.......איזו אנגלית יש לו......

• אהבתי 2
  • מבאס 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 2 דקות, avi 1234 כתב:

במקרה של ביבי זה רק גרם לתומכים לעסקה בכל מחיר להשתולל...

תוב עכי..

הרי כולנו יודעים מה היתה בעצם העיסקה וכל תנאיה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כשעוד הייתי צעיר, לפני עשור ככה, לא הצלחתי להבין איך בדיוק להפוך את עצמי לסטודנט אבל בלי לשלם עשרת אלפים שקלים ללימודים ועדיין לקבל תעודת סטודנט.

הם הפכו את הקומבינה לרמת אומנות 

screenshot-finance_walla_co_il-2024_11_02-22_56_16.thumb.png.27e31c90e8c2e174b1119abff132d2eb.png

https://finance.walla.co.il/item/3701321?utm_campaign=socialbutton&utm_content=whatsapp&utm_medium=sharebutton&utm_source=whatsapp&utm_term=social

screenshot-finance_walla_co_il-2024_11_02-22_58_32.thumb.png.7d3f1b6aad149e72f47018b65fdf0173.png

הנה הלינק ממנו נלקח חלק מההודעות שמופיעות בכתבה

https://kedemcenter.co.il/groups/freelancers/forum/topic/איפה-הכי-משתלם-לעשות-סטודנט/

ויש גם הודעות מהימים האחרונים..

• אהבתי 1
  • מבאס 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אולי פשעי מלחמה. היום זה הכל פשעי מלחמה.

ויותר ברצינות - כמו שדוד מנסה לשים לנו גבולות מוסריים מומצאים, ככה גם צה"ל עושה לעצמו. חושבים שאם ידיחו לוחמים שהצטלמו עם חזיות ככה בית הדין בהאג יהפוך להיות חלק מהתנועה הציונית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון
לפני 23 דקות, taranta כתב:

https://news.walla.co.il/item/3701677

מבלי להכנס לפוליטיקה - למה הוא הודח? כלומר על איזה סעיף? לא כל כך ברור לי על מה הוא עבר כאן.

באמת לא ברור- האם זו השחתה, ביטחון שדה, או סתם שימוש במדים בשביל פוליטיקה? חסרים סעיפים?

עצם זה שאתה אשכרה שואל את השאלה מכניס אותי לדיכאון קשה...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 46 דקות, taranta כתב:

https://news.walla.co.il/item/3701677

מבלי להכנס לפוליטיקה - למה הוא הודח? כלומר על איזה סעיף? לא כל כך ברור לי על מה הוא עבר כאן.

אתה שואל ברצינות?

להזכיר לך באיזה קונטקסט שרי עוצמה יהודית "הקימו לשכות" בכל מיני מקומות?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...