Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 55 דקות, farkash7 כתב:

עכשיו שוב, טראמפ ונתניהו משוחחים... מה יקרה? יכריזו על משא ומתן take 2?

זה בדיוק מה שהם עשו. 

נתניהו הורג אותנו. מילולית. 

נתניהו רוצח אותנו עם הרפיסות שלו. 

אין לנו ילדים מיותרים להיהרג על מזבח הנתניהו. 

נתניהו. הורג. אותנו.

הדאחיה צריכה להיות מושמדת עד היסוד וזהו זה. לא X בניינים, לא Y מטרות. 

אין דאחיה! וזהו. שיתמודדו. שימצאו מעוז אחר. ואז נוריד גם אותו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם (נערך)
לפני 28 דקות, David32 כתב:

לא חושב שיש לזה תוכלת

יש גם יש. כשהורידו את נסראללה הפציצו את האמא של הדאחייה בלי התראה מוקדמת.
כנראה שהתאוריה שלי קיבלה אישוש סופי. רציתי לכתוב את זה כבר אז, אבל פחדתי מגדי.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני כשעה, yd b-4 כתב:

למה לדעתך חרדים לא מתגייסים?

מסקרן אותי מה אתה חושב.

כי הם פחדנים.

כי הם פוחדים שהחשיפה לעולם הגדול תראה להם שהאמונות שלהם חסרות בסיס.

כי הם מפחדים מהרבנים, שבעצמם מפחדים שאנשים שיגלו עולם יבינו שעובדים עליהם, ויפסידו את שלושת ה-כ׳פים.

וכמובן, כי לשרת בצבא מפחיד כל אחד. אבל על זה יש דרכים להתגבר. עובדה שיחידות מסתערות מול אש.

אגב, דבר שמסקרן אותי מאוד: למה החרדים כל כך פוחדים מנשים?

• אהבתי 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, yd b-4 כתב:

הצבא בישראל הוא גוף חינוכי ומשכך לעולם (אלא אם כן לא יודע מה יקרה) חרדים מיינסטרים לא יתגייסו אליו.

למג״ב יוכלו להתגייס? או שהמשטרה גם גוף מוקצה? זה לא גוף מחנך ושירות שם מקביל לשירות צבאי

פורסם

התשובה לזה שהחרדים לא מתגייסים היא שראש הממשלה זקוק להם ומוכן לתת להם הכל. יש לו כח אבסולטי והוא שולט בצורה מוחלטת בקואליציה שלו אבל מנגד תלוי באופן מוחלט בחרדים. בזכות הכח הרב שיש לו הוא יכול לתת לחרדים כל שיבקשו. 

זאת עוד סיבה למה צריך להגביל כהונה. נתניהו יודע שבלעדיי החרדים הוא לא יהיה ראש ממשלה ומפעיל את כל הכוח שיש לו ( ויש לו כח אבסולוטי על הקואליציה שלו ואף אחד לא מעז לסטות ממה שהוא מבקש) בכדי לתת להם כל מה שהם רוצים - חוסר אכיפה, חוסר מעצר, אי קיצוץ ההטבות וחקיקת חוק שייטיב עימם ולא יגייס אף אחד מהם.

האכיפה וחלוקת הכסף לא שוויונית.

ברגע שהממשלה מנחה את המשטרה לא לעצור עריקים והממשלה דואגת לא לפגוע בחרדים ( בניגוד מוחלט לאוכלוסיה שלא תומכת בממשלה) למה שהחרדים יתגייסו?

ההפגנות בקפלן היה אלפית מהאלימות ומהאי סדר שהחרדים עושים אבל בקפלן נהגו ביד קשה ואת החרדים מלטפים. בקפלן איימו להפסיק להתנדב והממשלה תקפה אותם על כך ( בצדק או לא משאיר את זה בצד אבל אם בצדק אשמח לקבל הסבר על מה שקיש אמר ב 2014 על הפסקת התנדבות) ומנגד מקבלים בשיוויון נפש ומנסים לשכנע את כולם למה חרדים לא צריכים לעשות צבא אז איך ניתן לגייס ככה חרדים?

כרגע המצב אידאלי לשני הצדדים - גם לביבי וגם לחרדים ולכן לא רואה איך זה משתנה. ביבי לא מעביר את חוק הפטור שפוגע בו אלקטורלית  והחרדים לא מגויסים ולא מענישים אותם על כך גם ללא חוק והסדרה של הנושא.

במדינה מתוקנת אסור שתהיה כזאת הפליה בין אזרחים אבל כאן העם מטומטם ומאפשר זאת רק בשם ה"אצבע בעין" ל"שמאל".

• אהבתי 2
פורסם (נערך)
לפני 20 דקות, sperial כתב:

אגב, דבר שמסקרן אותי מאוד: למה החרדים כל כך פוחדים מנשים

זרע לבטלה...
או למתקשים הם מפחדים לקבל דחף לאונן. כן אני יודע שזה מוזר לפחד מזה.

פורסם
לפני כשעה, farkash7 כתב:

״הנחתי״

המטרה היתה, כמו תמיד, לרקוד על שתי החתונות. אם לא היה לחץ והאיראנים היו מפקירים את חיזבאללה, אז ביבי "הנחה". מצד שני, היה לחץ אז קיבלנו  שביבי "הנחה" אבל אבא טראמפ לא הרשה.

טפלון נשאר טפלון.

