Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור פוליטי של אחרי/לפני/באמצע בחירות/מלחמות/שלום/חומוס בדמשק

roee

פוסטים מומלצים

הנחה להסיע שבח״ים והם עשו את הפיגוע בתל אביב: פרקליטות המדינה הגישה היום כתב אישום נגד נהג הסעות מירושלים בגין ״גרימת מוות ברשלנות״ ומעורבותו בפיגוע הרצחני בתחנת הרכבת הקלה בתל אביב. על פי כתב האישום ״הנאשם הנחה נהג בחברה, להסיע שוהים בלתי חוקיים לישראל בתקופת מלחמת חרבות ברזל ומפאת רשלנותו החמורה, חדרו לארץ שני מחבלים אשר ביצעו את הפיגוע בו נרצחו שבעה בני אדם ונפצעו רבים נוספים״. זהו כתב אישום ראשון מסוגו בישראל נקווה שיהיו עוד כאלו.

t.me/danielamram3

IMG_20241103_203650_811.thumb.jpg.813279de241fca236beba9368075ac47.jpg

מישהו מתעורר שמה למעלה???

עכשיו נותר להתחיל לבדוק את הבתים שלו ושל המשפחה שלו, של הסבתא והסבא, של הדודים והדודות, של הנכדים והנינים שלו.

עסקים של השכנים והבתים של השכנים.

לניכנס עם שולחן עגול של גורמי אכיפה ולהתחיל לבדוק כמו שמחפשים חמץ לקראת פסח.

חייב להודות, לא שלחתי לפרקליטות מכתב בנושא שולחן עגול של גורמי אכיפה בנושא מרגלים, מחבלים וסייעני טרור 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 68.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

5467

• יבגניפ

5319

• פינדר

4461

• Night Driver

3434

ynet עושים סדר בנושא המרגל במשרד ראש הממשלה

https://www.ynet.co.il/news/article/rywnhrvzyx

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

כל הממשלה הזאת מגוייסת ע"י איראן.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, ch28566 כתב:

מה יהיה עם היצור הזה ברדוגו? איזה חלאת אדם האיש הזה, פשוט חלאה מהסוג שמאחלים לו את כל הרע שבעולם. 

יקבל את המשבצת של די גולדן, בשם הסימטריה.

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן העבדים באטרף מאתמול. שוב חזרנו לזה שמערכת הבטחון חברה לסמולנים מקפלן, קרן וקסנר, גורג׳ סורוס ואהוד ברק אובמה, כדי להפיל ראש ממשלה חזק מהימין.

אני רואה גם את התגובות בכל מיני מקומות. חלק פסיכופטים גמורים. אנשים שמפחיד אותי לחשוב שהם מסתובבים ברחובות לידינו. חלק מכורים. חלק כנראה מתפרסנים מהמלך - לפחות את זה אפשר להבין.

...

״בכיר ישראלי״ קובע שאפשר להגיע להפסקת אש תוך 10 ימים. אתם יודעים מה מתקרב אחכ נכון? אח של יאיר מתחתן וכו׳. מישהו מופתע?

• אהבתי 3
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

@יבגניפמה שמעניין אותי זה מה החלק שלהם באוכלוסייה.

למשל אצלי במקום העבודה יש בערך 80 עובדים, אחד מהם ביביסט חזק, אחד ביביסט לייט והאחרים לא בלשון המעטה.

ברור שיש פה הטיית השורד מאוד חזקה, ואם אלך למקום עבודה בסגנון אחר המספרים יהיו שונים, אבל התחושה שלי היא שהם פשוט על סטרואידים בתקשורת/רשתות חברתיות/בוטים ולא כל כך נפוצים בחוץ.

בקשר לחתונה, הולך להיות מצחיק, בסגנון השאלה "האם אלוהים יכול לברוא אבן שהוא לא יכול להרים":

מה יותר מפחיד את ביבי, האיומים של שרה ויאיר או האיומים של בןגביר וסמוטריץ?

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 12 דקות, יובל .מ. כתב:

למשל אצלי במקום העבודה יש בערך 80 עובדים, אחד מהם ביביסט חזק, אחד ביביסט לייט והאחרים לא בלשון המעטה.

סטטיסטית זה די סקטוריאלי. ככל שאתה עובד במקצועות שמרוויחים בהם יותר, אתה כנראה פוגש פחות ביביסטים.

• אהבתי 3
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 52 דקות, יובל .מ. כתב:

הטיית השורד

מה קשור הטיית השורד? זה סתם קבוצת מדגם קטנה וסקטוריאלית.

לפני 39 דקות, יבגניפ כתב:

כל שאתה עובד במקצועות שמרוויחים בהם יותר, אתה כנראה פוגש פחות ביביסטים.

הלוואי שזה היה נכון אצלי. מקבץ מהמם של ביביסטים פה.

מעבר לזה, בשנים האחרונות יותר ויותר דת״לים לומדים מדמח והנדסת חשמל, אז הם אולי לא ביביסטים, אבל משרדי ההייטק הם כבר מזמן לא מעוזי השמאל.

אז אצלי במשרד, שנמצא בצפון ת״א, יש שילוב נפלא של ביביסטים, מתנחלים, ימנים דתיים וסתם ימנים. אני פשוט נמנע מלדבר על פוליטיקה, כי לא בא לי להיכנס פה למריבות אישיות.

מזל שיש את הפורום הזה...

• מצחיק 2

״צדקתי בעבר, עדיין אני צודק, תמיד אני צודק.״

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, יבגניפ כתב:

סטטיסטית זה די סקטוריאלי. ככל שאתה עובד במקצועות שמרוויחים בהם יותר, אתה כנראה פוגש פחות ביביסטים.

אלה אם אתה קבלן.

יצא לי לשבת בשבת כמה דקות בארומה ליד פרלמנט של נתנייתים שהורכב מאדם אחד שפוי וביביסטים.
אילו פנינים... פשוט מדהים לראות איך כת עובדת.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, פינדר כתב:

מה קשור הטיית השורד? זה סתם קבוצת מדגם קטנה וסקטוריאלית.

הלוואי שזה היה נכון אצלי. מקבץ מהמם של ביביסטים פה.

מעבר לזה, בשנים האחרונות יותר ויותר דת״לים לומדים מדמח והנדסת חשמל, אז הם אולי לא ביביסטים, אבל משרדי ההייטק הם כבר מזמן לא מעוזי השמאל.

אז אצלי במשרד, שנמצא בצפון ת״א, יש שילוב נפלא של ביביסטים, מתנחלים, ימנים דתיים וסתם ימנים. אני פשוט נמנע מלדבר על פוליטיקה, כי לא בא לי להיכנס פה למריבות אישיות.

מזל שיש את הפורום הזה...

צפון תל אביב זה הלואו טק של ההייטק. כמעט כמו רחובות.

..

סתם, לא לחסום אותי, סליחה.

• מצחיק 7
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 35 דקות, יבגניפ כתב:

כמעט כמו רחובות.

מה יש לך נגד רחובות, יש לנו את מכון ויצמן ואת.... אמרתי כבר מכון ויצמן?.... :-) אני לא רחובותי אבל נולדתי במושב ליד כך שזו הייתה "העיר שלי". 

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...