Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 48 דקות, hans כתב:

בעברית קוראים לזה - להיכנע

אנחנו כנראה לא מדברים את אותה העברית.

יצאת, נכשלת וחיסתל את ההרתעוה שלך. אם היית מגדיר מטרות ראליות שאתה יכול להשיג היית יוצא מנצח.

בשורה התחתונה לא חיסלת את הגרעין כמו שהתרברבת, לא הסרת את איום הטילים כמו שאמרת והמשטר חזק וקיצוני יותר. מנגד אירן מרגישה חופשייה לאיים ולבצע את איומיה כנגדך ואתה מפחד להגיב.

בשביל זה יצאת?

לפני 48 דקות, hans כתב:

דובוני אכפת לי עם הזיות של פטריות. ״פיתרון מדיני״. די אני מתה.

ומה קיבלת?
פיתרון מדיני שאתה לא קובע בו, לא שותף לו ולא יכול להשפיע עליו. ממילא היה פיתרון טוב אבל הבאת עליך את כל מה שאמרת שאתה לא מוכן שיהיה.

מה אני אגיד לך, הצלחה כבירה ששווה כל אחד מ 2000 ההרוגים והיותר מ 10,000 גפיים שאבדו.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 11 דקות, hans כתב:

בוקר טוב, אתה ביביסט.

אין שום קשר בין טיפוח קשרים עם הרפובליקנים לבין ״איבוד״ המפלגה הדמוקרטית.

המפלגה הדמוקרטית התאבדה לבד בלי ביבי, זה שינוי פנימי בארצות הברית. לא יצרנו אותו, לא גרמנו אותו, לא החרפנו אותו. כלום.

אכן , הגיע הזמן לומר את האמת , השמאל באירופה וארה"ב סובל מאובדן דרך וזהות מוחלטת.

הכנסת מהגרים באופן מופקר דבר אשר גרם לשינוי רדיקלי באירופה אשר נעשה על ידי ממשלות שמאל אירופאיות, דוגמא טובה לכך הוא הפסיכופט סנצז בספרד אשר עובד על לגליזציה של 800 אלף מהגרים ברובם מוסלמים אשר כבר עכשיו מפרקים את ספרד מבפנים.

בארה"ב המצב מורכב הרבה יותר , השמאל הקיצוני שמיוצג במפלגה מבקש לפתוח את ארה"ב להגירה לא מבוקרת, טוענים שארה"ב היא ישות לא חוקית על אדמה כבושה , דורשים תשלום פצוים לשחורים ועוד הזיות מטורפות למכביר, החלק המוסלמי רדיקלי בראשות אליין עומר , AOC וראשידה טליב , שונאי ישראל אנטישמים מובהקים אשר היו מוחקים את ישראל , והמרכז הדמוקרטי אשר מבין שכדי להיבחר צריך לחבק את הנרטיב המוסלמי הקיצוני מצד אחד ומצד שני לדבר את ה WOKE הליברלי.

אין לישראל שום שליטה על הנושא , הרבה כסף מקטאר וטורקיה שוטף את המערכת הפוליטית + את מוסדות ההשכלה הגבוהה ומצציר שינאה מובנית בילט אין.

פורסם

הנה כתבה מעניינת בנושא: כשראש ממשלת ישראל דונלד טראמפ צווח על קלווין האפס המוחלט.

פשוט נשבר לי מהיצור הזה. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 36 דקות, sperial כתב:

ומישהו האמין למצע הכלכלי שלו? מישהו חושב שליברליזם קיצוני כפי שהוא הציע יכול להתקיים בכלל, ובמדינה נסחטת בפרט? מלכתחילה היה ברור שהוא משטה בבוחרים. כשמונה לשר האוצר התברר שהוא אפילו לאהמנסה ללמוד את החומר.