ברמה הטקטית, מעבר לאגו פגוע מעט, לא ברור אם זה הפסד ישראלי בסיבוב הזה. האמריקאים כפו הפסקת אש #2 בעוד שישראל ממשיכה להעמיק אחיזה בלבנון, לגרוע עוד יכולות מחיזבאללה ולתפוס עוד שטח מה שמקשה על חיזבאללה להשתקם בדרום ולהוציא מתקפות נגד יישובים בצפון. מצד שני, המחיר של ההתקדמות הזו כבד מאוד ובלי מאבק של צבא לבנון בחיזבאללה, קרי מלחמת אזרחים, ישראל וחיזבאללה ימשיכו בסבבים האלה.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם (נערך)

לא. לא הייתה מטרה. נתניהו הוא אפס. הסברתי קודם למה בכל אחת מהאפשרויות הוא יוצא אפס.
זה שטראמפ דפק לו ברקס לא אומר טפלון, זה אומר שהוא אפס.

מה זה משהה שאנחנו כובשים שטחים בלבנון? הרי בסוף תחזיר אותם ולא תגחיע לשום הישג. בעזה הגעת להישג? פירקת את חמאס?
גם את חיזבאללה לא תפרק, ובינתיים חיילים מתים כמו זבובים מרחפנים על חוט בלי מענה.
לא הבנו מעזה שמלחמות לא גוררים? או שתבצע פעולות עצימות כדי לסיים את זה מהר או שתשאיר את הילדים שלנו בבית.

אתה לא מסוגל לעשות את זה מהר כי אתה אפס? שים את המפתחות.

עריכה: בדיוק קראתי מה טראמפ רשם, ״...הייתה לי שיחה טובה מאוד עם חיזבאללה והם הבטיחו...״ נו... על הבטחה של חיזבאללה הביבי שלנו ממשיך להפקיר את חיילינו ואזרחינו. הוא כנראה לא למד כלום מהפתקים של סינוואר.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

פורסם (נערך)

@farkash7 @yd b-4 מה הבעיה באמה או כתף של אישה? של ילדה בת 4? למי שלא מסוגל לעמוד בפיתוי הזה יש בעיה שמצריכה טיפול. אבל גם אישה לבושת בורקה תגורש לאחורי האוטובוס.

ולמה אישה פסולה מכהונה כרבה, דיינת או חברת כנסת? לי זה די ברור - כך מסלקים בהינף יד 50% מהתחרות על תפקידים. אבל אולי יש כאן מישהו שיחכים אותנו בסיבות או בתירוצים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

אם נתעלם רגע מהפחד שלהם להיות חרמנים (וכן אני גם טוען שמי שמלביש ילדה בת 4 בשמיכה צריך טיפול) הכל מתחיל ונגמר בשליטה.
אם לא ישלטו באשה יכולה לקום להם אישה שאומרת לבעל ״לא רוצה 7 ילדיםֿ נמאס לי שאתה בכולל כל היום, לך לעבוד, ואה, אני רוצה גם שתקנה לי מדיח, עם חד פעמי תאכל אצל אמא שלך״.
כדי להמשיך לקיים את השליטה הזו נשים בתקפידי מפתח זה no no כי אז יהיה למה לשאוף.

אשה טובה צריכה להוליד 7 ילדים, ולעבוד כדי שבעלה העילוי ילמד בכולל.

• אהבתי 2

פורסם
לפני 7 דקות, farkash7 כתב:

אפס

זה שהוא טפלון (או מנסה להיות) אומר שהוא לא אפס? 

ברור שהוא אפס, אם היה ספק.

לא הבנו מעזה שמלחמות לא גוררים?

עזה? הגזמת. כבר ממלחמת ההתשה צריך להיות ברור שישראל ועימותים בעצימות משתנה לאורך שנים פחות הולך ביחד. 

הבעיה שישראל היא לא המחליטה הבלעדית. 

אתה לא מסוגל לעשות את זה מהר כי אתה אפס? שים את המפתחות.

זה כבר סתם תמימות.

בדיוק קראתי מה טראמפ רשם

הוא רושם משהו אחד בבוקר ומשהו אחר בערב. חלק ממערכת ההפעלה. קשה לעקוב.

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

פורסם (נערך)

תרשו לי בתור סמולן תבוסתני ופציפיסט

להמליץ לענות לטראמפ ולאיראן - למרות מה שאיראן הודיעה, ישראל תתקוף בדאחיה.

ובמידה ואיראן תתקוף בישראל, ישראל תפעיל מתקן גרעיני כנגד איראן.

ואם לא היינו, מתחילת המערכה, ערוכים לכך שהמצב עשו להסלים עד כדי כך - זה אומר משהו על היעדר האסטרטגיה שלנו במלחמת איראן ישראל.

או שנוח לנו המצב הנוכחי, עם בנייה של עשרות מוצבים סטטיים בלבנון ושליחת חיילים למות מרחפנים בלי תוחלת.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • אהבתי 2
  • מבאס 1
פורסם
Just now, פריג'י כתב:

מתקן גרעיני כנגד איראן.

1. עמימות גרעינית

2. איראן תאיים להפעיל את הגרעין שלה (וקצת תמים לחשוב שאין לה..)

לפני 5 שעות, falou כתב:

פורסם (נערך)
לפני 2 דקות, Gosser1860 כתב:

1. עמימות גרעינית

בסדר, להודיע בצורה מעומעמת.

לפני 2 דקות, Gosser1860 כתב:

2. איראן תאיים להפעיל את הגרעין שלה (וקצת תמים לחשוב שאין לה..)

או! אז מדינה גרעינית יצאה למלחמה נגד מדינה גרעינית גדולה ממנה פי 10 באוכלוסייה, פי כמה מאות בשטח ופי כמה אלפים במשאבי נפט? 

זה נראה למישהו כמו שיקול אסטרטגי שפוי?? ובמקביל עובדים 24/7 כדי לפטור עשרות אלפים מגיוס?!!

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם (נערך)

עוד חייל נהרג מרחפן...
הפסקת אש אמרנו. פשוט בזיון.

• מבאס 2

• תוכן חדש...