באופן אישי לא

גםכי אני בספק אם הוא דובר אמת וזה "האני מאמין" שלו

אם יכול להתקיים בכלל? אני חושב שכן (למרות שאני לא אוהב את "הקיצוני" שלך. לא כל דבר שאתה לא חושב זה קיצוני) וגם זה לא 0 או 100. והמדינה עשתה צעדים לכיוון כלכלה חופשית לאורך השנים 

והמדינה הנסחטת זה תוצאה של מדיניות כלכלית אז אם תשנה את המדיניות הכלכלית המדינה תהיה פחות נסחטת 

פורסם

נתניהו עסק בשריפת קשרים עם הדמוקרטים גם כשהלכי הרוח אצלם היו פחות שונאי ישראל. תמך באופן מובהק ברפובליקאים, מה שבהכרח הרחיק מאיתנו תומכים מבין הדמוקרטים.

@hans אולי תסביר לי את ההיגיון שלך כשאתה מכנה אותי ביביסט? כי אני לא מבין את הלוגיקה.

מכל מקום -  חלק מהתהליכים האנטי ישראליים שאתה מתאר נתמכים הן על ידי האישיות והן על ידי המדיניות של נתניהו. למשל - למה הוא לא נלחם נגד הפורעים בגדה אלא נותן להם להתפרע?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 27 דקות, hans כתב:

בוקר טוב, אתה ביביסט.

אין שום קשר בין טיפוח קשרים עם הרפובליקנים לבין ״איבוד״ המפלגה הדמוקרטית.

המפלגה הדמוקרטית התאבדה לבד בלי ביבי, זה שינוי פנימי בארצות הברית. לא יצרנו אותו, לא גרמנו אותו, לא החרפנו אותו. כלום. בוקר טוב לכולם, יש תהליכים בעולם שמתרחשים בלי קשר לביבי.

תפסיקו להפריע לי ולשאר החצי-נורמלים שנותרו להחליף אותו. די.

יש אולי תהליכים שמתרחשים בלי קשר לביבי אבל זה לא אומר שלביבי אין אחריות להאצה שלהם או להחרפה שלהם.
להלום בנשיא האמריקאי הקודם זה משהו שהאמריקאים זוכרים.
אם מישהו חושב שזה לא מעניין מצביע אמריקאי או חבר מפלגה אמריקאי שמתייחסים בכפיות טובה לנשיא לשעבר שלהם הוא לא מכיר אמריקאים. אמריקאים שונאים כפויי טובה ולאמריקאים יש המון כבוד לנשיאים שלהם והם זוכרים.
אם מישהו חושב שחיבוק של מפלגה אחת והתעלמות מהשניה לא משפיע הוא גם הוזה.

האגף הפרוגרסיבי במפלגה הדמוקרטית היה כמה הזויים בשוליים שהובילו סנדרס ואוקסיו קורטז. עכשיו כבר מדברים על קורטז כמועמדת בבחירות הבאות.זה לא קרה בגלל ביבי, זה כן קרה בעזרתו, ואת התומכים שנותרו לנו שם הוא דואג להעליב ולהשמיץ בכל הזדמנות, כן להעליב ולהשמיץ את ביידן זה להעליב ולהשמיץ אותם, ולהלום במפלגה הדמוקרטית ולהתחנף לרפובליקנים גם.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)
לפני 7 דקות, sperial כתב:

נתניהו עסק בשריפת קשרים עם הדמוקרטים גם כשהלכי הרוח אצלם היו פחות שונאי ישראל. תמך באופן מובהק ברפובליקאים, מה שבהכרח הרחיק מאיתנו תומכים מבין הדמוקרטים.

@hans אולי תסביר לי את ההיגיון שלך כשאתה מכנה אותי ביביסט? כי אני לא מבין את הלוגיקה.

ביביזם זה לייחס לנתניהו כוחות על.

מהצד של התומכים - מבחינתם רק הוא יכול. נרטיב של משיח.

מהצד של המתנגדים עם הקצף בזווית הפה - כל דבר רע בעולם זה בגללו. נרטיב של משיח שקר.

הדוגמה שלך עם הדמוקרטים פשוט מושלמת. אין שום קשר בין ראש הממשלה הישראלי לת-ה-ל-י-כ-י-ם ה-פ-נ-י-מ-י-י-ם שהתרחשו והבשילו בארצות הברית (בשתי המפלגות שם). עצם הניסיון לייחס לו השפעה למה שהתרחש שם (ומשפיע קודם כול על ארצות הברית מבפנים) הוא ביביזם.

לפני 3 דקות, farkash7 כתב:

עכשיו כבר מדברים על קורטז כמועמדת בבחירות הבאות.זה לא קרה בגלל ביבי, זה כן קרה בעזרתו

ביביזם. כוחות על. אתם פשוט עיוורים לשטויות שיוצאות לכם מהמקלדת.

אם ביבי מצלח לתדלק תהליכים בתוך ארצות הברית, אז הוא ללא שום ספק המנהיג הכי משפיע בעולם.

הזוי. גמל ודבשת.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

@עדי-אל המדינה עשתה צעדים לכיוון כלכלה חופשית - צעדים ראשונים נעשו על ידי מפא״י בשנות ה-60 כשהכלכלה הישראלית החלה להתאושש ממלחמת העצמאות וגלי העליה, וכלכלת העולם החלה להתאושש מהשפעות מלחמת העולם. והמהלכים המהפכניים שהובלו על ידי שמעון פרס ויצחק מודעי במסגרת התוכנית לבלימת האינפלציה באמצע שנות ה-80. אבל יש הבדל בין ״כלכלה חופשית״ מאוזנת לבין ניאו קפיטליזם פרוע.

@hans מעבר לכל התהליכים שאתה מתאר המהלכים של נתניהו פגעו בקשרי ישראל גם עם תומכיה בקרב הדמוקרטים. 

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 17 דקות, hans כתב:

ביביזם. כוחות על. אתם פשוט עיוורים לשטויות שיוצאות לכם מהמקלדת.

נגיד שאתה צודק.
בוא תסביר לי למה להתקשר לנשיא דמוקרטי נבחר כדי לברך אותו צריך לקחת כל כך הרבה זמן ולמה זה טוב?
בוא תסביר לי למה להלום בנשיא דמוקרטי לשעבר שעמד לצידך ברגעים הכי קשים זה טוב?
בוא תסביר לי למה להלום במפלגה הדמוקרטית ולחבק את המפלגה הרפובליקנית זה טוב?
בוא תסביר לי למה להגיע לסנאט ולנאום נאום שמיועד לחצי ממנו זה טוב?

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)

בוא תסביר לי אילו מהסעיפים שמנית השפיע על איזה שהוא תהליך פנימי

במפלגה הדמוקרטית (יחד עם הבבואה/תגובת הנגד שלו אצל הרפובליקנים).

ה-woke זה בגלל ביבי? עליית הקומוניזם-3.0-גרסת-טומטום-מתקדמת?

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 24 דקות, hans כתב:

אם ביבי מצלח לתדלק תהליכים בתוך ארצות הברית, אז הוא ללא שום ספק המנהיג הכי משפיע בעולם.

הזוי. גמל ודבשת.

צריך להיות ממש חירש לשיח כדי להגיד שאין לביבי שום תרומה לתהליכים שבסופו של דבר כוללים מהלכים/דעות אנטי ישראליות.

כן, פנימי, אבל מישהו מצחיק לתת עוד סיבות נגדינו. 

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

הפונט 84 הזה לא משנה כלום. ההתקפות שמנה פרקש כן. כדאי שתקרא ותזכר במה שקרה.

פורסם (נערך)

ה״מהלכים״ וה״דעות״ אינן קשורות לשום פעולה ישראלית. הן נובעות מאנטישמיות.

סיבה ומסובב. לא תבלינים. לא הבנתם כלום.

אתם לא מבינים אנטישמיות. תולש שיערות...

עריכה אחרונה על ידי hans
  • רעיון גרוע 1

פורסם
לפני 44 דקות, ברווז כתב:

הנה כתבה מעניינת בנושא: כשראש ממשלת ישראל דונלד טראמפ צווח על קלווין האפס המוחלט.

פשוט נשבר לי מהיצור הזה. 

ברק סרי וברק רביד , עם כל מה שיש לי עם ביבי לא מאמין למילה שיוצאת מהפה של שני אלה.

• אהבתי 1
פורסם

יש עוד תהליכים חוץ מאנטישמיות.

אני תולש את השערות כי אתה לא מבין את זה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...